Telefon Tavsiyesi Samsung note 2 almalimiyim

Sponsorlu Bağlantılar

bayramq

bayramq

Üye
    Konu Sahibi
Türkiyede satılan note 2ler neresi bilmiyorum ama benim kinde made by Samsung yazıyor neresi olduğunu bilmiyorum ama arkadaşda made in China by samsung yazıyor cihaz benim note 2 den biraz hafif gibime geldi
valla sımdı aklım karıstı bu vıetnam malı nedır hıc kullanan yok glıba vıetnam malı bır yardımcı olsalar neymıs bu vıenam malı

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Samsung en kaliteli si Kore orjinal ürünü dur . Diğer orjinal fabrikaların bazıları Vietnam ve Çinde dir . Yani Çin yazınca yan sanayi olmaz lütfen araştırın .

• Beğen
Tepkiler: mertcan01
bayramq

bayramq

Üye
    Konu Sahibi
Samsung en kaliteli si Kore orjinal ürünü dur . Diğer orjinal fabrikaların bazıları Vietnam ve Çinde dir . Yani Çin yazınca yan sanayi olmaz lütfen araştırın .
vıetnam malı note2 alabılırız bır farkı yok yanı dıgerlerınden?

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
vıetnam malı note2 alabılırız bır farkı yok yanı dıgerlerınden?
Evet tabiki alabilirsin ama dikkat edin elden alırken gerçek donanımı kontrol edin ama Ayarlardan belli olmaz . Marketten sistem info tarzı uygulama ile kontrol edin

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
bayramq

bayramq

Üye
    Konu Sahibi
Evet tabiki alabilirsin ama dikkat edin elden alırken gerçek donanımı kontrol edin ama Ayarlardan belli olmaz . Marketten sistem info tarzı uygulama ile kontrol edin
Tesekkur ederim ama sifir kutusunu acip alacagim icin insallah yukleme yapmaya izin verir de bakariz.yoksa almam o zaman.

mertcan01

mertcan01

Üye
Vietnam al sikinti etme. Yurt disindan gelen kacak cihazlarin hepsi vietnam uretimi. Suan hanede s3 s4 note 2 note3 mevcut hepsi vietnam mali. Herhangi bir farki yok

bayramq

bayramq

Üye
    Konu Sahibi
Vietnam al sikinti etme. Yurt disindan gelen kacak cihazlarin hepsi vietnam uretimi. Suan hanede s3 s4 note 2 note3 mevcut hepsi vietnam mali. Herhangi bir farki yok
875 tl fiyati uygunmunsence

MaxipmaN

Üye
Uygun

bayramq

bayramq

Üye
    Konu Sahibi
Yarin alinca sonucu yazarim.yardimci olan herkese cok tesekkur ederim

mertcan01

mertcan01

Üye
Tabikide uygun

mertcan01

mertcan01

Üye
Yarin alinca sonucu yazarim.yardimci olan herkese cok tesekkur ederim
Allah utandirmasin kardes. Pisman olmayacagin bir cihazdir note 2. Ve inan note 2 bence note3 den daha stabil ve seri. Sarji olsun stabiili olsun ben note3 te goremedim. Insallah darisi note4 e :)

bayramq

bayramq

Üye
    Konu Sahibi
Allah utandirmasin kardes. Pisman olmayacagin bir cihazdir note 2. Ve inan note 2 bence note3 den daha stabil ve seri. Sarji olsun stabiili olsun ben note3 te goremedim. Insallah darisi note4 e :)
Sagol kardes allah razi olsun.iyi geceler.

• Beğen
Tepkiler: hasan3472ty
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Nazar değmesin note lere belki bir yıl oldu

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Geniş ekranın taşınmasını dert etmezsen al başka sıkıntısı yok bence :)
bence tasarım gayet hoş neresini beğenemedin
Ben de KVK dan aldım Note 2 yi onlarda yurtdışından yasal yollarla ithalat etmişler telefonu ilk açtığımda ETL(Çek Cumhuriyeti) romu vardı ve arkasında "Made by Samsung" yazıyor sizdekilerde acaba tam olarak ne yazıyor

bayramq

bayramq

Üye
    Konu Sahibi
note2 aldım cok ıyı telefon yanlız kardesımde htc m7 ıstıyor.o nasıl telefon alınırmı sızce ?

• Beğen
Tepkiler: mertcan01
mertcan01

mertcan01

Üye
note2 aldım cok ıyı telefon yanlız kardesımde htc m7 ıstıyor.o nasıl telefon alınırmı sızce ?
Hayirli olsun Güle gule kullan. Pisman olmazsin. Htc kullanmadim hicbir fikrim yok kullananlar yardimci olurlar

McBoltt60

McBoltt60

Üye
Hayırlı olsun. Güzel ve doğru seçim. :good:
beylerr htc den vazgecin daha dogrusu yani gecmeyin de siz bilirsiniz kullana kişilerden yi mü kötü mü bilgi alın benimaa
arkadasda vardı kac kere garantiye giTmesine ragmen cözülmedi dokunmatıklıgı arzaa yapıyo ekran degişikliligi oluyormus ama sorunlar hayla aynıı AMA KULAKLIGI fenaa yaa beataudio sperrr böyle ses işletimi olmayan telfon almayın HTC OLARAK ;)
BENCEDEE NOTE 2 dogru secim ekran böyük keyff :D
HAYIRLI OLSUN ....

• Beğen
Tepkiler: bby-34

Üst Alt