Telefon Tavsiyesi Samsung note 2 almalimiyim

Sponsorlu Bağlantılar

bayramq

bayramq

Üye
    Konu Sahibi
beylerr htc den vazgecin daha dogrusu yani gecmeyin de siz bilirsiniz kullana kişilerden yi mü kötü mü bilgi alın benimaa
arkadasda vardı kac kere garantiye giTmesine ragmen cözülmedi dokunmatıklıgı arzaa yapıyo ekran degişikliligi oluyormus ama sorunlar hayla aynıı AMA KULAKLIGI fenaa yaa beataudio sperrr böyle ses işletimi olmayan telfon almayın HTC OLARAK ;)
BENCEDEE NOTE 2 dogru secim ekran böyük keyff :D
HAYIRLI OLSUN ....
ıste o note 2 buyuk dıye sevmıyor benım telefonu bakalım baska modele bakalım htc vazgecelım o zaman. aslında alabılsek mıu3 veya oppo fınd5 ama turkıyede satısı yok.

McBoltt60

McBoltt60

Üye
ıste o note 2 buyuk dıye sevmıyor benım telefonu bakalım baska modele bakalım htc vazgecelım o zaman. aslında alabılsek mıu3 veya oppo fınd5 ama turkıyede satısı yok.
aslında ekranı buyuk gne saglam iyi telfonlardır samsung note olarak
genede sen bilirsin ...

• Beğen
Tepkiler: bby-34
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Dostum sen aldım dememişmiydin? :)

McBoltt60

McBoltt60

Üye
dddddd
cok karisiklik soz konusu
note 2 veya lg g2

• Beğen
McBoltt60

McBoltt60

Üye
G serisi fanları toplanacak fakat söylemek istiyorum.G2nin malzeme kalitesi çok kötü.
nasil kotu kasa kapaklari mi nasil
ya samsun g S3 kullandim sorunluydu
ama g2 alinca sorunlar.bitti bana gore suan sorun yok tertemiz diyebilirim..

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
note2 parasına 16lık alınır hafıza kartı girişi yok kafadan eledim zamanında g2yi
Aynen bende hafıza kartsız nasıl yapıyorlar anlamıyorum :D Müzikleri videoları hafıza kartına gerisi cihaza hafıza sıkıntısı yok kafa rahat :cool:

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
Aynen bende hafıza kartsız nasıl yapıyorlar anlamıyorum :D Müzikleri videoları hafıza kartına gerisi cihaza hafıza sıkıntısı yok kafa rahat :cool:
hafıza kartına oyun uygulamaları da attım baya bi mb aktarıyor :)

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
nasil kotu kasa kapaklari mi nasil
ya samsun g S3 kullandim sorunluydu
ama g2 alinca sorunlar.bitti bana gore suan sorun yok tertemiz diyebilirim..
S3 ü bilmem S4 G2 ile rakip denebilir fakat suda var ki G2 nin arka kapağı hemen parmak izi bırakıyor kendim bizzat baktım. :)

McBoltt60

McBoltt60

Üye
note2 parasına 16lık alınır hafıza kartı girişi yok kafadan eledim zamanında g2yi
ya simdi ne ki bende unuttum hata yapttim direk 16 gb lik aldim
yoksa 32 gb lik alirdim
aslinda sd card olaydi ehh dosya felan saklana ama YEDEKLEME VAR
geneedee iyii...
oyun ve batarya kullanimi cok iyii memnunum !!!!

• Beğen

MaxipmaN

Üye
ya simdi ne ki bende unuttum hata yapttim direk 16 gb lik aldim
yoksa 32 gb lik alirdim
aslinda sd card olaydi ehh dosya felan saklana ama YEDEKLEME VAR
geneedee iyii...
oyun ve batarya kullanimi cok iyii memnunum !!!!
kullanım ömrü note2den uzun olur performanstan dolayı zaten bir sene yeni cihaz ama ne yapılcağna da bağlı ben asphalt rr3 gt2 falan kurmadım laptopa kurdum asphalt 8 oynadım baya bayağı sonra gt2 kurdum asphaltı sildim sonra gt2yi beğenmedim asphalta yazık oldu :) kısaca şu zamanda note2nin sıfırına 1300-1400tl bayılmam ama temiz ikinci eli sonuna kadar desteklerim

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
ishak388

ishak388

Üye
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
benim sorum şu bu ay içinde belki bir değişim olabilir telefonu başkasına vereceğim (zorunlu değil) yerine bana sıfır (bunları ben seçtim) G2(32gb) ya da Nexus 5(32 gb) alınacak sizce değer mi ve hangisini tercih etmeliyim
g2 nin kamerası ve çerçeve incelliği beni g2 ye çekiyor ama google ın arkasında olduğu telefonda fena olmaz

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
benim sorum şu bu ay içinde belki bir değişim olabilir telefonu başkasına vereceğim (zorunlu değil) yerine bana sıfır (bunları ben seçtim) G2(32gb) ya da Nexus 5(32 gb) alınacak sizce değer mi ve hangisini tercih etmeliyim
g2 nin kamerası ve çerçeve incelliği beni g2 ye çekiyor ama google ın arkasında olduğu telefonda fena olmaz
G2 ye malum kikat geç geldi güncelleme takıntın yoksa al. Ama ben hertürlü Nexus 5 derim.

Üst Alt