Telefon Tavsiyesi Samsung note 2 almalimiyim

Sponsorlu Bağlantılar

MaxipmaN

Üye
Al diyorsun yani note2 baska telefon arama diyorsunO_o
malzeme kalitesi arayüzü kötü ve çerçevesi çok ince geldi bana hafıza kartı girişi yok 32liğe param yetmedi ozamanlar g2yi elemiştim note2de hafıza kartına taşıyorum tabi kendi hafızasında kalıyor uygulamanın bir kısmı ama 500mb kazanç var rahat bir de s-pen var işte note2de

Son düzenleme:

mertcan01

mertcan01

Üye
Tereddütsüz al bence. S3 nere note 2 nere

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
xmustx

xmustx

Üye
Note 2 iyidir.bende de note 3 var dehşet bişey.hem fiyatlar da düştü.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
mertcan01

mertcan01

Üye
  • Beğen
Tepkiler: eneshappy ve MaxipmaN
mertcan01

mertcan01

Üye
telefonu duvara mı atıyon kardeş 2 tane mi :D
Hic sorma gozum gibi bakarim aslinda. Bir tanesi 5 cm derinliginde suya dustu. Deniz suyuydu mokoko oldu. Sonra yeni aldim onuda 2 ay kullandim. Note 3 cikti. Note 2 yi hediye ettim. Note 3 aldim

xmustx

xmustx

Üye

Hala 3gb boş yer var gram kasma yok.şarj iyi gidiyo.ve bir sürü uygulama yüklü.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
messevim

messevim

Üye
Almalısın.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Çünkü niye diye sorarsan. Note 2 aynı donanım ile çıksa yine satar yine amiral gemi kadar olur . Ve hersey mevcut . Fiyat performans muhteşem . Yeter ki sağlam kılıf kullanmak gerek

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
sacid589

sacid589

Üye
internette fiyatlara inanılmaz sahibinden zaten saçma sapan fiyatlar konulan bir site otomobil kısmını söylemiyorum bile :yagmur:
Saçma olan bir şey yok bir sürü araba ve iş makinesi sattım ben orda

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
note 2 yi ilk çıktığında düşünmeden aldım hala kullanıyorum şiddetle Note 2 yi tavsiye ediyorum ancak ikinci el ise bir knox sayacı vs csc sine sürümüne kadar her ince sekmeye bakarak almalısın sadece göz kararı ile kasayı görmek yetmiyor

• Beğen
Tepkiler: mertcan01
fmartin

fmartin

Üye
Geniş ekranın taşınmasını dert etmezsen al başka sıkıntısı yok bence :)

fk555897

fk555897

Üye
Bence al Note 2 güzel bir telefon. Ekranı büyük, S-Pen var ve Samsung'un en sorunsuz telefonlarından.

• Beğen
Hasand.

Hasand.

Üye
Note 2 al ekranı buyuk ram performans yonunden geyet ıyı secım senın

• Beğen
bayramq

bayramq

Üye
    Konu Sahibi
bırsey sormak ıstıyorum.vıetnam malı sıfır note2 875 tlstıyo telefoncu sızce nsıl fıyatı olsun vıetnam malı olması.vıetnam malı olunca dgısen bırsey varmı.emeı malum yollardan halledılıyomus yanı atılıyor.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
bırsey sormak ıstıyorum.vıetnam malı sıfır note2 875 tlstıyo telefoncu sızce nsıl fıyatı olsun vıetnam malı olması.vıetnam malı olunca dgısen bırsey varmı.emeı malum yollardan halledılıyomus yanı atılıyor.
Çin olmasında iyidir ancak çok büyük bir faydası olmaz

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
nasıl faydası olmaz yanı turkıyede satılanlar hangı ulkenın urunu.ne gıbı eksı yanları var yanı
Türkiyede satılan note 2ler neresi bilmiyorum ama benim kinde made by Samsung yazıyor neresi olduğunu bilmiyorum ama arkadaşda made in China by samsung yazıyor cihaz benim note 2 den biraz hafif gibime geldi

canko13

canko13

Üye
Eski telefonum büyüklüğünü dert etmezsen al derim güzel makina.

Üst Alt