Samsung Pocket ( GT- S5300 ) Rootlamak İsteyen Buraya Boşuna Arama Gel Bak!

Sponsorlu Bağlantılar

kensoft2007

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Pocket ( GT- S5300 ) Rootlamak İsteyen Buraya Boşuna Arama Gel Bak!
Merhaba Arkadaşlar, Bende Vodafone'den Samsun Pocket Telefon Aldım. Ancak Bildiğiniz Gibi Bazı Programlar Root İstiyor. Ve Piyasadaki Rootlama Programları Telefon Yeni Çıktığı İçin Telefona Root Desteği Vermiyor. Ben Yabancı Bir Siteden Çözümü Buldum Ve Sizinle Paylaşmak İStedim. Evet İsterseniz Rootlama İşlemine Başlayalım.

Öncelikle
Bu Dosyanı İndirin.

Rootlamak İçin;

1. Telefonunuzun Ayarlar Kısmından Ayarlar>Uygulama>Gelişmiş Menüsünden USB Hata Ayıklama Seçeneğini İşaretleyin.
2. İndirdiğiniz Klasördeki Rootlama Klasörünün İçindeki Update.zip Dosyasını Telefonun Hafızasına Atın.
3. Telefonu Resimdeki Gibi Başlatın.

Size Bazı Secenekler Sunacaktır. Orada 2. Sıradaki apply update from sdcart Seçeneğini Seçiyoruz.

Burada Dosyayı Attığımız Yerden Seçiyor.

4. Seçtikten SOnra
install from sdcard complet yazısı çıktıktan sonra işlem tamamlanmış demektir. Telefonu Resetliyoruz.
5. Resetledikten Sonra Telefon da Super User Ve Batery Saver Programlarını Göreceksiniz. Ve Telefonunuz Rootlandı Demektir.

Root Kaldırmak İçin;
Bütün İşlemler Hemen Hemen Aynıdır. Yapmanız Gereken Tekşey; Rootlama Klasörü İçindeki Update.zip Yerine Root Kaldırma Klasörü İçindeki Unroot.zip Dosyasını Telefon Hafızasına Atıp Seçiyoruz. Geri Kalan İşlemler Aynıdır.

Teşekkür Ederseniz Sevinirim. Teşekkürler. EN BÜYÜK FENERBAHÇE BAŞKA BÜYÜK YOK!

-Emre

-Emre

Üye
teşekkürler :) ama garanti dışı bırakıyor cihazı değil mi?

kensoft2007

Üye
    Konu Sahibi
İşin Açıkçası Orasını Tam Bilmiyorum. Özellikle Rootlarken Rootu Kaldırmak İçin Gerekli Dosyası Var. Ama Şunu Biliyorum. Eğer Üreticinin Yüklediği Programlardan Birini Kaldırırsan. Bunu Fark Ettiklerinde Dava Açıyorlar. Ama Orjinal Bir Rom Atarsan Tekrar Sorun Çıkarmaz.(Walla Ben Telefonumu Bununla Çoktan Rootladım. Rootsuzda Android Kullanılmaz. Ne Olacağı Şans Meleğime Bağlı Umarım Bana Acır:ehe Yoksa Dua Edeyim Telefon Garanti Bitene Kadar Bozulmasın:)

sas_sas

Üye
Market sinirlamasini nasil kaldiralim?

ugur1000

ugur1000

Üye
kardeş sony xperiaların öyle bir sorunu yok yani root yaparken bozulursa kolay kurtarılır mesala bozdun kapalıyken bazı tuşlara basıp pc ye takıyon firmwareyi yada androidi tekrar yüklüyor :) tabi rootda çok lazım bazı android telefonlarda dahili havıza çok az mesele x10 mini pro :) 5-6 tane uygulama yüklersen dolar :)

sanalbeta

Üye
Deniyorum İnşallah Sorun Çıkmaz Pocketle ...

- - - Eklendi - - -

Olmadı Beyler....

kensoft2007

Üye
    Konu Sahibi
Deniyorum İnşallah Sorun Çıkmaz Pocketle ...

- - - Eklendi - - -

Olmadı Beyler....
Değerli Arkadaşım Ben Bizat Kendi Telefonumda Denedim Oldu. Sen Muhtemelen Yanlış Yapmışsındır. Sana Tekrar Basitçene Anlatayım; Klasörün İçindeki Update.zip Dosyasını telefonun sd havzasına atıcaksın ondan sonra boot ekranında apply update from sdcart kapatma tuşuyla seçiceksin sonra update.zip dosyasını seçiceksin ve tammlanmasını bekleyeceksin işlem bu kadar tekrar dene.

googlegibiyim

Üye
kardeşim adamın dibisin be oldu bendede çook saoool.. :D

esokmen

esokmen

Üye
Bence birşey olmaz yaptım galaxy wonder sonra unroot yaptım :D bakalım kernel falan diyorlar ama anlamadım.

furkan5800

furkan5800

Üye
Teşekkürler daha dün aldım teli bu gün sayende root ladım :)

umutum_1991

Üye
arkadasım bende samsung 5300 var deniyorum ama battary cıkmıyor tlfnda hic bisey degismedi sana zahmet ne yapmam gerek söylermisin emeklerine saglık

- - - Eklendi - - -

ben yapamadım galıba arkadasım yardımcı olurmusun samsung 5300 var bende supr user cıkıyo battary saver cıkmıyo anlamadım

kensoft2007

Üye
    Konu Sahibi
arkadasım bende samsung 5300 var deniyorum ama battary cıkmıyor tlfnda hic bisey degismedi sana zahmet ne yapmam gerek söylermisin emeklerine saglık

- - - Eklendi - - -

ben yapamadım galıba arkadasım yardımcı olurmusun samsung 5300 var bende supr user cıkıyo battary saver cıkmıyo anlamadım

Merhaba Superuser Çıkıyorsa Rootlama İşlemi Başarılıdır Demektir. Battarysaver'i Google Play'dan da İndirebilirsiniz.

DENNIZZ

DENNIZZ

Üye
Kardeş.

Programin kuruluşunu çok iyi paylaşmissin..

Senden bir ricam olacak. Bu root konusunda biraz cahilim. Acaba,

root işlemini yaptiktan sonra ne tür programlar veya oyunlar. Yükledin..

Bu konuda biraz yardimci olabilirsen çok sevinirim.

tulgacan

tulgacan

Üye
Arkadaşlar selam birşey soracağım, benim ekran kapandıktan sonra 1dk içinde internetin E veya H oklu simgesi komple gidiyor ve sadece şebeke çubukları kalıyor. Bu yüzdende ekranı açmadan bildirim gelmiyor, ekran kapalıyken net açık kalıp bildirşm gelmesi için S5300 de ne yapmam gerekir bilginiz varmı?

Asus.

Asus.

Üye
bşi sorcm o resmdeki telefonda ses wrme-menu-kilit tuşna basyor ama bnde champ wap menu tuşu yok ordaki menu tuşunun oldugu yerde geri tuşu wap ben neye basıcam
bide rootu kaldrınca ne oluyor faydası ne zararı ne solermsin?

emo132

Üye
Kardeş çok saolda yapamadım o 3 tuşa basıyorum bişey çıkmıyo ya telefon kapanıyo ya sesi açılıyo yada görev yöneticisi geliyo lütfen yardım eettt :'(

- - - Eklendi - - -

Tam kardeş yazdım ama gerek kalmadı yaptım ve oldu çok teşekkürler :oke:

Ownexry

Üye
saa

• Beğen
Tepkiler: kensoft2007

Üst Alt