Samsung Monte VS iPhone 3G Aslında Hangisini Almalıyım ???

Sponsorlu Bağlantılar

M3L!H

M3L!H

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Monte VS iPhone 3G Aslında Hangisini Almalıyım ???
Merhabalar:bye2:;

Başlığı okuduğunuz zaman tabiikide iPhone 3G demişsinizdir. Ben 15 yaşındayım (16'ya giricem) Lise2'ye geçtim. Nokia 5800'ı Tüketici Haklarına verip. 550 TL'mi geri aldım. (Ama daha hesaba yatmadı). Sizce bu parayla Samsung Monte mi alsam? Yoksa 2.el bir iPhone 3G mi alsam? Java tabanlı işletim sistemi olmayan telefonlardan çabuk sıkılıyorum :) Bu iki telefon arasında başka önerilerinize'de açığım.
Bu arada babamında durumu bu aralar iyi değil. Onuda borca vs. sokmak istemem.

VS

Anußis

Anußis

Üye
ben sana birşey diyim mi bak şimdi herkesin zevkleri ayrıdır bazısı hava atmak için tel alır bazısı sürekli müzik dinlemek için vb. sen hava atmak istiyorsa ıphone al ama bence pişman olacaksın gibime geliyor. Monte tercihin olabilir ama o telefonda biraz yavaş yani menülerde dolaşırken sorun yok ama müzik listesi baya kabarık olanlar için bnm gibi :D cok kastırıyor.

AMA iki tel arasında Tavsiyem Monte olur :)

M3L!H

M3L!H

Üye
    Konu Sahibi
ben sana birşey diyim mi bak şimdi herkesin zevkleri ayrıdır bazısı hava atmak için tel alır bazısı sürekli müzik dinlemek için vb. sen hava atmak istiyorsa ıphone al ama bence pişman olacaksın gibime geliyor. Monte tercihin olabilir ama o telefonda biraz yavaş yani menülerde dolaşırken sorun yok ama müzik listesi baya kabarık olanlar için bnm gibi :D cok kastırıyor.

AMA iki tel arasında Tavsiyem Monte olur :)
Teşekkürler. Hava atmayı seven biri değilim. Ama iPhone iOS'de bir sürü uygulama, oyun vs. olduğu için tercih sebebim. Yoksa çok kolay sıkılıyorum telefonlardan. :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bence 2.el iphone konusunda sakata gelme ihtimalinide göz önünde bulundurursak,sana tavsiyem montedir.

Anußis

Anußis

Üye
Iphonenin en güzel uygulamaları paralı en dandikleri ücretsiz olarak sunuluyor İphone storede

M3L!H

M3L!H

Üye
    Konu Sahibi
Iphonenin en güzel uygulamaları paralı en dandikleri ücretsiz olarak sunuluyor İphone storede
Hmm. Anladım :) Durum net değil. Almanyadan amcam iPhone getirebilirse getirecek. Eğer geirmezse hemen Monte alacağım.:oke:

OğuzcanAbi

Üye
iphone 3gs

Anußis

Anußis

Üye
:D 3gs baya pahalıdır yav ben bi telefon 850den fazla para vermem oda müzik varsa :D en fazla

sharmrock

sharmrock

Üye
BEN iPhone 3GS kullandım bozuldu ama pek memnun kalmadım sonra samsung monte yi görüp aldım ve memnunum benim tavsiyem samsung monte al

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca 2.elin garntisi yoqq

M3L!H

M3L!H

Üye
    Konu Sahibi
speed olmadan telefonun önemi yoq
Evet telefonlarda hız çok önemli. Fakat şu an 3Gs'i alabilecek durumda değiliz. Abimin üniversitesi yüzünden:ehe HTC Tattoo buldum. İnceledim ama pek hoşuma gitmedi. En iyisi monte almak :oke: (Ama Monte'de de 3D Güzel oyunlar yok :ehe )

enescebeci

enescebeci

Üye
monte la iphone çok farklı iki telefon ısıya duyarlı parmak nokiada-sonyde yok bu ikisinde var sadece ikiside mükemmel

toprak123

toprak123

Üye
fakirsen monte deilsende monte monte al olm napçan iphonu her işini görrsün monteyle

Üst Alt