Samsung PC Studio v3.1 ve v3.2.1 ( Windows 98/2000/XP/Vista )

Sponsorlu Bağlantılar

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye

yelda35

Üye
tesekkürler arkadasim

curebal76

Üye
telefona kayıt edilmiş videoları nasıl pc de izleyebilirim!
MP4 player indirdim çalışmıyor yada satın almamı istiyorlar!
Yardım lütfen!

pınar.sp

Üye
telefonum e250 studio 3 ü kurdum,birkaç resim de gönderdim pc'me ama bağlantı kurulamıyor şimdi, kurulsa da aktarım tamamlanmıyor, ne yapmalıyım,,sos...

drmatrix

Üye
saol sayende linkleri yeniledim:)

profyakup

Üye
aynen ilaç gibi geldi sağol

oguzh3n

oguzh3n

Üye
paylaşım için teşekürler...

efem213

Üye
Valla çok sağol ya vista için olan sürümünü saatlerdir arıyodum şimdi buldum hiç bi yerde de yok mudur nedir .....sonunda ya!! üstümden yük kalktı ya bu arada ben bi şey daha sorcam samsung d900i de oyun yükleme de bu sitede olsun diğer sitelerde olsun hep şöyle bi şey geçiyo bluetooth programınızı açın portu kontrol edin filan diyo ama bir sürü bluetooth programı var kullanımı ingilizce ben IVT BlueSoleil v5.0.5 indirdim olmuyo ya o konudada yardım edebilriseniz sevinirim şimdiden teşşekkürler

weymen

Üye
tşk ler kardeş

airjohn76

Üye
Hocam tesekkur ederim de,

Oyle pisman oyle pisman oldum indiripte kurmaya kalkmaya. 45 dakikadir ''cihaz suruculeri yukleniyor, bu islem bir kac dakika alabilir'' kismindayim. Hic bir sey yapmadan bekledim ki yuklensin, hala bitmedi. Catir cutur calisiyor bilgisayar, oturdu sanki butun programi yazdi essoglusu. Ne bicim programmis bu ben anlamadim ki? Bu mesaji yazarken bile devam ediyor su anda. Nefret ettim gecenin bir vakti sunu yuklemeye calismaya.

uswex

Üye
tesekkurler

burak1000

burak1000

Üye
vista iyi olmuş sağol

ycaslan95

ycaslan95

Üye
ÇOk sağol arkadaşım yhaa arıya arıya bi olmuştum ama burda buldum süperisiniz:yuru:oke:

kobold

Üye
Bende de aynı sorun vardı. Yeni laptop aldım (Vista) paylaşımın için teşekkürler.

--------------- Ekleme ---------------

emeğine sağlık.programı yükledim akat sd cartımı görmüyor. bu konuda bir önerin varmı?
şimdiden teşekür ederim.

sekil_jojuk

Üye
tşkler..umarım olur..

Dj_JoSePH_

Üye
eyw.

sembol324

Üye
teşekkürler saol

anilortac

Üye