bycnn
Üye
-
Konu Sahibi
-
Saçma olan şey samsungun stock romlarında çıkan saçma sapan hataları. Büyük ihtimalle düzelir düzeltmenin 1001 yolu var ama öncelikle verilerini yedeklemenin bir yolunu bulmalısın. Rootla ilgisi yok bu sorunun.Xmustx teşekkürler dostm ama dediğini yaptım sonuç vermedi. Shadow teşekkürler neresi saçma anlamadım? peki formatta kaybedip geri getiremeyeceğim bir kaç dosya var sorunun çözüleceğine kesin eminmisin birde telefonum root lu değil orjinal oldugundanmı bu sorun var burda bi sıkıntı olmasa gerek
Samsung dandikliği işteAynı hata s4 te de var
Valla dostum çok iyi olur delircem çünkü. Keşke ve keşke güncelleme yapmasaydımYarin arkadaşın cihazinda bi bakiyim belki kolay bi yolu vardır
Bakalım bi çözüm çıkacakmı dediğin gibi çok saçma dostum ilk başta anlayamafım kusura bakma jeton geç düşüyor böyle saçma şeylerle ugraşmaktan saolasın:-)Saçma olan şey samsungun stock romlarında çıkan saçma sapan hataları. Büyük ihtimalle düzelir düzeltmenin 1001 yolu var ama öncelikle verilerini yedeklemenin bir yolunu bulmalısın. Rootla ilgisi yok bu sorunun.
Samsung dandikliği işte
Valla dostum çok iyi olur delircem çünkü. Keşke ve keşke güncelleme yapmasaydım
Atmammı ya kaç tane istiyorsan:-) zipleyip atmam çok uzun sürer bahadır çünkü baya bir mp3üm var ama denerim onuda ne yapalım teşekkürler yazarım burdan olup olmadıgını:-)Yarin bakacagim ama unutabilirim pm atabilirsen iyi olur
Birde soyle geçici bir cozum onerebilirim "zip olarak paketleyip" tasiyabilirsin
bu samsungun dandikliginden degil kitkat surumu yuzunden h.kartına yazmaya karşı engellemişler.bu android sisteminde nie h.kartına karşı oluolar oyun dataları dahili hafızada olmalı şimdide bu sorun
bunun bi çözümü var galiba rootlu falan olmalı tel
N.A.W.Y arkadasta note 2 kullanıo ona bi sor istersen
TB ile verileri yedekleyip dene.Mürteza16 artık en sonunda onuda deniyeceğim bütün verileri kaybetmeyi göze alıp:-/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?