Samsung monte navigasyon kolay kurulum.

Sponsorlu Bağlantılar

savaskyaa

Üye
    Konu Sahibi
Samsung monte navigasyon kolay kurulum.
Kolay kurulum yapmanız açısından istanbul haritası ile birlikte we travel ı ekliyorum.buyrun

--------------- Ekleme ---------------

-Öncelikle verdiğim linkteki dosyayı bilgisayarınıza indirin.
-WeTravel adlı dosyayı sıkıştırılmış rar dosyasından cıkarın.
-Cıkardığınız WeTravel dosyasını telefonunuzun hafıza kartına kopyalayın.(Wetravel adlı dosyanın içersinde jar ve jad dosyaları bulunmaktadır.Telefonda kurulumu bu dosyalardan yapacağız.)
-Kurulum için jar dosyasına tıklıyoruz.
-İzin verimmi gibi bişeyler soruyor.İzin veri seçim.
-scan root seceneği cıkıyor.ok tıklayın.Çünkü size verdiğim dosyadaki haritayı bulacak(İstanbul haritası)WeTravel/maps/istanbul şeklinde.Kurulumda dil seceneğini türkçe seçebilirsiniz.
-Kurulum bittikten sonra wetravel programını çalıştırıyoruz.Ayarlar kısmından gps ayarlarını tıklayıp dahili gps seçeneğini işaretliyoruz.Yoksa çalışmaz.

Not :Verdiğim içerikte istanbul haritası yüklüdür.İsteyen WeTravel/maps dosyasının içine başka bir ilin haritasını atıp ayarlardan o haritayı seçip kullanabilir.
Navigasyon yapabilmeniz için açık alanda olmanız gerekmektedir ve ilk açılışta konumlama için biraz zaman alabilir.1-5dk arası.

indirme linki :

• Beğen
Tepkiler: mertarmagan

onukonuk

Üye
benimde montem var google maps kullanıyorum bulunduğum yeri buluyor ama internete bağlanarak buluyor telefonda gps varmış o zaman internete bağlanmadan bulması gerekmiyormu google maps ten giriyorum bu arada internet kullanmadan kullanabiliceğim bi program yokmu son olarak bu programı telefona yükleyince garanti kapsamı dışınamı çıkıyor?

kanariya

Üye
Çalışmıyor

savaskyaa

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle garanti kapsamı dılında kalmaz.Çünkü bu yüklediğiniz yanlızca bir uygulama.İstediğiniz zaman kurup,istediğiniz zaman silebilirsiniz.

Kurulumu tekrar aşama aşama anlatayım.

-öncelikle üsteki linkten dosyayı bilgisayatrımıza indiriyoruz.
-Rar klasöründen Wetravel adlı klasörü çıkartıyoruz.
-Bu klasörü telefonumuzun hafıza kartının içine atmamız gerek.
-dosyayı hafıza kartına attıktan sonra.Telefondan klasörlerim e gelip İçine attığımız wetravel dosyasının içine giriyoruz ve jar uzantılı dosyayı seçip telefona kuruyoruz.
-Uygulama açılırken search root diye birşey çıkacak- yes seceneğine yıklayıp devam ediyoruz.
-Daha sonra tarama yapıp - Use root : Mmc/WeTravel diye birşey çıkıyor.Menuyü seçip yes seceneğini tıkıyoruz.
-Daha sonra dil seçimi ve harita seçimi seceneği cıkacak.Language yi türkçe yapıyoruz.Map ı istanbul olarak seçip , ok tıklıyoruz.
-şehir adı girin gibi bi seçenek çıkıcak.Bulunduğunuz semti girebilirsiniz.Sokak içinde bulunduğunuz sokağı girebilirsiniz.
-Daha sonra seçtiğiniz semt ve sokakta bi harita çıkacak.
-Haritanın altında menü seçeneği var.Orava giriyoruz.ordan ayarlara/gps seçeneklerini yapıp.Dahili GPS(JSR-179 u seçiyoruz.Ve tamama tıklıyoruz.

GPS hazırdır.3 ün üzerinde uydu bulursa navigasyon yapar.Bulmassa öyle kalakalır.

telefonunuzdan uydu sayısını görmek için : menü/ayarlar/telefon ayarları/GPS ayarları/GPS konumu/uydu durumu

seçeneklerini sırasıyla yaparak görebilirsiniz.

tolgahanuzun

Üye
slm, programı indiremiyoruz hotfile programı kaldırmış başka bir link verebilir misiniz ve türkiye haritası olursa çok makbul geçer...

tolgahanuzun

Üye
kardeş baktım o linke wetravel indiriliyo da harita hazırlamak için diğer programların linkleri ölü... wetravele aynı yerde verilen ist haritasını atıp kullana blirmiyiz hazır bi link varsa paylaşır mısın.

Aqrp00

Aqrp00

Üye
İstanbul Haritası ->
Telefona Yüklenecek ->

Programın Yüklenmesi:
Telefona yüklenecek dosyanın içerisindeki "We-travel"i hafıza kartına çıkar. Hafıza kartının içine çıkarttığın "We-travel" klasörün içindeki "Maps" klasörüne indirdiğin istanbul haritasını çıkar. Hafıza kartındaki We-Travel klasörünün içerisindeki "WeTravel.jar"ı kurarak navigasyonu kullanabilirsin.
Ayrıca birkaç harita hariç bütün programların linkleri çalışıyor. :)

ekremozo

ekremozo

Üye
kayseri haritası isersek nası olcek ?

ekremozo

ekremozo

Üye
beklemedeyım kayseri için

tolgahanuzun

Üye
Çok tşkler emeğin için eline sağlık
son birşey soracağım programı kullanmak için tel/gps ayarlarından haftalık verileri indirmemiz gerekli değil mi?

metnes71

Üye
bu anlatılanları yaptım , program çalışıyor ama harita hatası veriyor no map cıkıyor.
haritayı yanlış yeremi koydum acaba.maps içinde istanbul folder onunda içinde map var.

Aqrp00

Aqrp00

Üye
beklemedeyım kayseri için

En kısa zamanda yapmaya çalışacağım :)

Çok tşkler emeğin için eline sağlık
son birşey soracağım programı kullanmak için tel/gps ayarlarından haftalık verileri indirmemiz gerekli değil mi?

Haftalık veri indirme gerekmez.

bu anlatılanları yaptım , program çalışıyor ama harita hatası veriyor no map cıkıyor.
haritayı yanlış yeremi koydum acaba.maps içinde istanbul folder onunda içinde map var.

İndirdiğin dosyadaki İstanbul yazan klasörün içerisinde "Map" klasörü var. İşte "Map" yazan klasörü Hafıza kartındaki "Maps" klasörüne kopyala. (Kopyaladığın Map klasörünün ismini değiştirebilirsin)
Uygulamaya gir. Menü -> Ayarlar -> Gelişmiş -> Harita Ayar -> "Harita" kısmında Maps klasörüne attığın klasör ismi gözükecektir. Ona tıkla -> Tamam'a tıklayınca harita seçilmiş olacaktır. Anlatımım biraz kötü oldu :(

metnes71

Üye
sagol hallettim

tolgahanuzun

Üye
tamam tşk ettim. emeğine sağlık...:)
çok şey istedim ama gümüşhane haritası da yapabilir misin imkanın olursa ...

tolgahanuzun

Üye
Bekliyorum tşk ettim...:oke:

Paranoya

Paranoya

Üye
eline sağlık.

Üst Alt