Samsung Monte S5620 PROBLEM !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
crazy__child

crazy__child

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Monte S5620 PROBLEM !!!
Ben yaklasık 2 ay once samsung monte aldım yalnız bugunlerde telefon kendı kendıne kapanıor ve acılıyor tus kılıdını acdıgımda pın kodu ıstıyor arıyan telefonun kapalı dıor telefon normalde ceken yerde cekmıyor forumlarda arasdırdım bu konuyu bı kac kısı daha bole sorun ıle karsılasmıs ama sagLıklı cevap bulamadım bı bılgısı olan varmı tesekur ederım konuyu yanlıs yere acdıysam ozur dılerım ...

--------------- Ekleme ---------------

Yokmu yardımcı olcak kımse :S

TasteKiN

TasteKiN

Üye
bekleme yapma servise ver telefonunu bir firmware güncelleme yaparlar verim alamazsan değişim yaparlar sanırım...

crazy__child

crazy__child

Üye
    Konu Sahibi
Tesekurler Kardesım Saolsın

baranselona

baranselona

Üye
evet bencede servise gönder normal bi durum değil çünkü
beklemeyle kendi kendine çözülek bi sorun değil sanırım
en garantili yol garanti:)

LeJeNioN

Üye
bekleme yapma servise ver telefonunu bir firmware güncelleme yaparlar verim alamazsan değişim yaparlar sanırım...
Kardeş samsung kodlar var formda araştır. Orda costumize format var onu yap bişey kalmaz teldee
aynı olay benimde başıma geldi serviste aynısını yapcak geri vercek sana zaten

crazy__child

crazy__child

Üye
    Konu Sahibi
kardeş samsung kodlar var formda araştır. Orda costumize format var onu yap bişey kalmaz teldee
aynı olay benimde başıma geldi serviste aynısını yapcak geri vercek sana zaten

kardes saolasın bı denıcem

--------------- Ekleme ---------------

Yalnız kod hangısı bı solermısın bı suru kod var

makkaveli

makkaveli

Üye
ya arkadaşlar benim telefona imei atılmadan önce bizim evde 3g+ cekiyordu ama imei atıldıktan sonra sadece kapasama alanında cekiyor ne yapmalıyım yeni atılan imei nokia 2310 ünkü ondan mı acaba nolur yardım ediinnn :((:(:(::(:( tv de izlenmiyo artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...