samsung note 2 sim çıkarıldı hatası

Sponsorlu Bağlantılar

tatvan_013

Üye
    Konu Sahibi
samsung note 2 sim çıkarıldı hatası
arkdaşlar geçenlerde telefonu elime aldım ekranı açtım sim kartı çıkarıldı diyodu o günden bu yana herzamn oluyo 15 dk da bir o hatayı veriyo neden olabilir acaba :(

geçenlerde algığım arkaya takılan bi kab wardı ve delikliydi telefonun bataryası falan gözüküyordu delikli olduğu içinde toz kapıyodo o yüzden olabilirmi acaba

nuri1849

Üye
Bir ihtimal dediginiz olabilir. Benim galaxy s3 üm vardı ve sizin sorununuzun aynısı oldu. Servise gonderdim yazılım yukleyip geri gonderdiler. Daha sonra tekrar aynısı oldu ve daha sonra telefonu iade ettim ve note2 aldım. Simdi bir sorun yok..(yurt dısından yazıyorum)

McBoltt60

McBoltt60

Üye
S.a beyler istanbuldan küçük kardesiniz olarak
Benimdr S3 de sim kart çıkarıldı hatadi aliyorum .s ne yapicam ???
Acaba..

AHKE

AHKE

Üye
h.kartı çıkartıldı hatası oluodu samsunglarda sımdide sim kartı çıkartıldı hatası mı.
sorun hala dwam ediosa baska ulkenin stock romunu yukle bi ihtimal duzelir belki

McBoltt60

McBoltt60

Üye
:S hayrett bşyy yaa gercek tenn anlamıyorum allalı 3 4 ay oluyo mavi eklran ve sim kart cıkarıldı hatasını alıyordum ki TR romu tkrar ykledim mavi ekran sorunu gtti sim kart soruu devam ediyo
ve ben sarjdan cıkarpı oynuyorum gecede oynarken uyuya kaldım sarj %4 olmus lefonu acarken gene mavi ekran geldi vsvsss ...

AHKE

AHKE

Üye
forumda bi kiside dha çıktı bu sorun s3 te bu sefer
samsunglarda bu çıkarıldı hataları neden oluyor anlamış degilim hem simde hem h.kartında

McBoltt60

McBoltt60

Üye
Arkadaslar
Oo mavi ekran
Cikyorya aniden
Ucretli ücretsiz oyun olsun
Yklu olduhu zaman ekrana fazla asiri olduğu icin geliyor
Diye dsnyorum
Factory rest yaptm ve
Asphal 8 de ücretsiz oldu
Neysee reset atali 1 ay olucak