Samsung omnia m avrupa icin duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Samsung omnia m avrupa icin duyuruldu
Samsung'un Focus 2 ile Windows Phone cephesine yaptığı katkı Omnia M modeli ile devam ediyor.
Multimedya yetenekleri bakımından iddialı olan model 4 inçlik Super AMOLED ekrana sahip. 1GHz hızında çalışan işlemci, 10.5mm kalınlık, 5MP arka kamera, VGA ön kamera, Windows Phone 7.5, 1500mAh batarya, Bluetooth, WiFi, 4GB depolama kapasitesi, 25GB Skydrive hesabı modelin diğer özellikleri.
Yazılım tarafındaysa AllShare paylaşım hizmeti, Music Hub müzik servisi, Photo Studio fotoğraf düzenleme uygulaması, ChatON iletişim servisi, People Hub sosyal ağ aracı, görüntüleme görüşme uygulaması tüketicilere sunuluyor.
İlerleyen haftalarda Avrupa'da piyasaya sürülecek model ardından diğer bölgelerde piyasaya çıkacak. Fiyatı ise bilinmiyor.

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Klavyedeki harfler yan yana olunca iphone'a alışamadığınız belli oluyor :)

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
donanım olarak fena sayılmaz ama bi Ronaldo da değil :D

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Bu ne ya? Özellikler yerlerde. :) Samsung bilerek Windows'lu cihazlara düşük donanım veriyor ki millet psikolojik olarak 1 ghz'li windows'u değil de 1.2 ghz'li android'i seçsin, nokia da satış yapamasın. :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Bench lumia610a guzel bir rakip olur ki bu butun kullanicilari sevindirmeli

abi regal reklamları varya sağdaki üç lira soldaki beş lira diye beş lira olsun Nokia olsun samsung a tövbee

---------- Eklendi @ 17:06:30 ---------- Yazıldı @ 17:05:17 ----------

Bu ne ya? Özellikler yerlerde. :) Samsung bilerek Windows'lu cihazlara düşük donanım veriyor ki millet psikolojik olarak 1 ghz'li windows'u değil de 1.2 ghz'li android'i seçsin, nokia da satış yapamasın. :)

Yorumuna kurban :ehe

theposies

theposies

Üye
orta sınıflara hitap ediyor . wp dedin mi lumia alcan abi

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Yürrü be Lumia kim tutar seni :ehe abi belki purewiev li cihazların adı başka olur farklı bi seri olur olamaz mı? :hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bakak görek abi :) Lumia900 ingiltere de satışa suunulmuş.. Lüksemburg da da 499€ muş fiyatı.. Gökçen abinin verdiği fiyat tutar o zaman abi aşşağı yukarı..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bakak görek abi :) Lumia900 ingiltere de satışa suunulmuş.. Lüksemburg da da 499€ muş fiyatı.. Gökçen abinin verdiği fiyat tutar o zaman abi aşşağı yukarı..
Iki gun oldu can tangolu olarak satiliyor hem de konusunu actim diye hatirliyorum

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Yok abi dün cep telefonları genel de bi yorumunda söylemiştin.. Lüksemburg da 499€ sa Fransada ki 480€ olabilir :naughty:

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Ama yalnız başlıkta "Sanding" yazıyor..:kop:Ben de ne ki diyorum:kop2:Yeni çaktım samsung yazdığını:ehe.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Ali abi sen 3gs i ver bitane n8 al abi olmuyo böyle :ehe

mesut1979

Üye
su samsunga uyuz oluyorum her isin icinden cikmasi yokmu hasta ediyor beni.

theposies

theposies

Üye
gökcen abinin verdiği fiyat neydi Can'ım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt