Mesaj Takip # ---
--- Ankara 03.12.2010 13:34 Gönderilmesinden bu yana geçen süre: 7 gün 20 saat 4 dk. 4 sn. Telefonu kasım ayında vatan bilgisayardan aldım. Telefonda dahili gps var. Ben navigasyon programı kurmak istiyorum. İnternetten yaptığım araştırmalarda Tel-Pa servislerinden birine giderek yeni firmware yüklettirdiğiniz takdirde ROUTE 66 adlı programın Samsung Monte GT-S5620 modeline özel versiyonunun yüklendiğini okudum. Yapılan bu firmware güncellemesi sonucunda menüde Navigasyon ikonu çıkıyormuş ve normal biiri navigasyon cihazı olarak kullanılabiliyormuş. Böyle bir şey mümkün müdür?
Cem SÖNMEZ TELPA destek 06.12.2010 11:55 Önceki mesaj ile arasındaki süre: 2 gün 22 saat 21 dk. 39 sn. Sn. ---,
Belirttiğiniz yazılım yurtdışı yazılımıdır ve sadece o ülkelerde bulunmaktadır. ve servisimizde bulunmamaktadır. Yurtdışı yazılımı yüklenmesi durumunda hem cihazınız yabancı dilde olacak hemde garanti dışı kalıcaktır. Bilginize
Samsung ve Telpa'yı tercih ettiğiniz için teşekkürler.
Saygılarımızla.
--- Ankara 06.12.2010 12:30 Önceki mesaj ile arasındaki süre: 34 dk. 52 sn. Peki, bu yazılımın Türkiye'ye gelmesi ne kadar sürer ve geldiği zaman nasıl haberim olabilir?
İyi günler
Cem SÖNMEZ TELPA destek 07.12.2010 12:16 Önceki mesaj ile arasındaki süre: 23 saat 45 dk. 52 sn. Sayın ---,
Bu yazılımın gelmesi suan planlanmamaktadır. Çünkü navigasyon programı dahil olmak üzere ülkemiz için bir destek verememektedir.
Samsung ve Telpa'yı tercih ettiğiniz için teşekkürler.
Saygılarımızla. « geri dön sayfayı yazdır
Cevap Yaz:
Arkadaşlar bilgilerinize...