büyük ekran kullanım keyfi müthiş note2yi ikinci el mi alıcanNote2 çoooooook büyük..5 inçi geçmesin bence alacağın telefon.
kardesim ben suan s3 kullanıyorum gunde 3 sefer sarja takıyorum note 2 dusunuyorum bende niye dersen ekranın buyuk olup kullanırken keyif alınması, sarjın cok uzun sure dayanması, en onemlisi kitkat almıs olması beni cezvediyorS3 kullaniyordum .kardesimin telefonu satinca s3 ona verdim ve o paraya bir note 2 buldum sizce note 2 alinirmi yada baska bir cihazami yonelmeliyim.tesekkurler
Evet 2.el almayi dusunuyorumbüyük ekran kullanım keyfi müthiş note2yi ikinci el mi alıcan
Valla 750 tl yine var 850 tl falan yaziyorlar ama 750 vs alabiliyorsun850den aşağı veren yok normal piyasa fiyatı 850-1000 arası gidiyor zatenhm anladım
internette fiyatlara inanılmaz sahibinden zaten saçma sapan fiyatlar konulan bir site otomobil kısmını söylemiyorum bileValla 750 tl yine var 850 tl falan yaziyorlar ama 750 vs alabiliyorsun

Sahibinden cok sacma bir site gelen mesajlar teklifler insani deli ediyorlarinternette fiyatlara inanılmaz sahibinden zaten saçma sapan fiyatlar konulan bir site otomobil kısmını söylemiyorum bile![]()
tuh alsaydın keske 700 cok uygunmusBu yorumlardan sonra alayim dedim 700 tl ikinci el temiz bulmustum ama satilmis.
Valla kacirdik tam emin olamadim alsammi almasammi diye derken satilmistuh alsayd
tuh alsaydın keske 700 cok uygunmus
note2 aldığım için pişman değilim öncelikle 4.4.2 aldı bir de okey plus kurdum kocaman ekranda süper oldu iyiki almışım dedimSizce note2 cokmu buyuk.baska modelleremi bakmaliyim ?
benim için yeterliAl diyorsun yani note2 baska telefon arama diyorsunO_onote2 aldığım için pişman değilim öncelikle 4.4.2 aldı bir de okey plus kurdum kocaman ekranda süper oldu iyiki almışım dedimbenim için yeterli