Hocam işlemci hızını artırmak için çeşitli programlar var onları kullanmak için root gereklidir. Ayrıca reklam engelleme tarzı programlarda gene root gerekir.Kardeş.
Programin kuruluşunu çok iyi paylaşmissin..
Senden bir ricam olacak. Bu root konusunda biraz cahilim. Acaba,
root işlemini yaptiktan sonra ne tür programlar veya oyunlar. Yükledin..
Bu konuda biraz yardimci olabilirsen çok sevinirim.
E yada H çıkmaması internetinde sıkıntı olduğunu gösteriyor servis ayarlarını kontrol et bence.Arkadaşlar selam birşey soracağım, benim ekran kapandıktan sonra 1dk içinde internetin E veya H oklu simgesi komple gidiyor ve sadece şebeke çubukları kalıyor. Bu yüzdende ekranı açmadan bildirim gelmiyor, ekran kapalıyken net açık kalıp bildirşm gelmesi için S5300 de ne yapmam gerekir bilginiz varmı?
Telefonunun pocket olduğundan eminmisin?bşi sorcm o resmdeki telefonda ses wrme-menu-kilit tuşna basyor ama bnde champ wap menu tuşu yok ordaki menu tuşunun oldugu yerde geri tuşu wap ben neye basıcam
bide rootu kaldrınca ne oluyor faydası ne zararı ne solermsin?
Hocam kimsede bi sıkıntı çıkarmadı bu şimdiye kadar bi kontrol et başka bişeyden olabilir.arkadaşlar root yaptım cihaz açılmıyor, açılmadığı için unroot da yapamıyorum lütfen yardım edin
Telefonu kapat bataryanı çıkar 5 dakka sonra tekrar bataryayı tak sonra önce ses açmaya ve orta tuşa basılı tutarak kapat tuşuna basılı tut telefonun ekranında apply update gelicektir.s.akardeşm apply update from sdcart bu scenegi nasıl secipte diger kısma geciyrz ben becermedim
Hocam ben bizzat telefonumda denedim. Eğer talimatları doğru uygularsanız mutlaka rootlanacaktır. İsterseniz konuyu bir daha okuyun takıldığınız yer varsa yardımcı olurum.kardeşim denedim olmuyo yardım edermisin
tesekkurleruniversal androot programı ile dene
usb hata ayıklama işaretli olsun sahte konumlara izin ver onuda işaretle okdediginiz klasoru baska telden atsak pc yok
tesekkurler
o zaman pc siz olur muusb hata ayıklama işaretli olsun sahte konumlara izin ver onuda işaretle ok
ben pcsiz yaptım bu programla dene olursa olur inşsallaho zaman pc siz olur mu
o zmn telden indirip zipli dosyayi atcam ana dizine haaa bi de o dediginiz tuslara tel kapaliyken mi bascaz ilk root denemem olacakben pcsiz yaptım bu programla dene olursa olur inşsallah
tesekkurler cok saolun bugun cok dalginim kafa yerinde degilhayır universal androot programı apk yani yüklücen root etcen basit Google da arat

ö.dtesekkurler cok saolun bugun cok dalginim kafa yerinde degil![]()