Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SAMSUNG S3353 (Ch@t 335) Destek ve Paylaşım Konusu
Sponsorlu Bağlantılar
S.Cessur
Üye
Aynen şarjı çok iyi
minoo
Üye
Kesinlikle. Bunda mecbur bütün programlar, uygulamalar açık. Led zaten deli gibi şarj yiyor yanıp söndükçe. Led'i kapatsam gelen mesajlardan haberim olmuyor. Tuş kilidi aktifken bildirm geldiğinde ekran ışığı yanmıyor çünkü Chat'teki gibi. Deli şarj yiyor yani. Şarj aletiyle yapışık geziyoruz. İyi ki bayanım da çanta taşıma muhabbetimiz var. Erkek için zor bir durum.
S.Cessur
Üye
valla minoo çantaya bir de akü koy sen şarj cihazını takmak için elektrik gerekecektir
minoo
Üye
Genelde kapalı mekanlarda olduğum için sorun olmuyor o
Valla bende şaşırdım telefonla ilgili derdimi bayanla paylaşıyormuşum meğersem
minoo
Üye
Symbian bölümündeki modlarımızdan biri de bayan yahu
namlı baykuş
Üye
bu telefonun twitter uygulamasını açınca sürekli res atıyor kendine, nasıl çözcez bunu?
minoo
Üye
Twitter uygulamasının sorun çıkarmaması gerekiyordu Ben yaşamadım hiç o sorunu. Facebook'tan indirilen Facebook uygulaması öyleydi, reset atıyordu açılmıyordu falan. Ama Twitter'ı ilk kez duydum. Hiç bir fikrim yok
S.Cessur
Üye
Aynen twitter da reset atmaması gerekiyor benim de twitterı kapatınca sanki hala çalışıyormuş gibi bağlantı kuruyor telefonları psikoloğa götürmek lazım kardeşim...
minoo
Üye
Civatası eksik
Ya sen otomatik yenilemeyi kaldırsana Twitter'a cep telefonunu tanımla, bildirimler sms olarak cebine gelsin.
S.Cessur
Üye
Hakikaten öyle civatası eksik var olan civatalar da gevşiyor zaten. Twitter'a girmiyorum zaten artık bu telefondan...
minoo
Üye
Dediğim gibi yapsana yahu. İnternete yer imi ekle ya da ana sayfanı twitter yap. Ben öyle kullanıyordum. Klavyede interneti de kısayol yapmıştım, p harfine basınca uzun süre, twitter açılıyordu
lavbali
Üye
Telefonda yuklu gelen twitter uygulamasini kullaniyorum.hic bir sorun cikmadi bu zamana kadar
minoo
Üye
Onu bi tek ben mi kullanamadım yahu
Gelen dm'ler bile görünmüyordu bende.
SoNoYuN
Üye
Arkadaşlar Bi Yardım Edermisiniz.. Ben Oyun - Uygulama - Tema Arıyorum Fakat Burası Çok Karışık Bi Türlü Bulamadım ... Derslerde Canımız Sıkılıyor Arada Oyun Falan Oynamak Lazım =))