Samsung Monte S5620 Bi Bakın Lütfen...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
crazy__child

crazy__child

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Monte S5620 Bi Bakın Lütfen...
Arkadaslar yaklasık 2 ay once bı monte aldım ve gayet sorunsuz sekılde kullanıordum bı sıkıntım yokdu yanı tam kelımesıyle mukemmel dıordum daha sonra bu 1 hafta once telefon cekmemeye kendı kendıne kapanmaya basladı sonra arasdırdım yenı firmware yüklenmesi gerektıgını gordum yukledım olmadı baska surum yukledım eksık oldukı telefon acılmadı bende servıse verdım bugun aldım servısden 1 saat felan telefonda bıse yokdu daha sonra yıne basladı ve cıldırtıyor benı gercı bıse dıkkatımı cekdı telefon usb ıle pc ye bagladıkdan sonra basladı bugun ama ne alakası var bılmıorum vırus felan olması ımkansız bı yardımcı olun :S

--------------- Ekleme ---------------

Yahu yokmu su sorunu tam olarak BiLen Bir Allah'ın KuLu...

dafha22

Üye
bu sorunun bı benzeri bendede var çok kafam takıldı bugun monte aldım menude gezerken tel kapandı kendılıgınden snra acıldı peş peşe kendını restledı en sonun da bataryayı cıkarıp taktım actım srun yok oldu dedım herlda daha olmaz ama 10 dk snra yne restledı bnde telfn ayrlarını gerı yukledım hafıza kartına bıcım attım kapatıp sarja tktım sabh bkıcam eger kendınde deglse servıse gtrcem bu srunu cozblcek varsa lutfn yardm etsn...

minyak

Üye
fw versiyonunuz nedir ?

dafha22

Üye
fw versıyonum orjınal olması gerek telı aldıgımdan snra degıstırmedım cunku ,menude samsung apps var ve msj larda yan cevırınce telı sanal klavye cıkıyo szce hangısı bn anlamıyorumda pek

baranselona

baranselona

Üye
bi format atın düzelir büyük ihtimalle yazılım güncellemeye gerek kalmayabilir

*2767*3855# tuşlayarak format atabilirsiniz

berkay_zm

berkay_zm

Üye
arkadaşta da aynı sorun vr

dafha22

Üye
yardımlarınız için tşkkür ederim ugrasmadım telle yolladım servıse teskkurler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...