SAMSUNG S3353 (Ch@t 335) Destek ve Paylaşım Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

S.Cessur

Üye
Aynen şarjı çok iyi

minoo

minoo

Üye
Kesinlikle. Bunda mecbur bütün programlar, uygulamalar açık. Led zaten deli gibi şarj yiyor yanıp söndükçe. Led'i kapatsam gelen mesajlardan haberim olmuyor. Tuş kilidi aktifken bildirm geldiğinde ekran ışığı yanmıyor çünkü Chat'teki gibi. Deli şarj yiyor yani. Şarj aletiyle yapışık geziyoruz. İyi ki bayanım da çanta taşıma muhabbetimiz var. Erkek için zor bir durum.

S.Cessur

Üye
:D valla minoo çantaya bir de akü koy sen şarj cihazını takmak için elektrik gerekecektir :)

minoo

minoo

Üye
:ehe Genelde kapalı mekanlarda olduğum için sorun olmuyor o :D

S.Cessur

Üye
Minoo aslında "İyi ki bayanım" yazısını görünce bende şok oldum biliyormusun? :D

minoo

minoo

Üye
Aa o niye yahu bayanız diye anlamayacak mıyız telefondan :ehe
İsmimde Pınar yazıyo yani pnr yazıyo nasıl anlamadınız :D

minoo

minoo

Üye
:ehe

S.Cessur

Üye
Valla bende şaşırdım telefonla ilgili derdimi bayanla paylaşıyormuşum meğersem :)

minoo

minoo

Üye
Symbian bölümündeki modlarımızdan biri de bayan yahu :ehe

namlı baykuş

Üye
bu telefonun twitter uygulamasını açınca sürekli res atıyor kendine, nasıl çözcez bunu?

minoo

minoo

Üye
Twitter uygulamasının sorun çıkarmaması gerekiyordu :hmmm Ben yaşamadım hiç o sorunu. Facebook'tan indirilen Facebook uygulaması öyleydi, reset atıyordu açılmıyordu falan. Ama Twitter'ı ilk kez duydum. Hiç bir fikrim yok :hmmm

S.Cessur

Üye
Aynen twitter da reset atmaması gerekiyor benim de twitterı kapatınca sanki hala çalışıyormuş gibi bağlantı kuruyor telefonları psikoloğa götürmek lazım kardeşim...

minoo

minoo

Üye
Civatası eksik :ehe
Ya sen otomatik yenilemeyi kaldırsana :hmmm Twitter'a cep telefonunu tanımla, bildirimler sms olarak cebine gelsin.

S.Cessur

Üye
Hakikaten öyle civatası eksik:D :D var olan civatalar da gevşiyor zaten. Twitter'a girmiyorum zaten artık bu telefondan...

minoo

minoo

Üye
Dediğim gibi yapsana yahu. İnternete yer imi ekle ya da ana sayfanı twitter yap. Ben öyle kullanıyordum. Klavyede interneti de kısayol yapmıştım, p harfine basınca uzun süre, twitter açılıyordu :D

lavbali

Üye
Telefonda yuklu gelen twitter uygulamasini kullaniyorum.hic bir sorun cikmadi bu zamana kadar

minoo

minoo

Üye
Onu bi tek ben mi kullanamadım yahu :hmmm
Gelen dm'ler bile görünmüyordu bende.

SoNoYuN

Üye
Arkadaşlar Bi Yardım Edermisiniz.. Ben Oyun - Uygulama - Tema Arıyorum Fakat Burası Çok Karışık Bi Türlü Bulamadım ... Derslerde Canımız Sıkılıyor Arada Oyun Falan Oynamak Lazım =))

Üst Alt