Navitel Navigasyon 9.6.61 Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

gonzalez 22

Üye
slm programı burdan indirdim sanırım navitel arkadaşlar özellinginden faydalanamıyoruz ilk kurdugumda navitel arkadaşlar özellingi açık tı kayıt olamayı denedim olmadı şuan navitel arkadaşlar özellingi kapalı görünüyor.

the_jolly

the_jolly

Üye
Kayıt olamadıysan kullanamazsın

uqurykn

uqurykn

Üye
    Konu Sahibi
Yeni sürüm olan Navitel v8.0.0.267 sürümü ir konu güncellendi,

-çıkış yaparken ki donmalar giderilmiş ve hızı arttırılmış

iyi günlerde kullanın

modlardan ricam konu başlığınıda güncellerlerse daha iyi olurNavitel Navigator v8.5.0.954 sürümü ile konu güncellenmiştir .

• Beğen
Tepkiler: AHMED...
marist

marist

Üye
Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: uqurykn

okancicek

Üye
TESEKKURLER KULLANDIGIM NAGİVASYON TAVSİYE EDERİM KULLANACAK OLAN ARKADASLARA

• Beğen
hassan27

hassan27

Üye
sagol babacan

• Beğen

karabatak4

Üye
Kullanılabilecek en iyi navigasyon programı.

• Beğen
Sersolast

Sersolast

Üye
benim de beğendiğim bir navigasyon yalnız kısayol veya kısasüre seçenekleri yokmu ben mi farkedemedim ...bir de bu (voice) ses volumü yükseltilemezmi.? teşekkür ederim... igo daki ses kalitesi ve volumü gibi.!

waycell

waycell

Üye
kullaniyordum guncellemis oldum tesekkyrler

• Beğen
uqurykn

uqurykn

Üye
    Konu Sahibi
benim de beğendiğim bir navigasyon yalnız kısayol veya kısasüre seçenekleri yokmu ben mi farkedemedim ...bir de bu (voice) ses volumü yükseltilemezmi.? teşekkür ederim... igo daki ses kalitesi ve volumü gibi.!
Ses dosyalarinin kalitesini format cevirici programlar ile yukseltebilirsin

• Beğen
Tepkiler: Sersolast
Fatalaser

Fatalaser

Üye
Sygic kullanırken birde bu programı kurdum POI ler daha iyi geldi bana; ki lazım olabiliyor.
Birde Galaxy S4 (4.2.2)için Sygic'de ekran yan döndürünce programdan çıkıyordu kullanmak zor oluyor, Sygic'in avantajı ise Navitel daha fazla internet kullanıyor, sygic pek bir şey tüketmiyor.

Konuyu açan arkadaşın emeğine sağlık.

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
3 alternatif de bende calismadi apk icin. Kontrol edebilir misin acaba? Tesekkurler.

hunkar159

hunkar159

Üye
ben dün yaptım ilk alternativi kurdum, birkaç defa yükleme yapmaya calistim ama cihaz bi türlü yüklemeyi gerçekleştirmedi güvenlikten bilinmeyen kaynaktan kurulumu etkinleştir cihazi yeniden baslat calismasi gerek ben birkac deneme sonucunda ancak yükleye bildim cihazim note2 rom 4.3

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
Dostayi indirebilsem kuracagim da sayfalar goruntulebmiyordu. O yuzdeb sormustum. Tekrar denerim indirmeyi. Belki mobilden acilmiyordur.

aozaslan66

Üye
arkadaşlar bu yer bulmada çıkan klavyede sadece sayıların olduğu sokakları yazabiliyoruz.mesela müftüoğlu sokağı yazamıyorum.klavyede sayıları harflerle değiştirme yeri bulmadım.

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
arkadaşlar bu yer bulmada çıkan klavyede sadece sayıların olduğu sokakları yazabiliyoruz.mesela müftüoğlu sokağı yazamıyorum.klavyede sayıları harflerle değiştirme yeri bulmadım.

Aynen o ozelligi ben de sevemedim. Hic ise yaramiyor adres bulma ozelligi.

asigenc16

asigenc16

Üye
Şuan bunu kullanıyorum gayet kullanışlı tavsiye ederim .

TUFANER

Üye
arkadasim ses seviyesi dusuklugu haricinde 10 numara eline emegine saglik

reskar

reskar

Üye
Teşekkürler çalıştı.

Üst Alt