Samsung Monte S5620 Wi-fi bağlantı hata!

Sponsorlu Bağlantılar

baranselona

baranselona

Üye
we-travel de sesli navigasyon yok aslında varda düzgün çaılşmıyor

boltu tekrar yükleyin ilk yüklediğinizde gelen yeri kabul edin ama faceye girdiğinizde videoya tıklayın çıkan yeri kabul etmeyin video öyle açılıyor yani videodan önce çıkan yere hayır diyin..:oke:

tek66

tek66

Üye
tmm birde öyle deneyim

----------Eklendi @ 13:44:08 ---------- Yazıldı @ 13:42:45 ----------

sizde samsung montenin hangi güncel sürümü yüklü s5620jtjl2 yüklü bende bu enson sürümümü

baranselona

baranselona

Üye
evet jtjl2 en son versyon yüklü

tek66

tek66

Üye
tmm sagolun hocam
siz ne zaman dan beridir kullanıyorsunuz ben alalı 15 gün oldu

----------Eklendi @ 15:09:18 ---------- Yazıldı @ 15:05:26 ----------

hocam siz bilirsini bu kies programında telefonun rehberimi aktarmak istiyorum ama yapamöıyorum kieste telefon gözüküyor ama kieste rehbere tıkladıgımda telefon bulunamadı diyor windows 7 kullanıyorum kies 1.5 kurulu kies 2 kurunca telefonu hic görmüyor

baranselona

baranselona

Üye
bilmiyorum hiç kopyalamadım ben kiesi sadece telefonu modem olarak kullanınca açıyorum bu konu hakkında bilenler çıkar telefonuda alalı 1 yıl olacak bu aralar 1 ay sonra falan herheld :)

tek66

tek66

Üye
nasıl memnunmusunuz telefondaan uzun süreli kulanan biri olarak

baranselona

baranselona

Üye
iyi ya güzel cihaz bu fiyata bu donanımda başka cihaz yok ki görüntülü konuşma-kapasitif dokunmatik-yüksek ses kalitesi-uzun şarz süresi-çok şık tasarımı ve kullanım kolaylığı herşey var ha yazılımsal problemleri var onlarıda kendim düzeltebildiğim kadar düzeltiyorum işte:oke:

tek66

tek66

Üye
kılıf olarak ne kullanıyorsun deri kılıf mı yoksa plastik

baranselona

baranselona

Üye
canım sıkıldıkça değiştiriyorum ya :) genelde silikon kılıf kullanıyorum ama sıkıldığımda normal deri kılıfta kullanıyorum silikonlu biraz eski gösteriyor yeni görünmesini istediğim zaman çıkarıyorm :naughty:

tek66

tek66

Üye
hocam monte göre orjinal deri kılıfı nerden bulabiriz

baranselona

baranselona

Üye
benimkini kendimiz yaptık ama heryerde var yani monte için birçok aksesuar var zaten telefoncularda:oke:

tek66

tek66

Üye
hocam siz ankaralımısınz ankarada telpa servisi varmı ceptelefonu icin

baranselona

baranselona

Üye
ankarada anaservis yok bildiğim kadarıyla istanbula gönderiliyodur

tek66

tek66

Üye
hım tmm sagolun