Samsung PC Studio v3.1 ve v3.2.1 ( Windows 98/2000/XP/Vista )

Sponsorlu Bağlantılar

baba cem

Üye
saol kardeş inşallah xp de çalısır

hents

Üye
arkadaslar cok acil yarım lazım bana. dün gece saat 02:00 da yeni telimi software updater yapmaya baslattım.
cok yavas ilerleyecegini tahmin ediyordum fakat saat 10:00 oldu hala bitmedi.
ekranda şöyle bir görüntü ile geceden beri kaldı.
Current progress 100%
Total Progress %27 de kaldı. ve ilerlemiyor.

[image]http://img216.imageshack.us/img216/7457/yardmvd3.th.jpg[/image]

telefonumda da tamemen kırmızı ekran var ve "ALL DOWNLOAD" yazıyor. kabloyu da sökemiyorum fakat yükleme hiç ilerlemiyor da... ne yapmam lazım arkadaslar cok acil yardım edin bana lütfen :vur

--------------- Ekleme ---------------

bu arada söylemeyi unuttum benim samsung innov8 im var. sürümü güncelleştirme yapmayı çalışıyorum.

hardboy_18

Üye
nasıl kullanacam

zfr123456

Üye
e 250 ye oluyonu acaba

Rocco85

Üye
tesekkurler

Ogulcan06

Üye
saol valla cok işime yaradı

deeplune

Üye
sağol kardeşim

sirioga

Üye
pAYLASIM İÇİN TESEKKURLER

imparatorex

Üye
paylasım için teşekkürler ama ben linkten indiremiyorum ne zamandır uğraşıyorum ama bi sonuç yok

"Download request is dropped due to exceeding max content size" diyor

Bora

Bora

Üye
Şuan indiremiom ama sonra denicem negative saol

ahmetkaya34

Teeşekkürler sağolnn işe yaradı

ottomans_sword

Üye
paylaşım için saol

kurtflu

Üye
tsskkkkurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

temptations

Üye
sağool

tatak39

tatak39

Üye
yha bu nasıl bılgısyara atılıo bir soylerseniz kopyala yapıstırmı.. ? (:

--------------- Ekleme ---------------

aman telefona :S :D

yusfcuk

yusfcuk

Üye
kardeş bu telefona atılmıyorki bunu bilgisayara yüklüyon telefonun kablosuyla telefonu bilgisayara bağlıyon telegondan PC Studio seçiyon ve bilgisayar üzerinden telefona bişiler yüklüyon

tangotilki

Üye
ya aslında hiç gerek yok pc studio'a ama benim hafıza kartındaki bazı müzikleri pc çalmıyor erişilemiyor diyo bende müzikleri pc ye atabilmek için tel. hafızasına kopyalayıp pc studio ile alıyordum şimdide pc studio tel bağlanamıyor (NOT CONNECTED) DİYO

tufan14

tufan14

Üye
samsung u 600 e attığım hiç program açılmıyor telefonun hangi programları desteklediğini bilmiyorum bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Samsung PC Studio yu yükleyerek mi bunu sağlıcaz????

gilligulo

Üye
Benim tel L700. Çoğu yerde USB ayarlarından medya oynatıcıyı seçin diyor. Pc mde XP kurulu. Samsung pc studio 3.1 i de denedim v3.2 i de denedim. ikisindede olmadı. bilgisayarım ın içine tel işareti gelmiyor kamera işareti geliyor onun içine girincede dosyaların adı yok ve klasör oluşturulmuyor oraya. bi yardımcı olun bağlantı sağlanmıyor bi türlü.

kındefi

kındefi

Üye
ey vallah kardeş umarım i8510 de sorun cıkmaz emeğine sağlık:hmmm

Üst Alt