kensoft2007
Üye
Samsung Pocket ( GT- S5300 ) Rootlamak İsteyen Buraya Boşuna Arama Gel Bak!
Merhaba Arkadaşlar, Bende Vodafone'den Samsun Pocket Telefon Aldım. Ancak Bildiğiniz Gibi Bazı Programlar Root İstiyor. Ve Piyasadaki Rootlama Programları Telefon Yeni Çıktığı İçin Telefona Root Desteği Vermiyor. Ben Yabancı Bir Siteden Çözümü Buldum Ve Sizinle Paylaşmak İStedim. Evet İsterseniz Rootlama İşlemine Başlayalım.
Öncelikle Bu Dosyanı İndirin.
Rootlamak İçin;
1. Telefonunuzun Ayarlar Kısmından Ayarlar>Uygulama>Gelişmiş Menüsünden USB Hata Ayıklama Seçeneğini İşaretleyin.
2. İndirdiğiniz Klasördeki Rootlama Klasörünün İçindeki Update.zip Dosyasını Telefonun Hafızasına Atın.
3. Telefonu Resimdeki Gibi Başlatın.
Size Bazı Secenekler Sunacaktır. Orada 2. Sıradaki apply update from sdcart Seçeneğini Seçiyoruz.
Burada Dosyayı Attığımız Yerden Seçiyor.
4. Seçtikten SOnra install from sdcard complet yazısı çıktıktan sonra işlem tamamlanmış demektir. Telefonu Resetliyoruz.
5. Resetledikten Sonra Telefon da Super User Ve Batery Saver Programlarını Göreceksiniz. Ve Telefonunuz Rootlandı Demektir.
Root Kaldırmak İçin;
Bütün İşlemler Hemen Hemen Aynıdır. Yapmanız Gereken Tekşey; Rootlama Klasörü İçindeki Update.zip Yerine Root Kaldırma Klasörü İçindeki Unroot.zip Dosyasını Telefon Hafızasına Atıp Seçiyoruz. Geri Kalan İşlemler Aynıdır.
Teşekkür Ederseniz Sevinirim. Teşekkürler. EN BÜYÜK FENERBAHÇE BAŞKA BÜYÜK YOK!
Öncelikle Bu Dosyanı İndirin.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Rootlamak İçin;
1. Telefonunuzun Ayarlar Kısmından Ayarlar>Uygulama>Gelişmiş Menüsünden USB Hata Ayıklama Seçeneğini İşaretleyin.
2. İndirdiğiniz Klasördeki Rootlama Klasörünün İçindeki Update.zip Dosyasını Telefonun Hafızasına Atın.
3. Telefonu Resimdeki Gibi Başlatın.
Size Bazı Secenekler Sunacaktır. Orada 2. Sıradaki apply update from sdcart Seçeneğini Seçiyoruz.
Burada Dosyayı Attığımız Yerden Seçiyor.
4. Seçtikten SOnra install from sdcard complet yazısı çıktıktan sonra işlem tamamlanmış demektir. Telefonu Resetliyoruz.
5. Resetledikten Sonra Telefon da Super User Ve Batery Saver Programlarını Göreceksiniz. Ve Telefonunuz Rootlandı Demektir.
Root Kaldırmak İçin;
Bütün İşlemler Hemen Hemen Aynıdır. Yapmanız Gereken Tekşey; Rootlama Klasörü İçindeki Update.zip Yerine Root Kaldırma Klasörü İçindeki Unroot.zip Dosyasını Telefon Hafızasına Atıp Seçiyoruz. Geri Kalan İşlemler Aynıdır.
Teşekkür Ederseniz Sevinirim. Teşekkürler. EN BÜYÜK FENERBAHÇE BAŞKA BÜYÜK YOK!
ama garanti dışı bırakıyor cihazı değil mi?
Yoksa Dua Edeyim Telefon Garanti Bitene Kadar Bozulmasın