Navitel Navigasyon 9.6.61 Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

pccopath

pccopath

Üye
arkadaşlar bu yer bulmada çıkan klavyede sadece sayıların olduğu sokakları yazabiliyoruz.mesela müftüoğlu sokağı yazamıyorum.klavyede sayıları harflerle değiştirme yeri bulmadım.
Harfe basılı tutarsanız türkçe karekterler ve rakamlar çıkıyorGönderilen mesajlara baktım da benim yaşadığım sorunu kimse yaşamamış sanırsam.
Ben aslında programdan çok memnunum diğer sygic, igo, tomtom, route 66 uygulamaların hepsini denedim en iyisi bu.
Fakat....

ve

resimlerinde görüldüğü gibi yazı fontu çok küçük, zor okunuyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?Sorun Çözüldü...Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için ;
Telefon ayar menüsüne giriniz,
ekran ayarlarını tıklayınız,
Görünüm oranı düzeltmesi'ni tıklayınız,
açılan menüde navitel uygulamasının yanına işaret koyunuz
bu kadar

siandbel

Üye
Sayın ugurykn;
Öncelikle emekleriniz için çok teşekkür ederim.Navitel Navigasyon V8.5.0.954 programını ve haritaları indirdim kurdum ve sorunsuz çalışıyor(Samsung Galaxy Tab 3).
Ancak,2 gündür uğraştığım halde çözemediğim bir konuda sizin ya da bu programı detaylı olarak kullanan arkadaşların yardımlarına ihtiyacım var.
Mayıs ayında,arabayla 10 günlük balkan ülkeleri gezisi planladık.Kalacağımız tüm otellerin yerlerini tespit edip adres defterine kaydettim.Fakat rota planlama konusunda problem yaşıyorum.Örneğin gezinin ikinci günü Plovdiv(Bulgaristan) dan,Üsküp(Makedonya) ya gideceğiz.Plovdiv ve Üsküp'deki otelleri başlangıç ve bitiş noktaları olarak verdiğimde,Navitel rotayı Sofya üzerinden çiziyor,ben ise Pazarcık,Samokov,Dupnica üzerinden giden ara yolu tercih ediyorum.Çözüm olarak,rotayı Plovdiv-Pazarcık,Pazarcık-Samakov vs.gibi bölümler halinde planlamak istedim fakat Plovdiv-Pazarcık girişini planlıyor,sonraki etap olan Pazarcık girişi-Samokov rotasını verdiğim anda,Pazarcık'tan ana yol bağlantısı olduğu için Plovdivden ana yola çıkıyor oradan Pazarcıka iniyor ve devam ediyor.Özetle istediğim rotayı çizemiyorum.
Aşağıdaki sorularıma yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
1-İstediğim yerlerden geçebileceğim bir rotayı nasıl planlarım ve kaydederim.
2-Bir şehirden diğer şehire olan rotaları önceden ayrı ayrı oluşturup kayıt edebilirmiyim(Edebilirsem nereye) ve günü geldiğinde kayıt ettiğim rotaları açıp kullanabilirmiyim.

bukel

Üye
Teşekkürler.

enestokgöz

enestokgöz

Üye
linkler ölü tekrar yüklermisiniz

turkemrah

turkemrah

Üye
teşekkürler...

misili64

Üye
emegine eline saglık teşekkürler

cankan_6518

cankan_6518

Üye
Navitelcontent dosyası OLUŞMAMIŞ YARDIM EDERMİSİNİZ.

uqurykn

uqurykn

Üye
    Konu Sahibi
Konu güncellenmiştir

behzat

behzat

Üye
TOM TOM kadar güzel sagolasın

• Beğen
Tepkiler: uqurykn

Üst Alt