SAMSUNG S3353 (Ch@t 335) Destek ve Paylaşım Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

'eSRa'

Üye
mrb arkadaslar ben telefonu bi haftadır kullanıorum simdilik memnunum ama bi kac sorum var. pcden yüklediqim fotolor ve videolar acılmıor. bide wifiden nete baqlanıorum fakat netten videoları izleyemiorum sayfada okudum opera mini yükledim ama qenede acılmıor. bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.

minoo

minoo

Üye
Foto ve videoların açılmaması çözünürlük ile ilgili diye biliyorum. Bende de yüksek çözünürlüklü fotolar açılmıyor. Ona çare yok.
Ama ben youtube'dan video izleyebiliyorum wifi bağlantısı ile :hmmm

veduda

Üye
arkadaşlar merhaba,, benim bi iki sorum olacaktı
1 . nimbuzz da bu markayı bulamadım .. eş değer bi model varmı??
2. mesaj gönderirken , mesaj göndermeyi iptal edemiyorum ..iptal tusuna basıyorum işlemiyoru aynı sorun sizlerdede var mı ?? şimdiden teşekkürler

bsliali

Üye
Foto ve videoların açılmaması çözünürlük ile ilgili diye biliyorum. Bende de yüksek çözünürlüklü fotolar açılmıyor. Ona çare yok.
Ama ben youtube'dan video izleyebiliyorum wifi bağlantısı ile :hmmm

çözüm bende sorun cevaplıyayım :D onunda çaresi var verdiğim linkten şu programı indirip kurun oradan topluca fotoğrafları (1024x768) vs yani 1600x1200 den küçük bi değere dönüştürün telefonda sorunsuz açın :) işte program...

----------Eklendi @ 21:00:57 ---------- Yazıldı @ 20:59:45 ----------

arkadaşlar merhaba,, benim bi iki sorum olacaktı
1 . nimbuzz da bu markayı bulamadım .. eş değer bi model varmı??
2. mesaj gönderirken , mesaj göndermeyi iptal edemiyorum ..iptal tusuna basıyorum işlemiyoru aynı sorun sizlerdede var mı ?? şimdiden teşekkürler

kardeş birkaç sayfa ötede yazdım biraz okuyun sonra yazın sorununuzu buraya...ben nokia 5130 seçerek yükledim sorunsuz çalışıyor buradada anlatmıştım...ikinci sorun için mesaj iptal edilmiyor yanlışlıkla gönderdimmi kaçarın yok telefonu kapatsan bile gidiyor o mesaj :D onun çözümü yok telefon ile alakalı o

• Beğen
Tepkiler: minoo
minoo

minoo

Üye
Yeni bir şey daha öğrenmiş oldum :ehe

TheMerhum

Üye
bsliali oncelikle simdiye kadar yaptigin hizmetler ve yardimlar icin herkes adina tesekkurlerimi sunyorum. Hocam ben telefonun yazilim surumunu ogrenmek istiyorum bwlki yukseltmek icin fln ama nasil yardimci olurmusun

bsliali

Üye
bsliali oncelikle simdiye kadar yaptigin hizmetler ve yardimlar icin herkes adina tesekkurlerimi sunyorum. Hocam ben telefonun yazilim surumunu ogrenmek istiyorum bwlki yukseltmek icin fln ama nasil yardimci olurmusun

yazılım sürümü nokialardaki gibi değil karışık kodlar var samsung kies programı ile (nokia pc suite gibi ) telefonu kablo ile bağlayıp bakılıyor ama şu anda güncel sürüm yüklü görünüyor tüm telefonlarda...

minoo

minoo

Üye
Peki bizim tele format atmak için bi kod var mı?
*....*..# gibi? :hmmm

TheMerhum

Üye
anladım hocam cok tşk. Ederim

TheMerhum

Üye
ya bslali bu telefon icin tower bloxx oyunu yokmu bi tane buldum 1 mb yuklenmiyo baska yokmu

volki36

volki36

Üye
Arkadaşlar 2 sorum olacak ; 1. bu telefonda uygulamalar arası geçiş yapılıyormu ? örneğin internette dolaşırken mesaj geldi mesajı okumak için mesaj menüsüne geçince internet sayfası kapanıyormu yoksa sayfa kapanmadan mesaj menüsün geçiş yapma tuşu varmı ? 2. Sorum internetten internet bankacılığı işlemleri gerçekleştiriliyormu ? Teşekkürler..

bsliali

Üye
ya bslali bu telefon icin tower bloxx oyunu yokmu bi tane buldum 1 mb yuklenmiyo baska yokmu

gecen paylaştığım oyunların içinde vardı o indirmedin herhalde ? işte link tek olarak yükledim indirirsin :)

----------Eklendi @ 10:20:29 ---------- Yazıldı @ 10:19:27 ----------

Arkadaşlar 2 sorum olacak ; 1. bu telefonda uygulamalar arası geçiş yapılıyormu ? örneğin internette dolaşırken mesaj geldi mesajı okumak için mesaj menüsüne geçince internet sayfası kapanıyormu yoksa sayfa kapanmadan mesaj menüsün geçiş yapma tuşu varmı ? 2. Sorum internetten internet bankacılığı işlemleri gerçekleştiriliyormu ? Teşekkürler..

malesef iki sorunada hayır cevabı verebiliyorum ilki java olduğu için olmaz 2.cisi geçen işbank cep uygulama indirdim açarken öyle bekliyor açmıyor demekki olmuyor oda

TheMerhum

Üye
bslali tşk. valla indirdim gecen verdiğinde ama hiç gözüme çarpmadı :D

TheMerhum

Üye
gecen paylaştığım oyunların içinde vardı o indirmedin herhalde ? işte link tek olarak yükledim indirirsin :) ----------Eklendi @ 10:20:29 ---------- Yazıldı @ 10:19:27 ----------malesef iki sorunada hayır cevabı verebiliyorum ilki java olduğu için olmaz 2.cisi geçen işbank cep uygulama indirdim açarken öyle bekliyor açmıyor demekki olmuyor oda
hocam ya ben telden giriyorum da oyunu direk siteye atarmisin sana da zahmet oluyor ya k.bakma

minoo

minoo

Üye
Netteyken mesaj geldiği zaman ya bakmayacaksın ya da netten çıkmak zorunda kalacaksın. Gıcık oluyorum buna :angry:

• Beğen
Tepkiler: beko_heko, brk38 ve Revengeful

TheMerhum

Üye
tower bloxx u direk siteye biri atsin ya

TheMerhum

Üye
hmm neyse yine tsk ederim

serk113

serk113

Üye
öncelikle slm...telefon hakkında güzel yorumlar var fakat arada kötülerde var alınmalı mı sizce 300 tl ye

Üst Alt