Samsung Pocket ( GT- S5300 ) Rootlamak İsteyen Buraya Boşuna Arama Gel Bak!

Sponsorlu Bağlantılar

realclan

Üye
sğl kardeş süper root suz olmuyor valla..

• Beğen
Tepkiler: kensoft2007

ukyo29

ukyo29

Üye
arkadaşlar root yaptım cihaz açılmıyor, açılmadığı için unroot da yapamıyorum lütfen yardım edin

stylaman38

Üye
s.akardeşm apply update from sdcart bu scenegi nasıl secipte diger kısma geciyrz ben becermedim

kensoft2007

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş.

Programin kuruluşunu çok iyi paylaşmissin..

Senden bir ricam olacak. Bu root konusunda biraz cahilim. Acaba,

root işlemini yaptiktan sonra ne tür programlar veya oyunlar. Yükledin..

Bu konuda biraz yardimci olabilirsen çok sevinirim.
Hocam işlemci hızını artırmak için çeşitli programlar var onları kullanmak için root gereklidir. Ayrıca reklam engelleme tarzı programlarda gene root gerekir.
Arkadaşlar selam birşey soracağım, benim ekran kapandıktan sonra 1dk içinde internetin E veya H oklu simgesi komple gidiyor ve sadece şebeke çubukları kalıyor. Bu yüzdende ekranı açmadan bildirim gelmiyor, ekran kapalıyken net açık kalıp bildirşm gelmesi için S5300 de ne yapmam gerekir bilginiz varmı?
E yada H çıkmaması internetinde sıkıntı olduğunu gösteriyor servis ayarlarını kontrol et bence.
bşi sorcm o resmdeki telefonda ses wrme-menu-kilit tuşna basyor ama bnde champ wap menu tuşu yok ordaki menu tuşunun oldugu yerde geri tuşu wap ben neye basıcam
bide rootu kaldrınca ne oluyor faydası ne zararı ne solermsin?
Telefonunun pocket olduğundan eminmisin?
arkadaşlar root yaptım cihaz açılmıyor, açılmadığı için unroot da yapamıyorum lütfen yardım edin
Hocam kimsede bi sıkıntı çıkarmadı bu şimdiye kadar bi kontrol et başka bişeyden olabilir.
s.akardeşm apply update from sdcart bu scenegi nasıl secipte diger kısma geciyrz ben becermedim
Telefonu kapat bataryanı çıkar 5 dakka sonra tekrar bataryayı tak sonra önce ses açmaya ve orta tuşa basılı tutarak kapat tuşuna basılı tut telefonun ekranında apply update gelicektir.

yusufyardımistiyor

Üye
kardeşim denedim olmuyo yardım edermisin

kensoft2007

Üye
    Konu Sahibi
Desaparecido9454

Desaparecido9454

Üye
Kardeşim rica etsem bu telefona uygun root ve clockwork dosyalarını bulabilir misin ?

nokia 603

Üye
towelroot ile olmaz mi kendi sitesinde all phone ifadesini kullanmis baska bi sitede de android 4.4 4.3 4.2 4.1 4.0 3.0 2.3 vs surrumlerde calisir demistowelroot ile olmaz mi kendi sitesinde all phone ifadesini kullanmis baska bi sitede de android 4.4 4.3 4.2 4.1 4.0 3.0 2.3 vs surrumlerde calisir demis

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
universal androot programı ile dene

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
hayır universal androot programı apk yani yüklücen root etcen basit Google da arat

ultr_a_slan19054

Üye
Şey biz bunu bilgisayar dan mı indireceğiz .yoksa telefon a mı .......?-:-o
Şey telefonu resetlemek kapatıp açmak değilmi .?:-(

Necati KALE

Necati KALE

Üye
ya dostum ben dediğin gibi yaptım..ama bende sadece Super User programı geldi diğer program gelmedi..bu root işlemi başarılı olmuşmudur vede bu root dan sonra android marketteki engel kalkaarmı...şimdiden teşekkürler

Üst Alt