Lütfen Bi girip bakın ya belki yardımınız dokunur

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

illegal_love67

Üye
    Konu Sahibi
Lütfen Bi girip bakın ya belki yardımınız dokunur
ya arkadaslar 2 gun once c6-01 aldım telefon belle ımıs zaten belle olmasaydı atacaktım herneyse pc taktım 4 tane gunceelleme ıste guncelledım sonra faceook falan gırıs ekranına koydum guzel calısıyordu sonrada facebook uygulamasını bırde twetter uygulamasını sıldım gerı yuklerım nasıl olsa dıye dusundum ama o kadar aradım bulamadım flash atma falan var ama hıc bılmıorum yanlıs bırsey yaparım dıye korkuyorum face uygulamayı sılmeden once ne guzel gorunuyordu durum guncellemelerı falan nasıl gerı yuklerım bı bılen varı ?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
arkadaşın verdiği linki yükle hocam ondan sonra ekrana basılı tut widget ekle de facebook u seç sonra gene aynı işlemi yapıp twitterı seç gelecektir

illegal_love67

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşın verdiği linki yükle hocam ondan sonra ekrana basılı tut widget ekle de facebook u seç sonra gene aynı işlemi yapıp twitterı seç gelecektir

işte olmuyor oyle widget te cıkmıyor facebook ıle twitter onu nasıl yapabılırm onu arıyorum :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bunu indir dene birde

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
bu verilen link olmuyor mu bunu yükle yüklenmesi gerekiyor yükledikten sosyal aç giriş yap hesaplarına güncelleme isteyecektir istemezse telefonun yazılım güncellemeleri den bak sosyal ağ güncellemesi gözüküyor mu gözükmüyorsa telelfonunu yedekle rehberini falan gitmesin sonra ayarlardan telefon telefon yönetimi orjinal telefon ayarları veri sil geri yükle ok açılırken baya uzun sürecek telaş yapma açılacaktır 10 15 dk bulabilir bide bunu dene formatın daha hafifi dir zararı yoktur ok herşeyi fabrika ayararına çevirir bunla silinen sosyal gelebilir. en son çare usb ile nokia suite bağla telefonu güncellemelerden telefon yazılımda belle yüklüdür yeniden yükle seçersin nokianın orjinal flash işlemidir. bunu yaparken sim kart şifren varsa kaldır öyle başla baştan 300 mb veri indirecektir zaman alır 30 35 dk biter 3 adımda bağlantı koparsa (korkma sorun olmaz ben ne zaman yapsam hep ilk seferde kopuyor ama ikincide oluyor ekran da ne hatası alırsan al sakın elleme telefonu güvenlik kodu falan sorsada sakın girme dil sorsa bile hiç bi şekilde elleme taki güncelleme başarıyla bitti diyene kadar) ekranda çıkan talimatları (usb çıkart yeniden bağla gibi) dene tekrar dene olacaktır bittiğinde kesin çözülür hem telefon yazılımını tazelersin ok

---------- Eklendi @ 18:13:06 ---------- Yazıldı @ 18:11:39 ----------

önceleğim verilen linkleri dene format ve flash son çaredir ufacık bir şey için pire için yorgan yakmak olmasın iş ok

larten123

larten123

Üye
Ne formatı ne flashı kardeş arkadaşların verdiği linkleri dene

illegal_love67

Üye
    Konu Sahibi
ALLAH ım sukurler olsun yaa :D oldu sonunda once orjinal ayarları sıl gerı yukle dedım sonra M@cros arkadasın verdıgı uygulamayı yukledım sımdı hersey yolunda yardımlarınız ıcın hepinize tesekkur ederım :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
rica ederiz kardeşim olduysa ne mutlu :)

turkmen619

Üye
Keşke silmeseydin ama keşkelerin önüne geçemiyoruz dimi ? sende format at olsun bitsin düzelir geri yüklenir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt