SAMSUNG S3353 (Ch@t 335) Destek ve Paylaşım Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

ChazmaN

ChazmaN

Üye
Bende bir ara bu telefondan kullandım. Fazla mesaj yazan ve sosyal ağlarda fazla gezinen arkadaşlar için ideal. Youtube servisi çok güzel yeni çıkan telefonlarda bile bazen hata veriyor. En sevilen yeri querty klavyesi kullanımı acayip kolaylaştırıyor. Tema yüklenmiyor ben zamanında çok aradım hiç bir sitede yok yerli yabancı hiç bir sitede. Boşuna aramayın hevesiniz kursağınızda kalır benden söylemesi. Kamera, video çekiminde vasat ama fotoğraflarda fena sayılmaz uygun ışıkta bazen güzel kaliteli fotoğraflar bile yakaladığınız olur.Java oyunlarda 500 Kb geçmemek şartıyla her türlü java oyunu kaldırıyor. Ses kalitesi beklenenin üstünde diyebilirim bataryası bana bazen 2 gün gittiği oluyordu(Çok mesaj yazan ve internete giren biri olarak). Mesaj yazarken aynı bir chat havasında yazılması çok eğlenceli mesajlaşırken çok eğleneceksiniz. Klavyede gelişmek isterseniz telefonda mevcut olan oyunu sürekli oynamanızı tavsiye ederim her boş zamanımda oynuyordum.Çok hızlanıyorsunuz gerçekten aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz teşekkürler.
 
  • Beğen
Tepkiler: sacits


Kerim.

Kerim.

Üye
Facebook'ta,youtube'de video izlenebiliyor mu?:allalla:
 

gdostu

Üye
Bu telefon ile Word ve Excel dosyaları ile Pdf formatındaki dosyalar okunabiliyormu?
 
GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
eVET Arkadaşım İzlenebiliyo ...ChazmaN arkadsm Sağolun Ya Hiç Yokmu Çekmiş oldugunuz foto paylaşırsanız sewinirim :)
 
GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
Hiçç Denemdim Arkadşım zızzz Arkadaşıma Sorarsan Söyler :D
 

gdostu

Üye
Word Excel ve Pdf formatında dosyalar okunabilirmi?
Teşekkürler...
 
zızzz

zızzz

Üye
ben de açılmadı şimdi denedim ama diğer arkadaşlar denediyse bir de onlara sor.
 
dearlover

dearlover

Üye
sa. arkadaşlar bu telefonda wifi var mı???
 
zızzz

zızzz

Üye
resminde kocaman yazıyor ama ben yine de söyleyeyim var kardeş
 
GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl Bi Soruydu Canım Benim Tabii ki War :boxbana bunlarla qelmeyinn.. Ya Pdf Bndede Açmadı Arkadaşlar Bolt-opera vb programlar paylaşalım lütfen
 
ChazmaN

ChazmaN

Üye
Word ve pdf uzantılı dosyaları telefon açmıyor ne yazık ki! :( Sanırım android işletim sistemine sahip telefonlarda bu dosyaları açabiliyoruz. Telefon alırken dikkat etmemiz gereken şey tercihlerinizi karşılıyor mu ? Kendinize sormanız lazım ben yanımda taşıyabildiğim bir cihazda en fazla hangi özellikleri kullanabilirim, bakın kullanırım demiyoruz kullanabilirim diyoruz çünkü ; ilerde ki istekleriniz kesinlikle değişecektir. Bu sizi yeni telefon almaya yöneltecektir. Bu sizi maddi sıkıntıya sokabilir. (İstisnalar olabilir) İhtiyaçlarınızı belirleyin ve maxicep sitesinden istediğiniz telefonun özelliklerini ve fiyatını öğrenin gerekli yorumlarda kesinlikle olacaktır. Sakın ama sakın diyorum araştırmadığınız telefonu almayın diyorum. Görüş Sizin !

Saygılarımla...
 
GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
ChazmaN arkadaşım haklısın ve benim ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılayan bi telefon zızzz arkadaşım sende bolt vb programlar warsa paylaşabilirmisn şimdiden teşekkürler
 
zızzz

zızzz

Üye
Mobile 9 yada getjar a gir telefondan ya da bilgisayarından veya 4shared de 320x240 java.rar diye arat bulursun maxicep den de ilgili konu lara bakabilirsiniz. 320x240 boyutunda ve 600 mb dan düşük her java yı çalıştırır.
 
GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
zızzz arkadaşım ne desem azdır çokk teşekkür ederim.. buldum opera falan blur die araba yarışı var ya onu buldum çalıştryo ...ENnnn Önemlisi manuel Ekolayzır warmı yani Ayarlanıyomu ??
 
zızzz

zızzz

Üye
Onu ben hiç denemedim ama yok gibi.

--------------- Ekleme ---------------

yardımcı olduysam ne âlâ
 
GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
Bulursanız Söyleyin Lütfen ... çok Sağol daha Bi Sürü Konu War Ama
 
zızzz

zızzz

Üye
ne hakkında acaba.
 
GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
mesela telefon şifresi ses artırma vb. ,?
 
zızzz

zızzz

Üye
bence ona hiç gerek yok hoparlör e filan zarar verirsin hiç bulaşma.
 
GSCASSİO

GSCASSİO

Üye
    Konu Sahibi
Bende Korkuyorum Onada Ya kulaklıkla müzik dinlerken bass nasıl arttırılır kulaklığım philips she 9500
 


Üst Alt