Samsung Monte S5620 Wi-fi bağlantı hata!

Sponsorlu Bağlantılar

gkhn1903

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Monte S5620 Wi-fi bağlantı hata!
Arkadaşlar merhaba. Ben telefonu yeni aldım. Wireless ile modemle bağlantı kuruyorum hatta menüdeki facebook üzerinden facebooka'da giriyorum fakat telefonun kendi tarayıcısından internete girmeye çalıştığımda şebeke ayarları yok diye hata veriyor. İnternet ayarlarından bağlandığım wifi modemi de seçiyorum tabi. Kendi operatorüm üzerinden internete bağlandığımda tarayıcıdan da girebiliyorum ama. Çözemediğim için burdan danışayım dedim. Teşekkürler şimdiden.

tek66

tek66

Üye
hocam ben de aynı telefonu kullanıyoeum kablosuz agdan internete girebiliyorum eger kablosuzdan intenet girmek istiyorsanız internet-ayarlar-internet profillerinden kablosuz agınız secili olsun internet profillerinde tik işareti varmı kablosuz agınızın yanında

----------Eklendi @ 09:23:31 ---------- Yazıldı @ 09:19:52 ----------

bende sana bir şey sormak istiyorum biri seni arayınca 1 -2 saniye kısık sonra melodi yükseliyormu

gkhn1903

Üye
    Konu Sahibi
hocam ben de aynı telefonu kullanıyoeum kablosuz agdan internete girebiliyorum eger kablosuzdan intenet girmek istiyorsanız internet-ayarlar-internet profillerinden kablosuz agınız secili olsun internet profillerinde tik işareti varmı kablosuz agınızın yanında

----------Eklendi @ 09:23:31 ---------- Yazıldı @ 09:19:52 ----------

bende sana bir şey sormak istiyorum biri seni arayınca 1 -2 saniye kısık sonra melodi yükseliyormu

evet o özellik samsunglarda var genelde bende 5603 vardı o da oyleydi once kısık baslayıp sonra yukselir ses. benim probleme gelince evet tik var yanında zaten proffilerden de seciyorum kablosuz agı. birseyleri yanlıs yapıyorum ama anladım telefonu sıfır aldım sorun bendedir yani ama teknolojiyle de aram iyidir yani niye olmuyor cozemedim

tek66

tek66

Üye
hocam telefonun kablosuz dan baglanınca nasıl bir hata veriyor

----------Eklendi @ 17:18:11 ---------- Yazıldı @ 17:11:23 ----------

hocam telefondaki kablosuz ag ayarlarını yazabilirmisiniz birde modemde mac filitreleme varmı sadece mac adresleri kayıtlı oanlar baglana bilir modeme

----------Eklendi @ 17:20:58 ---------- Yazıldı @ 17:18:11 ----------

kablosuz ag sifresini yanlış giriyor olabilirsin

----------Eklendi @ 17:24:14 ---------- Yazıldı @ 17:20:58 ----------

kablosuz ag sifresini yanlış girebiliyorda olabilirsiniz

gkhn1903

Üye
    Konu Sahibi
hocam modem ayarlarını bilemem ki kablosuz bağlantı olan heryerden deniyorum cafede, avm'de, evde, vs... her yerde ayar nasıl yaptırayım iphone kullandım direk wirelessi goruyodu cafe de bağlanıyodum bunda olmadı ayarlarım bunlar ayrıca cok teşekkürler yardımlarınız icin.

kimlik denetim türü: wpa2 (wpa da yapıp denedim)
şifreleme türü: aes
şifre: şifre zaten
protokol: http
url: boş
proxy adresi: boş
gecikme süresi: 300
ad hoc: kapalı

tek66

tek66

Üye
wifi sifresini yanlış giriyor olabilirsin

----------Eklendi @ 17:29:15 ---------- Yazıldı @ 17:27:54 ----------

modemin marka modeli ney

----------Eklendi @ 17:30:05 ---------- Yazıldı @ 17:29:15 ----------

mac filitreme kullanıyormusun birde modemden wpa2/wpa sifrelem secili olsun

----------Eklendi @ 17:31:16 ---------- Yazıldı @ 17:30:05 ----------

senin kendi modemin yokmu
ondan baglanmıyormusun

----------Eklendi @ 17:31:45 ---------- Yazıldı @ 17:31:16 ----------

dısarda deneyince bende baglanamıyorum sifresi olmadıgı sürece

----------Eklendi @ 17:35:15 ---------- Yazıldı @ 17:31:45 ----------

sorunun cözülsün önemli degil

----------Eklendi @ 17:36:44 ---------- Yazıldı @ 17:35:15 ----------

ben suan kendi evimde olan kablosuz modemden baglanıyorum

gkhn1903

Üye
    Konu Sahibi
hocam benim evde bilg var niye telden baglanaym benim amacım dısarda cafede otururken avmde gezerken baglanmak millet oyle baglanıyo bu telde sizde dısarda baglanamıyorsanız geri veriyim bu teli ?

şuan bağlanamıyorum mesela evden

tek66

tek66

Üye
dısarda şifresini alırsan baglanırsın

----------Eklendi @ 18:13:29 ---------- Yazıldı @ 18:13:05 ----------

dısarıda parolasını alırsan baglanırsın

----------Eklendi @ 18:14:29 ---------- Yazıldı @ 18:13:29 ----------

parolasız halka acık yerlerdede baglanırsın

----------Eklendi @ 18:15:19 ---------- Yazıldı @ 18:14:29 ----------

evde baglanamıyorum diyorsun evde dısarıdaki modeme baglanıptamı deniyorsun kendi evindeki modemdenmi

gkhn1903

Üye
    Konu Sahibi
ya hocam dısarda sifrelilerede sifre alsam da baglanamıyoorm sifresizlerede baglanamıyorum daha dogrusu baglanıyorum gps'e de facebook'a da giriyor ama tarayıcıdan baglanmıyor sebeke ayarları yok diyor neyse bu uzayacak ya geri veririm ya da servise seni de yordum hocam cok sagol tesekkurler

tek66

tek66

Üye
yok yorulma degilde bir yerde sen yanlışlık yapıyor olmalısın yada o aldın sifredeki yer wep sifreleme yada mac adresi filitreleme kullanıyordur sen kendi modeminde denesene bi benimki suan baglanıyor sorun yok

gkhn1903

Üye
    Konu Sahibi
bi de opera da deniyim orda olur belki

tek66

tek66

Üye
opera kac kurlu sende bende 6 sürümü kurulu cok hızlı tavsiye ederim

gkhn1903

Üye
    Konu Sahibi
hocam opera 6 ile çözdüm işi artık bağlanıyorum çok teşekkürler

tek66

tek66

Üye
cözüldüyse sorunun tmm birde su faceden video izleme sorunu cözsek iyi olacak
hocam senin telefonun sarjı kac gün gidiyor benim 2-3 gün anca konusma yapıyorum internete giriyorum

baranselona

baranselona

Üye
iyide faceden video izlenebiliyor zaten boltla...................

tek66

tek66

Üye
bolt web browser lamı bunu bilmiyordum sorun cıkartıyormu izlerken kitlenme felan yapıyormu

----------Eklendi @ 16:22:14 ---------- Yazıldı @ 16:10:18 ----------

hocam bolt nerden indiriyoruz

baranselona

baranselona

Üye
kilitlenme?? montede kilitlenme olmazki...

bolt browser indirme linki

tek66

tek66

Üye
opera 6 kurulu bunu kaldırmam gerekirmi yoksa dursunmu

----------Eklendi @ 19:20:27 ---------- Yazıldı @ 19:19:35 ----------

kilitlenme derken sorun cıkarıyormuş bir sitede okumustum sizde kurulumu suan kullanıyormusunuz

----------Eklendi @ 20:07:38 ---------- Yazıldı @ 19:20:27 ----------

hocam kurdum sorun cıkardı bende kaldırdım

----------Eklendi @ 20:11:42 ---------- Yazıldı @ 20:07:38 ----------

bolt acıyorum beyaz ekran geliyor öylece kalıyor bir yavas geldi bana opera ondan hızlı

baranselona

baranselona

Üye
bolt zaten operadan iyi demedim usta faceden video izlenebiliyor dedim anlaşılan sen programda sorun arıyodun hemen sildin boltta ilk açılışta beyaz ekran gelir biraz beklenilir ve koşullar gelir kabul edilir(accept) sonrada faceye girilir bolt telefona ilk kurulduğunda videolar biraz geç açılır 2. ve sonraki kullanımlarda normal şekilde kullanılır ayrıca montede öyle programlardan dolayı takılma-reset atma falan olmaz

----------Eklendi @ 00:47:01 ---------- Yazıldı @ 00:44:51 ----------

boltu kullanıyorum tabiiki bolt 2.5 -ebuddy-opera 6-winrar-smart led-we-travel-spb TV-weather uygulamalrınıda kullanıyorm

tek66

tek66

Üye
hocam yanlıs anladım senin dedigin gibi yaptım kosuulları kabul ettim faceye girdin video icin ama beyaz ekran cıktı video acılmadı bayagı bekledim
birde we-travel sesli navigasyon varmnı

Üst Alt