Arkadaşlar daha 2 hafta olmadı bu telefonu alalı yanında 4 gb toshiba sdhc micro sd kart ile birlikte aldım.
ve bilgisayara bagladıgımda mp3 müzik , birkaç mp4 video ve resim atmaya calıstım yanlız 400 - 450 kb la atıyor yaklasık 25 dk da attı 2 gb civarında mp3 leri ayrıca mp3 dosyalarının bazılarını desteklenmeyen format diye atmadı sonra baska makinaya takıp ordan attım sonra telefona taktım çaldı mp4 videolarını oynatmadı resimlerin bazılarını acmadı.
daha önceki telefonlarda kullandıgım video ve mp3 ler neden acmadı anlamadım . sonrasında fotograf cekimlerinde kayıt yerini hafıza kartı yapıyorum fotografı cekiyor ama göstermiyor telefon hafızası yapınca gösteriyor. Birde bi arkadasım yaklasık 40 tane mesaj atmıs hiçbiri gelmedi gözümün onundede attı iletildi diyor bana gelmiyor mesaj ama diger arkadaslarım atabiliyor bende yollayabiliyorum bana mesajı gelmeyen arkadasımda baska kişilerle mesajlasıyor onlara yollayabiliyor sadece bana gelmiyor. ama telefon genel olarak güzel bunların çözümlerini bilen varmı bu sorunlar sizdede varmı öğrenmek istedim..