Samsung Monte ROUTE 66 Kurulum =)

Sponsorlu Bağlantılar

MyDownLoaD

MyDownLoaD

Üye
    Konu Sahibi
p4ü kötülemiyorsun demi bende kasa p4 :D:D 2000 çıkışlı xD Üsütne alınır açılmaz sanra :D

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
p4 kötülenirmi mükemmel diyebilirim o işlemciye benim vazgeçilmezim amd 4 çekirdekli giriş seviyesindeki işlemcide daha fazla performans gösteriyo ara sıra overclocklu

eacikalin

Üye
buyur istersen burdan dene kardeşim ben buradan yapmıştım bir şeyi atlamış olma ihtimalim var ayrıca videolarda var göz at.Bu arada pm atamıyorum şuanlık aktif üye olmadığım için eğer hackleyebilirsen deneyeceğim haberin olsun:)
route 66 sync programını bilgisayara yüklediğimizde telefonu USB den yığın bellek olarak seçerek bağlıyoruz. Daha sonra cihazınızda "route 66 yazılımı yüklü değil yüklensin mi" gibisinden bir mesaj geliyor. Tamam diyoruz. Ancak daha sonraki ekranda samsung s5620 monte için bir seçenek bulunmuyor??? Nasıl yüklediniz çok merak ediyorum. Detaylı olarak paylaşırsanız sevinirim.

MyDownLoaD

MyDownLoaD

Üye
    Konu Sahibi
s8000 jeti seçeceksin arkadaşım.

musti3542

Üye
route 66 sync programını bilgisayara yüklediğimizde telefonu USB den yığın bellek olarak seçerek bağlıyoruz.Daha sonra cihazınızda "route 66 yazılımı yüklü değil yüklensin mi" gibisinden bir mesaj geliyor. Tamam diyoruz.ondan sonra s8000 jeti seçiyorum. telefona yükleniyor ama telefona nasıl kuracağım. .exe dosyası olarak atıyor onunda telefon desteklemiyor yardımcı olursanız sevinirim.

MyDownLoaD

MyDownLoaD

Üye
    Konu Sahibi
ozaman yığın belleğe atmışsa yığın belli pcde aç kurulumunu ordan yap.

musti3542

Üye
yıgın bellege atmış telefonda görüyorum fakat pcde görünmüyor. Bütün dosyalar görünüyor ama .exe görünmüyor.

eacikalin

Üye
s8000' i seçipte yapıyorum olmuyor cihazdan da kurulmuyor. Musti3542 arkadaşımızda da aynı problem var galiba. Bu arada sizin cihazda son güncelleme yüklenmiş olabilir mi. Benim cihaz kurduktan sonra otomatik yüklemeye geçmiyor.

MyDownLoaD

MyDownLoaD

Üye
    Konu Sahibi
Berkaya sorun o kurmuştu.İstersen telpaya siteyi göster onlarda kurabilirler.

A_R_D_A16

Üye
Bnde açtım kurdum route 66 magazasına tıklıyorum açılmıyor.yada bklemek mi zorundayım anlamadımda

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
yok gayet güzel açıyor mağaza ve para ödemedim tele yükledim ama bastığımda detect gps diyor dıt diye ses geliyo not found gps diyo kapanıyo

kütting

Üye
@MyDownLoaD hocam senin kullandığın montenin firmware sürümü nedir? çünkü ana menüde navigasyon ikonu çıkması için serviste firmware değişikliği yaptırın yazıyor sitede. Senin tarifinle s8003 jet seçerek denedim ama sadece hafıza kartına dosyalar ekledi ve hiç birini telefon desteklemiyor. zaten java tabanlı olduğu için monte ana menüye ikon çıkarma işi firmware ile mümkün oluyor diye biliyorum kısacası firmware update yapmadan o ikonu oraya çıkması zor görünüyor.

MyDownLoaD

MyDownLoaD

Üye
    Konu Sahibi
JC serisi değil bendeki.Mayıs olması lazım bendekinin.

musti3542

Üye
telefonu bilgisayara bağladıktan sonra program otomatik tanıyor sag üst köşede ismi var bağlantı kurulduktan sonra yüklensinmi diye soruyor onayladıktan sonra telefon modelini (8000 jet) seçiyorum yükleme yapılıyor telefona ama telefona attıktan sonra nasıl kurulucagını bulamadım.
Route 66 magzasına program yüklenmeden girlemiyor onun için giremessiniz.Kuran arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

eagle24

eagle24

Üye
evet berkay doğru söylüyor monte diye bi seçenek yok ki:(

A_R_D_A16

Üye
Acaba route kurmak için bi video çekemezmisiniz?Yaparsanız çok sevaba girersiniz :)

sErDArcAAn

sErDArcAAn

Üye
acaba bizim yüklemyememizin sebebi jtjc2(mart ayı) gibi firmware yüklü oLmasındanmı acaba ?

eacikalin

Üye
Bunun yüklenebilmesi için cihazın firmware upgrade edilmesi gerekli, route 66 web sitesinde de öyle yazıyor. Ancak türkçe firmware güncellemesi olmadığı için nasıl yapacağız bilemiyorum.

m_e_t_i_n_m_u_r

Üye
bu yazılım samsung s5603 preston a da olur mu

MyDownLoaD

MyDownLoaD

Üye
    Konu Sahibi
benim telefonum şuan ingilizce ve mayıs sürümü.JC değil yani JP olması lazım.

Takipçi Satın Al

Üst Alt