farbi
Üye
youtube videolarını operadan açınca yine telefonun kendi tarayıcısına yönlendiriyo.. Ne anladım o işten.. youtube videoları izleniyo ama faceten bi video yu izlemek istediğinde direk indirilsinmi diyo, indiriyosun izlenmiyoyoutubetanda video indirilirmi acep? yapabilen var mı?
[/COLOR]
Dostum Opera İle dEnermisin
----------Eklendi @ 10:34:04 ---------- Yazıldı @ 10:30:57 ----------
Uzun Süredir Forumda Yoktum Sorularını Ağır Ağır Alabilir miyim Öür Dilerim Türkiyede Değildim
youtube videolarını operadan açınca yine telefonun kendi tarayıcısına yönlendiriyo.. Ne anladım o işten.. youtube videoları izleniyo ama faceten bi video yu izlemek istediğinde direk indirilsinmi diyo, indiriyosun izlenmiyoyoutubetanda video indirilirmi acep? yapabilen var mı?
dostum bolt browser indir .. aç bolt browseri menü de perferencese gir orda media settings ayarı var tıkla ona sana demo bi video gösterecek altında da videoyu izleyebildin mi diye ingilizce soracak .. sen izleyemeyeceksin tabi ki ve no deyip devam edeceksin ..ikinci demo videoyu gösterecek (bu bazı telefonlarda açılıyo,bende açılmadı) açılmadıysa ona da no deyip devam edeceksin ondan sonra bolttan izlediğin bütün videoları 3gp formatında tele indirecek.
Süpersin Dostummm
waauw... yani face'den video izleyebilcekmiyiz bolt'la? süpermiş.. hangi versiyonu kurmamız gerekior bizim telefonlara?
ek: bi versiyonunu indirdim boltun...
1) türkçe karakter desteği yok gibi sanki.. ğ ş vs gözükmüyor
2) videonun ilki açılmıyıo , no dedikten sonra 2.si açılıo ama Loading ekranında kalıyor, ve kitlenio hiç bişe olmuo.. acaba yanlış sürümden mi? :S
arkadasLar asaqı yukaRı butun yoRumLarı okudum yaRarLanıLacak bıLqıLer wermıssınz ama opeRa opeRa diosunuz yada boLt diosunuz ! biRide Link veRmemıssnz bi zahmet LinkLeri aLabıLırmıyız arKadasLar sımdıden tskLer koLay qeLsn herkese
lütfen cevapp......http://www.maxicep.com/uyeler/uye-867130/imgolpa/
Arkadaşlar bu konuda bana yadımcı olabilecek bi arkadaş varmı acaba??
sorunum: Samsung GT-S3353 telefonum için toshiba 4 gb micro sd hafıza kartı aldım yeni telefonumun video kamerasıyla kısa video çekip kaydedilen yeri hafıza kartı olaraK göstediğim de video açılmıyor ve desteklenmeyen ortam hatası alıyorum.ancak kaydedilen yeri telefon hafızası olarak gösterdiğimde sorun olmuyor.
başka bir hafıza kartı taktığımda bu sefer o hafıza kartında daha önce yüklü olan videolar görünmüyor yeni çektiğim videolar görünüyor.
hafıza kartıma ÇEKİP yüklediğim videoları göremeyişimin sebebi hafıza kartı olma olasılığı nedir ve çözümü varmıdır?:-))
teşekkür ederim cevap için ama "bolt browser" yazıp google da arattıktan sonra gelen bolt'un sitesinde
- Dual Signed Version:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız- VeriSign Signed Version:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız- Thawte Signed Version:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız- Unsigned Version:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Note: If none of the above BOLT versions work with your device, please try downloading the lightweight version, BOLT lite.
- Dual Signed lite Version:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız- VeriSign Signed lite Version:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız- Thawte Signed lite Version:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız- Unsigned lite Version:
Install older version of BOLT
- Version 2.30
- Version 2.10
- Version 1.70
- Version 1.60
- Version 1.50
gibi bi dünya link var versiyonların :S hangiisi?
----------Eklendi 19.05.2011 @ 00:04:00 ---------- Yazıldı 18.05.2011 @ 22:51:07 ----------
hallettim ilkini yukleyerek, tesekkurler... Ama baska bi sorun cikti bazi videolarin tamamini indirmiyo.. Denemek icin yaklasik 5dklik bi klip indirdim 1dk 13sn olarak indirmis... Varmidir cozumu?
arkadaşlar telefonu 3 gün önce aldım..ama bu sayfada verilen linklerdeki oyunların hiçbirini açmıyo yaa. hata yazıyo o kadar.nası yapabilirim lütfen yardımcı olurmusunuz acaba???
arkadasLar asaqı yukaRı butun yoRumLarı okudum yaRarLanıLacak bıLqıLer wermıssınz ama opeRa opeRa diosunuz yada boLt diosunuz ! biRide Link veRmemıssnz bi zahmet LinkLeri aLabıLırmıyız arKadasLar sımdıden tskLer koLay qeLsn herkese
teşekkür ederim cevap için ama "bolt browser" yazıp google da arattıktan sonra gelen bolt'un sitesinde
- Dual Signed Version:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız- VeriSign Signed Version:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız- Thawte Signed Version:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız- Unsigned Version:
Note: If none of the above BOLT versions work with your device, please try downloading the lightweight version, BOLT lite.
- Dual Signed lite Version:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız- VeriSign Signed lite Version:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız- Thawte Signed lite Version:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız- Unsigned lite Version:
Install older version of BOLT
- Version 2.30
- Version 2.10
- Version 1.70
- Version 1.60
- Version 1.50
gibi bi dünya link var versiyonların :S hangiisi?
----------Eklendi 19.05.2011 @ 00:04:00 ---------- Yazıldı 18.05.2011 @ 22:51:07 ----------
hallettim ilkini yukleyerek, tesekkurler... Ama baska bi sorun cikti bazi videolarin tamamini indirmiyo.. Denemek icin yaklasik 5dklik bi klip indirdim 1dk 13sn olarak indirmis... Varmidir cozumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?