ADSL Wi-Fi şifremi unuttum, yeni şifremi nasıl öğrenebilirim?

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
ADSL Wi-Fi şifremi unuttum, yeni şifremi nasıl öğrenebilirim?
ADSL modem şifremi unuttum, Wi-Fi şifremi öğrenmek için ne yapmam gerekir diyenler çok oluyor. ADSL Wi-Fi şifresini öğrenmek için tüm yapmanız gerekenler bu makalemizde yer alıyor.

Son zamanlarda bildiğiniz gibi internet kullanım oranı bir hayli arttı ve artık neredeyse her işimizi internet üzerinden yapmaya başladık. Hatta eğlence sektörü bile internet üzerinden devam edecek şekilde ayarlandı ve son olarak akıllı cihazlar ile bu durum daha bir hız kazandı. Evde internete bağlanabilmek için ilk olarak bir modem sahibi olmak gerekmektedir. Daha sonra ise internet bağlantısı satın almamız gerekiyor.. İnternete bağlanabilmeniz için ise kullandığınız internet firmasının size verdiği ADSL kullanıcı bilgilerini modem üzerinden giriş yapmanız ve internete o şekilde bağlanabilmeniz gerekmektedir. Yani son işlem olarak kullanıcı adı ve şifre gelmektedir.

Daha sonra ise modemi istediğiniz gibi özelleştirebilir ve isterse kablolu istersenizde kablosuz olarak internet bağlanabilirsiniz. Bu konumuzda ise kablosuz bağlantıda şifrenizi unutsanız ne yapmanız gerekiyor yada şifrenizi nasıl bulabilirsiniz onu görelim..

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


Şifrenizi bulabilmeniz için ADSL Modeminize bağlantı sağlamanız gerekmektedir. Yani modem arayüzüne göre bağlantı sağlayarak internet bağlatınız için gerekli ayarları yada sizin için gerekli ayarları kolayca yapabilirsiniz. Her modemin kendine ait bir arayüz şifresi yada kullanıcı adı ile işlem yapılabilmektedir.Arayüz üzerinden bu işlemi kolay ve hızlı bir şekilde yapabilir ve ADSL Wifi şifrenizi öğrenebilirsiniz.

Modemlerin markalarına göre yada modellerine göre kullanıcı adı ve şifresi değişim göstermektedir. Yani Wifi şifresinizi öğrenmek istiyorsanız Modeminizin arayüzüne giriş yaparak Wifi şifresinizi öğrenebilirsiniz. Tabi arayüz şifresinizi değiştirdiyseniz durum biraz farklı olacaktır. Bu durum için ilk olarak modemi sıfırlamanız ve modemin belirleyeceğiz modem wifi şifresinizi arayüzden öğrenebilirsiniz. Bu durumdan sonra ise mutlaka modem ayarlarınızı tekrar yapmalısınız.
 

Ekli dosyalar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
:tşk:
 


Üst Alt