Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Samsung monte navigasyon kolay kurulum.
Sponsorlu Bağlantılar
tolgahanuzun
Üye
Allah razı olsun sağ ol dostum
dr_furkangs
Üye
kardeş tokat haritası da yapabilir misin bi zahmet
kardeş tokat haritasını attım maps klasörünün içine çalıştırmadı denemek için istanbul haritasını da attım onu da görmedim kaç kere programı yeniden kurdum yine olmadı sorun ne acaba
kardeş tokat haritasını attım maps klasörünün içine çalıştırmadı denemek için istanbul haritasını da attım onu da görmedim kaç kere programı yeniden kurdum yine olmadı sorun ne acaba
kardeş bu istanbul dosyasını(içinde 0-1 gibi dosyalar olan) we-travel dosyasının içindeki map klasürünün içine atıcaksın(demoghent in olduğu yere)
sonra programı telefona yükleyip(tabi we-travel dosyasınıda yükleyip) açıcaksın program açılırken veri okumaya izin verilsin mi vb.. sorar sorulara evet diyin sonra telefonu GPS in çekeceği bir yere koyun(GPS bağlantısı olmadan harita açılmaz-program kurulduktan sonra basit bi ayarla hallediliyor) GPS bağlandığı zaman sağ üstteki nokta yeşil olr ve harita gelir
hayır herhangi bi sorun olmaz yüklemekte gayet kolay ama anlatılanları aynen yapmalısınız ve tamamen ücretsizdir navigasyon ancak ücretliler kadar kullanışlı değildir ücretsiz olduğu için yinede gayet güzel bir program..