Yardım Samsung S4 Yazılım Güncelleme yok (GT-I9505)

Sponsorlu Bağlantılar

roberto19988

Üye
    Konu Sahibi
kardes sımdı gordum pc de wın 10 kurulu sana tavsıyem anlatılan ıslemlerı wın 8.1 yada wın 7 yuklu bır pc de denem wın 10 yenı bır os oldugu ıcn bu tur hatalar olabılıyor yada yazılan programlar wın 10 la tam uyumlu calısmamasıda munkun tavsıyem
programlar wın 10 gore yazılana kardar tam uyumlu calısana kadar bu tur ıslemlerı en saglıklı wın 7 veya wın 8.1 ıle yapmadır
ne alakası var dıye bılırsın zıra
ben lg g3 e wın 10 da yukleyemedıgım romları pc format atıp wın7 32 bıt yukledıkten sonra yukleye bı

lınkı yenıledım jb 4.4.2 surumunu verdım
hatasız yuklersen sorunsuz guncelleye bılırsın eger guncellemesse sammobıle den turkıye romunu ıdırır kurarsın problem olmaz
Tamamdır indireyim sana dönücem internet yavaşta o yüzden teşekkürler herşey için..
kardes sımdı gordum pc de wın 10 kurulu sana tavsıyem anlatılan ıslemlerı wın 8.1 yada wın 7 yuklu bır pc de denem wın 10 yenı bır os oldugu ıcn bu tur hatalar olabılıyor yada yazılan programlar wın 10 la tam uyumlu calısmamasıda munkun tavsıyem
programlar wın 10 gore yazılana kardar tam uyumlu calısana kadar bu tur ıslemlerı en saglıklı wın 7 veya wın 8.1 ıle yapmadır
ne alakası var dıye bılırsın zıra
ben lg g3 e wın 10 da yukleyemedıgım romları pc format atıp wın7 32 bıt yukledıkten sonra yukleye bı

lınkı yenıledım jb 4.4.2 surumunu verdım
hatasız yuklersen sorunsuz guncelleye bılırsın eger guncellemesse sammobıle den turkıye romunu ıdırır kurarsın problem olmaz
Tamamdır indireyim sana dönücem internet yavaşta o yüzden teşekkürler herşey için..

frezby1

frezby1

Üye
rıca ederım aynı sıkıntı bendede var suan 50 gb lık adıl kokullanım kotasını asmısım e bu ıslerle ugrasınsan olacagı bu ındırdırdgım en ufak dosya boyutu 1.5 gb napalım :)

• Beğen
Tepkiler: roberto19988

roberto19988

Üye
    Konu Sahibi
rıca ederım aynı sıkıntı bendede var suan 50 gb lık adıl kokullanım kotasını asmısım e bu ıslerle ugrasınsan olacagı bu ındırdırdgım en ufak dosya boyutu 1.5 gb napalım :)
COMPLETE (WRİTE) Operation Failed hatası veriyor yine deli olcam ya

frezby1

frezby1

Üye
COMPLETE (WRİTE) Operation Failed hatası veriyor yine deli olcam ya
yazma ıslemı basarısız oldu dıyor
wın 7 de denedın mı pekı
bırde soyle yapalım numaranı dm den gonder bana pc yede tımevıvor u kur ben uzak masa baglatısı ıle yapmaya calısayım olurmu

roberto19988

Üye
    Konu Sahibi
wın 7 de denedın mı pekı
bırde soyle yapalım numaranı dm den gonder bana pc yede tımevıvor u kur ben uzak masa baglatısı ıle yapmaya calısayım olurmu
Windows 7 denemedim daha,olur abicim yarın uygunsan yaparız
wın 7 de denedın mı pekı
Ben bu rom işlemini,Recovery Mod'da atamammı acaba ?

frezby1

frezby1

Üye
Windows 7 denemedim daha,olur abicim yarın uygunsan yaparız

Ben bu rom işlemini,Recovery Mod'da atamammı acaba ?
LINK
lınkden romu ındır
hafıza kartına yada tel hafızasına kopyala
zıp klasorunden cıkartma zıp olarak at

ses acma +ev (home)+ acama kapama tusuna aynı anda basılı tutarak recovery mod da ac
sırasıyla yap
ses tusları ıle assagı yukarı yap onaylamak ıcın ev(home) yada acma kapama tusunu kullan

+wıpe data/factory reset
+wıpe cache partıtıon
+advanced menu/wıpe dalvık cache

+ınstall zıp from sdcard
+choose zıp from sdcard (tele kopyaladıysan bunu sec)
+choose zıp from external sdcard (sd card a kopyaladıysan bunu sec)
+ rom u yukle
yukleme bıtınce
recovery ana sayfasına don
+reboot system now u sec tel yenıden baslatılacaktır 5 yada 10 dakıka kadar surer sabırlı ol

• Beğen

roberto19988

Üye
    Konu Sahibi
LINK
lınkden romu ındır

ses acma +ev (home)+ acama kapama tusuna aynı anda basılı tutarak recovery mod da ac
sırasıyla yap
ses tusları ıle assagı yukarı yap onaylamak ıcın ev(home) yada acma kapama tusunu kullan

+wıpe data/factory reset
+wıpe cache partıtıon

+ınstall zıp from sdcard
+ rom u yukle
yukleme bıtınce
+reboot system now u sec tel yenıden baslatılacaktır 5 yada 10 dakıka kadar surer sabırlı ol
yaptım keşke yapmasaydım telefon samsung s4 yazısında kalıyor ve kapanıp recovery mod açılıyor :( nolcak şimdi

king662002

king662002

Üye
Sammobile den en güncel stock romu indir ve türkçe dil paketi kur.:gul::gul:

roberto19988

Üye
    Konu Sahibi
LINK
lınkden romu ındır

sırasıyla yap

+wıpe data/factory reset
+wıpe cache partıtıon

+ınstall zıp from sdcard
+ rom u yukle
yukleme bıtınce
kurulum bitince bunu yazıyor bide: symlink:some symlinks failed
yeniden başlayınca recovery moda çılıyor otomatik

king662002

king662002

Üye
Odin den de kurabilirsin

roberto19988

Üye
    Konu Sahibi
Odin den de kurabilirsin
hocam odinden kurarken üstteki hataları alıyorum fail hatası veriyor ve şimdi telefon otomatik kendini recovery modda başlatıyor off
BİLEN BİRİSİ YARDIM ETSİN ARKADAŞLAR ACİL GALAXY S4 YAZISI ÇIKIYOR KAPANIYOR RECOVERY MOD OTOMATİK AÇILIYOR HEP
EDİT:UZUN UĞRAŞLAR SONUCU VERDİĞİN ROMU KURDUM HOCAM ÇOK SIKINTILI GEÇTİ AÇILMADI AMA BATARYAYI ÇIKARIP TAKTIM ŞARJA TAKTIM AÇILDI SORUN YOK GİBİ ŞUANDA,TEŞEKKÜRLER

king662002

king662002

Üye
Açıldığna sevindim

• Beğen

Üst Alt