480 olabilir demişti Fatih im.
theposies Üye MrCommanDTr' Alıntı: 480 olabilir demişti Fatih im. Genişletmek için tıkla ... valla dediğin gibi türkiyeye 1250 civarı gelirse alabilirim.Gelmessede 710 veya 800 e bakcaz artık
MrCommanDTr' Alıntı: 480 olabilir demişti Fatih im. Genişletmek için tıkla ... valla dediğin gibi türkiyeye 1250 civarı gelirse alabilirim.Gelmessede 710 veya 800 e bakcaz artık
MrCommanDTr Emekli Yönetici Bize gelişi 1500 ü geçer kardeşim.. Hakediyorda cihaz o parayı bekleyip görelim.. Ben de dışardan getirtebilsem alıcam yoksa 800 e talim
Bize gelişi 1500 ü geçer kardeşim.. Hakediyorda cihaz o parayı bekleyip görelim.. Ben de dışardan getirtebilsem alıcam yoksa 800 e talim
theposies Üye MrCommanDTr' Alıntı: Bize gelişi 1500 ü geçer kardeşim.. Hakediyorda cihaz o parayı bekleyip görelim.. Ben de dışardan getirtebilsem alıcam yoksa 800 e talim Genişletmek için tıkla ... hadi be hayallerim yıkıldı ama olsun lumiaların hepsi iyi 710 veya 800 e geri adım attım bende )
MrCommanDTr' Alıntı: Bize gelişi 1500 ü geçer kardeşim.. Hakediyorda cihaz o parayı bekleyip görelim.. Ben de dışardan getirtebilsem alıcam yoksa 800 e talim Genişletmek için tıkla ... hadi be hayallerim yıkıldı ama olsun lumiaların hepsi iyi 710 veya 800 e geri adım attım bende )
theposies Üye MrCommanDTr' Alıntı: Hey maşallah sim free lumia800 330€ ken bu cihazı kimse almaz,almamalı. Genişletmek için tıkla ... kim alır onu kim alır
MrCommanDTr' Alıntı: Hey maşallah sim free lumia800 330€ ken bu cihazı kimse almaz,almamalı. Genişletmek için tıkla ... kim alır onu kim alır
Cihanî Sultan Üye theposies' Alıntı: bende almam Can abi Genişletmek için tıkla ... E ben hiç almam...