'eSRa'
Üye
Foto ve videoların açılmaması çözünürlük ile ilgili diye biliyorum. Bende de yüksek çözünürlüklü fotolar açılmıyor. Ona çare yok.
Ama ben youtube'dan video izleyebiliyorum wifi bağlantısı ile![]()
onunda çaresi var verdiğim linkten şu programı indirip kurun oradan topluca fotoğrafları (1024x768) vs yani 1600x1200 den küçük bi değere dönüştürün telefonda sorunsuz açın
işte program...
arkadaşlar merhaba,, benim bi iki sorum olacaktı
1 . nimbuzz da bu markayı bulamadım .. eş değer bi model varmı??
2. mesaj gönderirken , mesaj göndermeyi iptal edemiyorum ..iptal tusuna basıyorum işlemiyoru aynı sorun sizlerdede var mı ?? şimdiden teşekkürler
onun çözümü yok telefon ile alakalı obsliali oncelikle simdiye kadar yaptigin hizmetler ve yardimlar icin herkes adina tesekkurlerimi sunyorum. Hocam ben telefonun yazilim surumunu ogrenmek istiyorum bwlki yukseltmek icin fln ama nasil yardimci olurmusun
Peki bizim tele format atmak için bi kod var mı?
*....*..# gibi?![]()

ya bslali bu telefon icin tower bloxx oyunu yokmu bi tane buldum 1 mb yuklenmiyo baska yokmu
Arkadaşlar 2 sorum olacak ; 1. bu telefonda uygulamalar arası geçiş yapılıyormu ? örneğin internette dolaşırken mesaj geldi mesajı okumak için mesaj menüsüne geçince internet sayfası kapanıyormu yoksa sayfa kapanmadan mesaj menüsün geçiş yapma tuşu varmı ? 2. Sorum internetten internet bankacılığı işlemleri gerçekleştiriliyormu ? Teşekkürler..
hocam ya ben telden giriyorum da oyunu direk siteye atarmisin sana da zahmet oluyor ya k.bakmagecen paylaştığım oyunların içinde vardı o indirmedin herhalde ? işte link tek olarak yükledim indirirsin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız----------Eklendi @ 10:20:29 ---------- Yazıldı @ 10:19:27 ----------malesef iki sorunada hayır cevabı verebiliyorum ilki java olduğu için olmaz 2.cisi geçen işbank cep uygulama indirdim açarken öyle bekliyor açmıyor demekki olmuyor oda
tower bloxx u direk siteye biri atsin ya