Samsung Monte Task manager NEW Sorunsuz xHeLaLim FarkıyLa

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xhelalim

xhelalim

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Monte Task manager NEW Sorunsuz xHeLaLim FarkıyLa

-

-

Evet Arkadaşlar Resimler bana Aittir Gece 12 den beri Bu task manager de olan Sorunları Halletmeye Çalıştım Ve Başarılı Oldum

Yenilikler
Task manager
Menü simgeleri Küçük
Menü Arka planı Resmi olan Sürüm

Giderilen Sorunlar
Kamera Açılıyor
Java uygulamalar Yükleniyor
Kesinlikle Restart Cekmiyor

Kalan sorun
T9 a Geçişte Yazarken Restart Atıyor
Şuan bunu Çözmeye Çalışıyorum

Link buyrun

DİKKAT : Arkadaşlar normal firmware yükler gibi yüklüyorsunuz ilk yükleme sonrası restart cektikten sonra 2.ci mavi ekran Gelecek orda kısa bir factory yüklemesi yapacak telefon acılana kadar bekleyiniz acıldıktan sonra kullanabilirsiniz.

jetgil

jetgil

Üye
tebrikler başarılarının devamını dilerim

fyaglikara

fyaglikara

Üye
link göremedim kardesim ?

xhelalim

xhelalim

Üye
    Konu Sahibi
t9 u halledemedim arkadaşlar tek sorun t9 uploada başladım %5 oldu 1 saat içinde biter ve link koyarım

akdenizx

akdenizx

Üye
Hangi firmwareler'i karıştırdınız ? ( umarım t9 dda cozulur )

xhelalim

xhelalim

Üye
    Konu Sahibi
Sadece XXJA4 Firmwaresi ile Edit Yaptım T9 için Diğer Editle ilgilenen Arkadaşlardan IsrarLa yardım Bekliyorum Bu arada MONTE için Ana ve Sabit konunun zamanının Geldigini düşünüyorum

akdenizx

akdenizx

Üye
Nasıl duzenlemeler yaptıgınızı bızımle paylasırsanız herkes bırseyler yapmaya calısacaktır. Ondan k0nu ıcerısınde nasıl duznleme yapıldıgını anlatmanızı tavsıye edıyorum. Kolay gelsın

fyaglikara

fyaglikara

Üye
master rom isaretli olucak mı peki ?

A_R_D_A16

Üye
Nasıl yükleniyor acaba ?:allalla:

xhelalim

xhelalim

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yukleme şekli normal normal yukleme yapıyorsunuz Tastekin in verdigi linkle aynıdır

D. Fiery

D. Fiery

Üye
Ben bunu yükledim ama kamera başarısız hatasını aldım yine?

yakuza66

Üye
xhelalim bu fw yi başka bir adrese upload etme ihtimalin var mı? indirirken zaman aşımına uğradı hatası veriyo. alternatif link koyabilirsen çok iyi olur... çok sağol yaplaşımın için.... bir de benm kurduğum task manager da erkan ters dönüyordu bunda öyle bir sorun olmaz di mi?

tayyfunn

Üye

-

-

Evet Arkadaşlar Resimler bana Aittir Gece 12 den beri Bu task manager de olan Sorunları Halletmeye Çalıştım Ve Başarılı Oldum

Yenilikler
Task manager
Menü simgeleri Küçük
Menü Arka planı Resmi olan Sürüm

Giderilen Sorunlar
Kamera Açılıyor
Java uygulamalar Yükleniyor
Kesinlikle Restart Cekmiyor

Kalan sorun
T9 a Geçişte Yazarken Restart Atıyor
Şuan bunu Çözmeye Çalışıyorum

Link buyrun

DİKKAT : Arkadaşlar normal firmware yükler gibi yüklüyorsunuz ilk yükleme sonrası restart cektikten sonra 2.ci mavi ekran Gelecek orda kısa bir factory yüklemesi yapacak telefon acılana kadar bekleyiniz acıldıktan sonra kullanabilirsiniz.

Güzel bi çalışma yapmışsın emeğine sağlık... sorunsuz çalışıyor peki bu fw ye q klavye ve route66 eklenemez mi... yok mu yapıcak bi babayiğit :allalla:

M3L!H

M3L!H

Üye
Buna benzer FW Paylaşmıştım ben zaten. Deneyeceğim şimdi aynımı diye..

EyesOnYou

EyesOnYou

Üye
link yenilermisin aga :D

darbestyle

darbestyle

Üye
kardeş , ben çok once bi fw yuklemsdm , kamera hatası almıştım , bunda kamera hatası vermez dimi ?

----------Eklendi @ 10:47:56 ---------- Yazıldı @ 10:47:08 ----------

link ölmüş kardeş yenilermisin ??!!!

deliogz

Üye
türkçe sözlüğüde ekleyebilirmsn fw ye?

ByOttOmAn28

ByOttOmAn28

Üye
Kardeş t9 olayını halledersen çok makbüle geçer İnşallah Halledersin şimdiden başarılar olursa bizimle Paylaş lütfen...:alkis:alkis

EyesOnYou

EyesOnYou

Üye
yokmu link atıcak allahın kulu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt