SAMSUNG S3353 (Ch@t 335) Destek ve Paylaşım Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

bsliali

Üye
öncelikle slm...telefon hakkında güzel yorumlar var fakat arada kötülerde var alınmalı mı sizce 300 tl ye

kesinlikle alınır kardeş 3 ay oldu ben alalı şimdilik hiçbir problemim olmadı çok şükür eğer klavyeli telefon istersen ancak bütçen az ise teknosada ch@t222 modeli çıkmış 239 tl incele istersen güzel bir ürün yapmışlar... eğer bütçede sorun yoksa ch@t 335 alabilirsin tavsiyemdir...herşeyde olumsuz yorum illaki olacaktır adam ayar yapmayı bilmiyor mesela telefona kökten eleştiri yapıyor bluetooth açamaz çalışmıyo der pc ye bağlayamaz dandik telefon der genel olarak herkes memnun bu cihazdan tabi karar genede senin... :)

• Beğen
Tepkiler: beko_heko

TheMerhum

Üye
valla ben 230 tl ye aldım memnunum yanı bu fiyata alınabilecek en iyi telefon bence

volki36

volki36

Üye
öncelikle slm...telefon hakkında güzel yorumlar var fakat arada kötülerde var alınmalı mı sizce 300 tl ye
300 buna vereceğine 40 daha koy nokıa E63 al hem s60v3 hem tema yükleniyo hem internette dolaşırken mesaj gelince çıkıp okuyup internete geçiş yaparsın daha sayımmı 500 kb fazla uygulama yükleyince hata varmiyor.. sayımmıı söyle..

minoo

minoo

Üye
Ya benim telefonum durduk yere kendi kendine kapanıyor :s

TheMerhum

Üye
hocam bende de arada olur sanirim fazla kasılmadan kaynaklaniyor

minoo

minoo

Üye
Ama şu aralar fazla olmaya başladı :hmmm

bsliali

Üye
Ama şu aralar fazla olmaya başladı :hmmm

hafıza kartın varsa çıkart birde öyle kullan fark oluşacakmı eğer gene aynı devam ederse telefonda problem olabilir servise gidersin...zaten serviste ilk soru hafıza kartını kullanıyormusunuz evet dersen virüs var diye sallıcaklar :D sen çıkart bi dene istersen

TheMerhum

Üye
valla aynen oyle :)

yagmurbrbrgl

Üye
merhaba arkadaslar ben telefonuma nimbuzzu yeni indirdim internet paketimde var ancak girmeye calıstıgımda basta turuncu nimbuzz ekranı geliyor üstte connection failed yazıyor ve iki seçeneğim var biri exit diğeride ok. Ok'a basiyorum ve yukarıda error yazısı cıkıyor altta ise " nimbuzz needs your permission to connect to the internet " yazıyor . Hiç birsey anlamadım bi çözüm bulabilirsiniz inşallah..

bsliali

Üye
merhaba arkadaslar ben telefonuma nimbuzzu yeni indirdim internet paketimde var ancak girmeye calıstıgımda basta turuncu nimbuzz ekranı geliyor üstte connection failed yazıyor ve iki seçeneğim var biri exit diğeride ok. Ok'a basiyorum ve yukarıda error yazısı cıkıyor altta ise " nimbuzz needs your permission to connect to the internet " yazıyor . Hiç birsey anlamadım bi çözüm bulabilirsiniz inşallah..

ağa izin verilsinmi dediğinde izin ver 1 kez sor işaretle onayla ve internet ayarlarını gprs olarak yap başka sitelere girebiliyonmu peki sorunsuz ?

yagmurbrbrgl

Üye
ağa izin verilsinmi dediğinde izin ver 1 kez sor işaretle onayla ve internet ayarlarını gprs olarak yap başka sitelere girebiliyonmu peki sorunsuz ?

ayarlar aynı sizin dediğiniz şekilde.. internet paketimi dün yaptım ve düne kadar her siteye sorunsuz girebiliyodum paketi yaptıktan sonra bir kez kullanabildim daha sonra giremedim . Girmeye calıstığımda sayfa yüklenmeye calısıyor fakat bağlantı başarısız uyarısı geliyor

minoo

minoo

Üye
Bir şey de ben sorayım. Whatsapp yüklenmiyor mu bizim telefonlara ya da başka bir yolu yok mu?
Bunu daha önce sordum mu hatırlamıyorum ama olsun :D

bycsr59

Üye
Mrb arkadaslar oncelikle cihaz cok guzel kullanali 2ay oldu hic bir sorunla karsilasmadim bnm icin cok kullanisli bir telfon opera mini, bolt, ebuddy sorunsuz calisiyor. Ve jaba tabanli oyunlarimda super otesi yani. Youtube'tan video kesintisiz izleme ve net goruntusu ile cok guzel. Ayrica msj olayi ve internet olayi bnm icin tamamen bitti herseyi telefonumdan hallediyorum. Ayrica buldugm bi site ile internetten mp3 attirmayida bitirdim o sitede video ve mp3 indirip oynatiyorum oda net yani. Bnm tek sorunum tv olayini halledememem. Cihazim mobiltv'yi desteklemedignden bu tek onu cozemedim bu konuda ban yardmci olabilecek arkadaslar varmi?

----------Eklendi @ 16:08:08 ---------- Yazıldı @ 15:59:59 ----------

arkadasim nimbuzzu nerden indirdin ben bi turlu bulamadim t-marketten inmedi hata verdi indirebilecegim biyer varmi veya sen nasil indirdin yardimci olurmusun?

----------Eklendi @ 16:10:56 ---------- Yazıldı @ 16:08:08 ----------

War War kesinlikle harika bişey:D:D:D ama ben haala maçkolik uygulamasını yapamadım:(
arkadasim turkcell kullanicisimisin oylese sahadan yaz 2580e gonder veya m.t-market.com dan indir m.getjar.com da var baska sayimmi :))

----------Eklendi @ 16:21:56 ---------- Yazıldı @ 16:10:56 ----------

çözüm bende sorun cevaplıyayım :D onunda çaresi var verdiğim linkten şu programı indirip kurun oradan topluca fotoğrafları (1024x768) vs yani 1600x1200 den küçük bi değere dönüştürün telefonda sorunsuz açın :) işte program... ----------Eklendi @ 21:00:57 ---------- Yazıldı @ 20:59:45 ----------kardeş birkaç sayfa ötede yazdım biraz okuyun sonra yazın sorununuzu buraya...ben nokia 5130 seçerek yükledim sorunsuz çalışıyor buradada anlatmıştım...ikinci sorun için mesaj iptal edilmiyor yanlışlıkla gönderdimmi kaçarın yok telefonu kapatsan bile gidiyor o mesaj :D onun çözümü yok telefon ile alakalı o
kardesim mrb. Sen nimbuzzu nerden yukledin bi link veya yonlendirici aciklama gonderirmsn

yagmurbrbrgl

Üye
[COLOR=Silver' Alıntı:
[/COLOR] arkadasim nimbuzzu nerden indirdin ben bi turlu bulamadim t-marketten inmedi hata verdi indirebilecegim biyer varmi veya sen nasil indirdin yardimci olurmusun?

Telefonundan a girip indirebilirsin..

Bu arada benim sorunum düzeldi ama nimbuzzda TWİTTER yokmuydu ya ? benimkinde gözükmüyor :S

bycsr59

Üye
Telefonundan a girip indirebilirsin..Bu arada benim sorunum düzeldi ama nimbuzzda TWİTTER yokmuydu ya ? benimkinde gözükmüyor :S
tsk ederim yardimin icin ama indiremedim telefon modeli secin dio s3353 yok sen nasil indirdin acaba?

bycsr59

Üye
Telefon modeli olarak nokia 5130 seç arkadaşım.
kardesim sagolasin indirdim kurdum ama acilmiyo soyle bi hata veriyo ''Nimbuzz needs your permißion to connect to the in internet'' diye tumayarlarimi yaptm hersy tam ama acilmadi bi turlu :S

bycsr59

Üye
Arkadaslar iyi aksamlar burada yazanlari tek tek yaptim ama nimbuzz acilmiyor nerdeyse 5saat olacak inat ettim ama olmadi bende sildim artik her girmeye calistgimda ''Nimbuzz needs
your permission to connect to the in internet'' diye bi yazi cikiyo yardim edin arkadaslar nolur ya kafayi yedim..

minoo

minoo

Üye
Ben yüklemediğim için bilmiyorum ki :s Yükleyip sorunsuz kullanan arkadaşlar var ama :hmmm

bsliali

Üye
mesela ben :D hiçbir problem yok nimbuzzda tıkır tıkır

• Beğen
Tepkiler: beko_heko

Üst Alt