ChazmaN
Üye
Bende bir ara bu telefondan kullandım. Fazla mesaj yazan ve sosyal ağlarda fazla gezinen arkadaşlar için ideal. Youtube servisi çok güzel yeni çıkan telefonlarda bile bazen hata veriyor. En sevilen yeri querty klavyesi kullanımı acayip kolaylaştırıyor. Tema yüklenmiyor ben zamanında çok aradım hiç bir sitede yok yerli yabancı hiç bir sitede. Boşuna aramayın hevesiniz kursağınızda kalır benden söylemesi. Kamera, video çekiminde vasat ama fotoğraflarda fena sayılmaz uygun ışıkta bazen güzel kaliteli fotoğraflar bile yakaladığınız olur.Java oyunlarda 500 Kb geçmemek şartıyla her türlü java oyunu kaldırıyor. Ses kalitesi beklenenin üstünde diyebilirim bataryası bana bazen 2 gün gittiği oluyordu(Çok mesaj yazan ve internete giren biri olarak). Mesaj yazarken aynı bir chat havasında yazılması çok eğlenceli mesajlaşırken çok eğleneceksiniz. Klavyede gelişmek isterseniz telefonda mevcut olan oyunu sürekli oynamanızı tavsiye ederim her boş zamanımda oynuyordum.Çok hızlanıyorsunuz gerçekten aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz teşekkürler.

bana bunlarla qelmeyinn.. Ya Pdf Bndede Açmadı Arkadaşlar Bolt-opera vb programlar paylaşalım lütfen
Sanırım android işletim sistemine sahip telefonlarda bu dosyaları açabiliyoruz. Telefon alırken dikkat etmemiz gereken şey tercihlerinizi karşılıyor mu ? Kendinize sormanız lazım ben yanımda taşıyabildiğim bir cihazda en fazla hangi özellikleri kullanabilirim, bakın kullanırım demiyoruz kullanabilirim diyoruz çünkü ; ilerde ki istekleriniz kesinlikle değişecektir. Bu sizi yeni telefon almaya yöneltecektir. Bu sizi maddi sıkıntıya sokabilir. (İstisnalar olabilir) İhtiyaçlarınızı belirleyin ve maxicep sitesinden istediğiniz telefonun özelliklerini ve fiyatını öğrenin gerekli yorumlarda kesinlikle olacaktır. Sakın ama sakın diyorum araştırmadığınız telefonu almayın diyorum. Görüş Sizin !