comolokko1
Üye
Samsung Galaxy Tab 10.1 mobile go algılamıyor (önceden algılıyordu) Usb hata ayıkla açık
Selamün Aleyküm çok önemli bi sorunum var meb'in dağıttığı tabletten var bende mobile go kullanarak bilgisayara bağlıyabiliyordum oyun falan attım daha sonra yeni oyun atacaktım bilgisayara bağladım mobile go algılamadı arkadaşımın tabletini aldım benim bilgisayarda denedim algıladı benim tableti bilgisayara bağladığımda Windows Update 7 CDCs aygıtının yazılımını bulamadı gibi bişey söylüyor (USB Hata Ayıklama Modunu Açmışım) Şu tatilde çok sıkılıyorum ne yapacam bilmiyorum çok uğraştım olmadı ve (hiç anlamam ama anlatımla yapabilirim) ben bu tablete yeni rom atmaya çalıştım herşeyi yaptım fail hatası verdi odin programı ve en sonda romu attıktan sonra ses açma tuşuyla birlikte açınca saniyenin onda biri hızında biyer geçiyor oraya girmemi istiyor giremiyorum çok hızlı zamanı ayarlıyamıyorum YANİ ROM ATABİLİRMİYİM BU TABLETE ve mobile go nun algılamamasının sebebi tablet mi sorunlu bilgisayar mı çok az araştırdım Windows 7 64 Bit bilgisayarlarda oluyormuş böyle bir sorun ama arkadaşımın tabletini algılıyor aynı tablet ve kendi tabletimide fabrika ayarlarına getirdim yani sıfırladım geri açtım yine algılamadı MEB'in DAĞITTIĞI TABLETLERDEN ANLAYAN LÜTFEN YARDIM ETSİN ÇOK SIKILIYORUM
- - - Eklendi - - -
LÜTFEN YARDIM EDİN
- - - Eklendi - - -
ANLAYAN YOK MU ?
- - - Eklendi - - -
LÜTFEN YARDIM EDİN
- - - Eklendi - - -
ANLAYAN YOK MU ?