SAMSUNG S3353 (Ch@t 335) Destek ve Paylaşım Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

lavbali

Üye
oyun pek oynayan biri degilim getjar dan 1-2 oyun indirmistim onlar duruyr

bu telefonun twitter uygulamasını açınca sürekli res atıyor kendine, nasıl çözcez bunu?
twiter uygulamasinda senin ve bazilarinin aksine 0 sorun ile kullaniyrum

minoo

minoo

Üye
Benim de oyunla hiç işim olmadı valla. Ama bu konuda fazlaca var oyun linkleri. Bu telefon için de tema arama, bulamazsın. Çünkü yok :D

kimyamania

Üye
merhaba, ben bu telefonu yeni aldım ve çektiğim fotoğrafları hafıza kartından bilgisayara atarken çoğu açılmadı. şuan artık telefondanda açılmıyo, yapabiliceğim bişey yokmuu? yardımcı olursanız çook sevinirim yoksa ben bu telefonu parçalamakta kararlıyım.

kimyamania

Üye
Çektiğim fotoğrafları hafıza kartından bilgisayara atarken açılmadı. şuan telefondanda göstermiyo yapabileceğim bişey yokmu?

kimyamania

Üye
Çektiğim fotoğrafları hafıza kartından bilgisayara atarken açılmadı. şuan telefondan da göstermiyo yapabileceğim bişey yokmuu?

minoo

minoo

Üye
Telefondan çekilen tüm fotoğraflar telefonda görünür yahu :hmmm Hafıza kartında virüs vardır belki. Ben hiç yaşamadım o sorunu. Tamam başka cihaz ile çekilen çoğu fotoğrafı chat'e attığında açılmıyor çözünürlükten dolayı ama kendi çektiği açmaması ilginç.
Hafıza kartını çıkartıp yeniden dener misin bi? Çıkartıp fotoyu çek, öyle at pcye.

KiLL_MaN

KiLL_MaN

Üye
Çıktığı günden beri kullanıyorum bu teli. Versiyon güncellemesinden sonra yenilik olarak T9 eklediler tele.. Qwerty telefonda T9 ? Anlam veremedim. Bu kadar sorun varken T9 ne işe yarıcaktı. Hala daha anlam veremiyorum. Guncellmenin tek iyi yanı wifiyi falan javaya otomatik göstermesi.. Sorunlara gelirsek.. Orjinal tarayıcıda bellek sıkıntısı var.. Java kurulumunda bellek sıkıntısı var.. Bluetooth aşırı derecede yavaş. Arka plan desteği yok. Büyük resmleri açmıyor.. Gprs aşırı derecede yavaş. Facebook programina girince res atması falan.. Gprs ile Youtubeden video bile izleyemioruz. Her türlü nokiada izlerken.. Bu teli ayakta tutan tek şey opera. Operaya tesekkur etmesi gerek samsungun bence. Teli almayı düsünenlere tavsiyem. Almayın!

minoo

minoo

Üye
Valla biz de aynı şeyleri diyoruz. Bir tek klavyesi çok çok rahattı. Sms kısmına diyecek yok. Ben değiştirdim Blackberry aldım, bunda bile Chat'teki gibi rahat mesaj yazılmıyor. Ama ben de tavsiye etmiyorum, almayın.

S.Cessur

Üye
Bende tavsiye etmiyorum almayın...

minoo

minoo

Üye
Yerden yere vurduk telefonu yahu Samsung'u batıracağız :ehe

secretcircle

Üye
Bende
bi ara bu telefonun beyazını almak istiyordum, Nokia c3 hediye geldiği için alamadım. Samsung'un
ses kalitesi nasıl?(kulaklık
ile) :hmmm

minoo

minoo

Üye
Telefona göre fark ediyor. Ben Chat'ten önce de Star kullanıyordum. Star'ın sesi çok iyiydi kulaklık ile. Ama Chat 5 para etmez. Hiç bir şey duymuyorsun dışardaysan. Star'ın kulaklık sesi daha iyi.

bsliali

Üye
kulaklık sesi gayet güzel kullandığınız kulaklığa bağlı bu kulakiçi kulaklıkla gayet iyi ses çıkışı vardı (desibel olarak) kalite olarak ses biraz boğuk gibi...chachadan bu cihaza geçmiş birisi olarak bu telefonu hertürlü tavsiye ederim chacha akıllı telefondu sözde ama şarj dayanmıyordu bu telefonla mesajlaştığım halde 4 gün kesin gidiyor şarjı kesinlikle tavsiye ederim:oke:

secretcircle

Üye
kulaklık sesi gayet güzel kullandığınız kulaklığa bağlı bu kulakiçi kulaklıkla gayet iyi ses çıkışı vardı (desibel olarak) kalite olarak ses biraz boğuk gibi...chachadan bu cihaza geçmiş birisi olarak bu telefonu hertürlü tavsiye ederim chacha akıllı telefondu sözde ama şarj dayanmıyordu bu telefonla mesajlaştığım halde 4 gün kesin gidiyor şarjı kesinlikle tavsiye ederim:oke:

Kulakiçi kulaklık iyi fikir gerçekten :naughty:

Teşekkür ederim
:tebessüm:

pamirbal

Üye
hocam bendede aynı telefon var java tabanlı oyunlar en fazla 700 kb a kadar acılıyor internette araştırdım kodlar veriyolar kodu arıyorum tamamlandı yazıyo ama hala değişiklik yok sizin yapabileceğiniz bişey varmı acaba

razor152

Üye
Selam beyler bnm bir sorunum var bende chat3353 var ve telefonu düşürdüm tuş takımındaki ışık yanıyor fakat ekrana ışık gelmiyor çözüm bulabilirseniz sevinirim:SSSSSSS

karizmamemoli

karizmamemoli

Üye
değerli arkadaşlar ben konuşurken sesimin çok derinden geldiğini söylüyorlar yardım eder misiniz?

minoo

minoo

Üye
Selam beyler bnm bir sorunum var bende chat3353 var ve telefonu düşürdüm tuş takımındaki ışık yanıyor fakat ekrana ışık gelmiyor çözüm bulabilirseniz sevinirim:SSSSSSS

Tamire vermelisin.

jdmaxeg

Üye
pek iyi değil sadece sms ve mail telefonu. fazla bişi beklemeyin

Üst Alt