Samsung Monte ROUTE 66 Kurulum =)

Sponsorlu Bağlantılar

m_e_t_i_n_m_u_r

Üye
yazlım s5603 preston a olur mu

MyDownLoaD

MyDownLoaD

Üye
    Konu Sahibi
bilmiyorum.

metex

Üye
nerden yükledin firmware ' i ???

MyDownLoaD

MyDownLoaD

Üye
    Konu Sahibi
sitede vardı araştırırsan bulursun.

çorumfb19

Üye
monteye route 66 yüklenmiyor herşeyi denedim.mail attım ama cevap yok.

reccina

reccina

Üye
Şununla İlgili Ayrıntılı Bir Bilgi Verin. 66 nın sitesinde monte sayfasını açıp ordaki programı indirdim malesef telefon listesinde halen monte yok 8000 jeti denedim yine olmuyor. Bi Açıklama Yapabilirmi Konu Sahibi?

musti3542

Üye
Arkadaşler boşuna ugraşmayın olmuyor saten dogru düzgun açıklama yapanda yok. Yapa bilende yok kim uyduruyosa...

somasli

Üye
mydownload sen sonradan firmware mi yükledin ben teli yeni aldım ama ana menüde navigasyon simgesi yok birde türkiye haritasını satın aldığımızda süresiz kullanabiliyormuyuz ve sür ve yürü varmı ?

lamesnake

Üye
Arkadaşlar ben geçen hafta Samsung Türkiye ve Route66 Türkiye ile görüştüm bana ekim ayı sonuna doğru yeni firmware çıkacağını Türkçe desteği olacağını ve navigasyon desteğinin olacağından telefonun tüm özelliklerinin GPS dahil çalışacağını söylediler ve kayıt aldılar haber vermek için. Bu yüzden boşu boşuna yurtdışı firmware güncellemesi yükleyip telefonlarınızı garanti kapsamı dışına çıkartmayın sadece biraz daha sabredin.

kıpır

Üye
Arkadaşlar ben geçen hafta Samsung Türkiye ve Route66 Türkiye ile görüştüm bana ekim ayı sonuna doğru yeni firmware çıkacağını Türkçe desteği olacağını ve navigasyon desteğinin olacağından telefonun tüm özelliklerinin GPS dahil çalışacağını söylediler ve kayıt aldılar haber vermek için. Bu yüzden boşu boşuna yurtdışı firmware güncellemesi yükleyip telefonlarınızı garanti kapsamı dışına çıkartmayın sadece biraz daha sabredin.
s8000 jet ler içinde geçerlimi arkadaşım samsung hem navigasyon var diyo hemde sürünüyoruz nokia mı alsaydık

TasteKiN

TasteKiN

Üye
arkadaş şu tel no ver de birde biz konuşalım :D

anilitez

Üye
dediklerininzi yaptım ama dosya türü desteklenmiyor diyor cvp verirseniz sevinirim

fp010509

Üye
kardeş bunu i8510 a kurabilirmiyim bilgin varmı

apatol

Üye
arkadaşlar kasım sonunda yeni sürüm yüklettim telpadan br gelişme yok, hala route 66 ikonu gelmiyor

sonlevent36

sonlevent36

Üye
Mesaj Takip # ---

--- Ankara 03.12.2010 13:34 Gönderilmesinden bu yana geçen süre: 7 gün 20 saat 4 dk. 4 sn. Telefonu kasım ayında vatan bilgisayardan aldım. Telefonda dahili gps var. Ben navigasyon programı kurmak istiyorum. İnternetten yaptığım araştırmalarda Tel-Pa servislerinden birine giderek yeni firmware yüklettirdiğiniz takdirde ROUTE 66 adlı programın Samsung Monte GT-S5620 modeline özel versiyonunun yüklendiğini okudum. Yapılan bu firmware güncellemesi sonucunda menüde Navigasyon ikonu çıkıyormuş ve normal biiri navigasyon cihazı olarak kullanılabiliyormuş. Böyle bir şey mümkün müdür?

Cem SÖNMEZ TELPA destek 06.12.2010 11:55 Önceki mesaj ile arasındaki süre: 2 gün 22 saat 21 dk. 39 sn. Sn. ---,

Belirttiğiniz yazılım yurtdışı yazılımıdır ve sadece o ülkelerde bulunmaktadır. ve servisimizde bulunmamaktadır. Yurtdışı yazılımı yüklenmesi durumunda hem cihazınız yabancı dilde olacak hemde garanti dışı kalıcaktır. Bilginize

Samsung ve Telpa'yı tercih ettiğiniz için teşekkürler.

Saygılarımızla.

--- Ankara 06.12.2010 12:30 Önceki mesaj ile arasındaki süre: 34 dk. 52 sn. Peki, bu yazılımın Türkiye'ye gelmesi ne kadar sürer ve geldiği zaman nasıl haberim olabilir?

İyi günler

Cem SÖNMEZ TELPA destek 07.12.2010 12:16 Önceki mesaj ile arasındaki süre: 23 saat 45 dk. 52 sn. Sayın ---,

Bu yazılımın gelmesi suan planlanmamaktadır. Çünkü navigasyon programı dahil olmak üzere ülkemiz için bir destek verememektedir.

Saygılarımızla. « geri dön sayfayı yazdır
Cevap Yaz:

Arkadaşlar bilgilerinize...

baranselona

baranselona

Üye
Mesaj Takip # ---

--- Ankara 03.12.2010 13:34 Gönderilmesinden bu yana geçen süre: 7 gün 20 saat 4 dk. 4 sn. Telefonu kasım ayında vatan bilgisayardan aldım. Telefonda dahili gps var. Ben navigasyon programı kurmak istiyorum. İnternetten yaptığım araştırmalarda Tel-Pa servislerinden birine giderek yeni firmware yüklettirdiğiniz takdirde ROUTE 66 adlı programın Samsung Monte GT-S5620 modeline özel versiyonunun yüklendiğini okudum. Yapılan bu firmware güncellemesi sonucunda menüde Navigasyon ikonu çıkıyormuş ve normal biiri navigasyon cihazı olarak kullanılabiliyormuş. Böyle bir şey mümkün müdür?

Cem SÖNMEZ TELPA destek 06.12.2010 11:55 Önceki mesaj ile arasındaki süre: 2 gün 22 saat 21 dk. 39 sn. Sn. ---,

Belirttiğiniz yazılım yurtdışı yazılımıdır ve sadece o ülkelerde bulunmaktadır. ve servisimizde bulunmamaktadır. Yurtdışı yazılımı yüklenmesi durumunda hem cihazınız yabancı dilde olacak hemde garanti dışı kalıcaktır. Bilginize

Saygılarımızla.

--- Ankara 06.12.2010 12:30 Önceki mesaj ile arasındaki süre: 34 dk. 52 sn. Peki, bu yazılımın Türkiye'ye gelmesi ne kadar sürer ve geldiği zaman nasıl haberim olabilir?

İyi günler

Cem SÖNMEZ TELPA destek 07.12.2010 12:16 Önceki mesaj ile arasındaki süre: 23 saat 45 dk. 52 sn. Sayın ---,

Bu yazılımın gelmesi suan planlanmamaktadır. Çünkü navigasyon programı dahil olmak üzere ülkemiz için bir destek verememektedir.

Saygılarımızla. « geri dön sayfayı yazdır
Cevap Yaz:

Arkadaşlar bilgilerinize...

keşke servis vb.. aramadan önce biraz araştırsaydınız

bu programı kullanmak için yeni yazılım gerektiğini(menüye simgesi eklenmesi için)
bu yazılımın yurt dışı yazılımı olduğunu(dili TR de olabilir)
bu yazılmı yükleyince telefonun garanti dışı kalacağını vb.. forumun %90 ı bilir ve sorsaydınız cevap verirdik

ama eğer telefonu GPS için aldıysanız ve GPS i tam verimli olarak kullanmak istiyorsanız yeni yazılımı yükleyebilir eğer telefonda bişey olursa servise göndermeden önce herhangi bir TR yazılımı yükleyip gönderebilirsiniz

iyi günler

sonlevent36

sonlevent36

Üye
Evet dediğiniz gibi forumda araştırmıştım ama kimse tam olarak bilmiyordu ben de bu sebeple servisle iletişime geçmiştim. Benim merak ettiğim konu firmware upgrade sırasında oluşan bir hata sonucu telefon hiç açılmazsa(hiç bir şekilde gerek normal mod gerek download modunda) o zaman ne yapacağım ve telefonu nasıl eski haline getirebileceğimdi. Bir de dediğiniz gibi bir TR yazılım yükleyip servise götürdüğüm zaman adamların bunu anlayıp garanti dışı olduğunu söylerlerse ne yapacağım.

baranselona

baranselona

Üye
telefon hiç bi şekilde açılmazsa onlarda açamazlar zaten eğer parçasını tamir ederler açılırsa tamam

benim yazıda dediğim eğer telefonunuzun yazılımından kaynaklanan bi sorun olduğunda garanti dışı kalır
servis telefona baktığına başka yazılım görürse yeni yazılımı ücretli yükler

eğer telefonun parçasında arıza varsa parçayı değiştirirler yazılımla ilgilenmezler
(arkadaşın starın ekranını değiştirdiler yazılıma vb.. hiç değişiklik yapmamışlardı(yazılımı yabancıydı )

by_roby

by_roby

Üye
Arkadaşlar firmware s5620MFJF1 route 66 kısayolu mevcut ben yaptım oldu tek sıkıntı bu firwarede türkçe dil olmamasıdır . Ama nasıl bişiy yaptılarsa route 66 Türkçe dil Desteği verebiliyor.
arkadaşlar bide telin sarji bu firmwarede daha uzun gidiyor.

Üst Alt