SAMSUNG S3353 (Ch@t 335) Destek ve Paylaşım Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

lavbali

Üye
Dostum opera 6.5 kullaniyorum zaten, cokta memnunum...
Yazdigim sorun telefonun kendi tarayicisinda, resm acma icin benden izin gibi birsey istiyor surekli.

uzgunum, telefonun kendi tarayicisini pek kullanmiyorum o yuzden bir sey diyemiyecegim

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Evet ben java destekli whatsapp buldum. Tek sorunumuz boyut şu an :dry:

Arka planda çalışan msn yok malesef. Star'da bile vardı yani pes. Nasıl dandik bir teldir bu bizdeki :hmmm
Uygulama ne olursa olsun arka planda yürütme yok bizim telefonda.
:kop:
isyeağn

• Beğen
Tepkiler: minoo

lavbali

Üye
beyler telefonun twitter uygulaması düzgün çalışmıyor malum, bir ara snaptu twitter vardı güzeldi, şimdi o da açılmıyor. Bu telefona Java destekli twitter uygulaması bulabilcek olan var mı?

Whatsapp çalışmış olsa mükemmel olurdu, ah ah.

whatsapp konusunda ben arastirmadim ama bu konuda bir uye java uygulamasini buldugunu soylemisti.demek ki tek sorun dosya yukleme boyutu ;)

minoo

minoo

Üye
Dostum opera 6.5 kullaniyorum zaten, cokta memnunum...
Yazdigim sorun telefonun kendi tarayicisinda, resm acma icin benden izin gibi birsey istiyor surekli.

Bu dediğini Opera için çözebilirim ama kendi tarayıcısı hakkında fikrim yok :hmmm Eğer ücretsiz face uygulaması kullanıyorsan ücret dışına çıkıldığı için öyle bir uyarı alıyor olabilirsin? :hmmm

----------Eklendi @ 22:13:01 ---------- Yazıldı @ 22:07:26 ----------

whatsapp konusunda ben arastirmadim ama bu konuda bir uye java uygulamasini buldugunu soylemisti.demek ki tek sorun dosya yukleme boyutu ;)

Hee işte o benim :D Valla buldum belki boyuta çözüm bulunur diye de indirdim, saklıyorum hepimiz için pc'mde :ehe

selo0193

Üye
500 MB paket yukluyorum, bitiremiyorum bile dostum..

anilking

Üye
Off Şu boyut sınırı hicbir nokia telinde yok. Hep Samsunglarda var yaa.Adamlar en dandik nokia teline bile 2-3 mb lik oyun yüklüo ve çalışio da.Ne şanssızız be. :( :( :( :(

minoo

minoo

Üye
Kesinlikle katılıyorum. Gidip nokta atışı yapmışız telefondaşlarım, hepimizi can-ı gönülden kutluyorum.

anilking

Üye
Arkadaşlar tekrar söylüyorum tel'le ilgili içerikleri (yani oyun,müzik,Resim,uygulama,film) direk olarak telden indirmek isteyen olursa yardimci olurum.İşe yarar bir çok site biliyorum.....!

brkbzlk

Üye
Arkadaşlar bn youtube den vidyo izleyemiyorum yardım edin lutfen gerekli linkleride verirseniz

minoo

minoo

Üye
Daha önce çözüldü bu sorun. İnternet ayarları ile alakalı. VOD sanırım. Tam hatırlamıyorum. Geçmiş sayfalara bakarsan bulabilirsin.
Çok uzak sayfalarda değildi :hmmm

lavbali

Üye
Arkadaşlar bn youtube den vidyo izleyemiyorum yardım edin lutfen gerekli linkleride verirseniz

bu konuda merak ettigin bir cok sorunun cevabo mevcut telefonun kendi tarayicisindan youtube video izlemek icin ayarlar - internet ayarlari ve vod ayarlari kismi avea gprs secili ayarla(veya hangi hatti kullaniyorsan)
ben boyle hatirliyorum bu konuda ayrintili olarak her sey anlatilmis.net ile ilgili bir sikintin yoksa 1. Sayfadan okumaya basla derim telefon hakkinda kafanda soru isareti kalmaz.kendimden biliyorum xd

bizim telefondan yaziyorum o yuzden pekde imlaya dikkat etmiyorum :)

minoo

minoo

Üye
Ben değiştiriyorum telefonu. Bu eziyete daha fazla dayanamayacağım :D

TheMerhum

Üye
minoo geç bile kaldın :D

lavbali

Üye
2. Halil sezai diyorsun xd

bu telefon beni epey idare decek gibi duruyor

minoo

minoo

Üye
Whatsapp yok. Her ay sms için 22 tl bayılmaktan bıktım :zzz:

S.Cessur

Üye
Beyler Facebook'tan Facebook uygulaması kaç defa kurdum sildim kurdum sildim hep telefon reset atıyor niye? Bende 1 ay önce aldım bu telefonu

minoo

minoo

Üye
O sorunu çözemedik biz de arkadaşım.

S.Cessur

Üye
Bu Facebook uygulaması her telefon için değil mi? Bizim telefonlar da niye böyle yapıyor yaa. Web'e giriyorum yetersiz bellek hatası çok çıkıyor Mynet'e giriyorum yetersiz bellek yüzünden sayfanın yarısını açmıyor bu Samsung bu telefon için yeni Update çıkarması şart

minoo

minoo

Üye
Opera mini yükle, ordan gir. Öyle bir sorun olmuyor Opera'da.

S.Cessur

Üye
Valla dostum operaların hepsini denedim hepsi sorunlu 4.2 ve 4.3 sürümü boyuna java bilmem ne hatası veriyor 4.4 sürümü de çok ağır giriyor yani en ufak boş bir içeriye sahip siteyi bile çok geç açıyor 6.5 sürümünde de wifi sorunu var wifi ile bir kaç sayfaya girdikten sonra bir daha hiç bir siteyi açmıyor bağlantı ayarlarınızı kontrol edin diye yazı çıkıyor oysa ne modemim de ne de bağlantı ayarların da hiç bir problem yok işin ilginç yanı da wifi'yi kapatıp gpsr ile bağlanıyor ondan sonra tekrar wifi ile bağlantı kuruyor ve yine bir kaç sayfa da dolaştıktan sonra da yine bağlantı ayarlarınızı kontrol edin diye yazı çıkıp tekrar hiçbir siteye bağlanmıyor yapmadığım şey kalmadı çerezler ve önbellekleri temizliyorum yine wifi ile bağlantı kurmuyor anca dediğim gibi ilk başta gprs ile giriyorum tabi bu da para yiyor:) ondan sonra wifi ile tekrar bağlanıyor şu anda 6.5'i sildim ve opera mini 7'i kurdum aynı sorun onda da var operalar da mı sorun var bizim telefonlar da mı sorun var anlamadım gitti ama telefonun kendi tarayıcısında hiçbir problem yok her türlü giriyor onda da zaten biliyorsunuz yetersiz bellek hatası sorunu var

Üst Alt