demohayat
Üye
Samsung Monteye Yeni Yazılım
Merhaba. Öncelikle forumunuzda yeniyim. 2010 un 11. ayında siyah-turuncu monte aldım. 6 gün öncede şirket hattı için beyazını aldım.Fakat yazılım olarak 2 telefon arasında çok büyük farklar vardı. Mesela qwerty klavye, çeşitli oyunlar ve uygulamalar eski montemde yoktu.Bende Samsung Ankara Kolej servisinde garantiden ücretsiz olarak yeni yazılım yüklettim.2 saate teslim ettiler. Hem qwerty klavye gibi özellikler geldi, güncel uygulamalar geldi, yazılımdaki bağzı hatalar(wifide donma vs gibi) hatalar düzeldi. Montesinde klavye vs.nin yokluğundan yakınan arkadaşlara duyurulur. Size bir sorum olacak:
1-Bu gps ne işe yarıyor.2 telefondada navigasyon yok. Bana açıklarmısınız?
2- Müzik dinlerken şimdi çalınıyordan geri tuşuna bastığımda sayfanın en başına dönüyor. Fakat daha önce kullandığım b3410 ve birkaç cihazda hangi şarkı çalıyorsa onun sırasına dönüyordu. Bunu düzeltmenin yolu var mı?
3- Şu anda teşefonlarda 2 gb hafıza kartı var. Ben bunu 8 gb a yükseltsem telefonda yavaşlama falan olur mu?
Şimdiden teşekkürler...
1-Bu gps ne işe yarıyor.2 telefondada navigasyon yok. Bana açıklarmısınız?
2- Müzik dinlerken şimdi çalınıyordan geri tuşuna bastığımda sayfanın en başına dönüyor. Fakat daha önce kullandığım b3410 ve birkaç cihazda hangi şarkı çalıyorsa onun sırasına dönüyordu. Bunu düzeltmenin yolu var mı?
3- Şu anda teşefonlarda 2 gb hafıza kartı var. Ben bunu 8 gb a yükseltsem telefonda yavaşlama falan olur mu?
Şimdiden teşekkürler...