baranselona
Üye
q klavye alakasız ya msjlar bölümüne girip çıkması lazım q klavye,bide operayı fln oyunların içine atiyoo menüye atsaya 3 sayfa var boşunamı yapmışlar o 3 sayfa menüyü...samsung starda alaksız bi telefon ama oyunların çpğu onda açılıyo okadar para werdim monteye saçma sapan oyunları çalıştırıyor...nokia 5800 daki gibi oyunları fln çalıştırsa tamam ama ne hareketli oyunlar var nede kaliteli oyunlar.varda bn mi bulamıyorum anlayamdım...
samsung monte cebimi yazılım atmak için dovnload modunda bilgisayara bağlıyorum fakat bilgisayar cebimi görmüyo normalde yığın bellek olarak görüyo ama dovnload moduna alıp firmvare atacağım zaman malesef bilgisayar hiç bir şekilde algılamıyor birde bilgisayarım windovs 7 işletim sistemine sahip ne yapmam lazım yardımcı olabilecek arkadaşların sesime kulak vermesini rica ediyorum yardımlarınıza şimdiden teşekkür ederim
şimdi yeni bir sürüm yükleyince noluyor ben orasını anlaymadım desteklemediği progrmları fln açıck mI ?? yada başka şeyler vs vs
route66 yazılım yanılmıyorsam parayla satın alıyosun ?? öylemi
verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederimhayır ücretsiz-TR haritası-TR kadın-erkek sesi ücretsiz yani programı bedavaya kullanabilirsin
GPS kullanmak harita falan ücretsiz sadece eğer istersen sür ve yürü işlevi yıllık 19.99 euro olarak geçiyor yüklemezsende hiçbirşey olmuyor program çalışıyor sornsuz bence en güzel FW route66 lı olan ama TR sözlük falan yok o yüzden qwerty klavyeli yazılımı yüklüyorum
verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederimama bir sorum daha olacak kies programında yazılım yükseltemeye geliyorum ordan yükseltemiyor.nasıl yapıcaz bunu + hangi yazılımı yüklicez ??
bu işlerden pek anlamıyorumelimdeki telefonun en üst performansını ulaşmasını istiyorum
şimdiden teşekkür ediyorum...
kiesten yüklenmiyor şuan ilerde ne olur bilemem ama biz multiloader yardımıyla yüklüyoruz genelde sana linkleri vereyim orda nasıl yükleyeceğin anlatılmış zaten
qwerty klavyeli yazılım
http://www.maxicep.com/samsung/s5620jtjl-samsung-monte-orjinal-yatay-ekran-qwerty-klavye-441077.html
route66(ücretsiz GPS) li yazılım
http://www.maxicep.com/samsung-uygu...rmwareli-route-66-turkce-destekli-422853.html
task managerli yazılım
http://www.maxicep.com/samsung/samsung-monte-task-manager-en-sorunsuz-firmware-burada-416748.html
yapman gerekenler anlatılmış ve çok basit sadece multiloader de CSC dosyasını csc dosyasına vb.. eşleştireceksin anlatılanları yaparsan hiçbir problem olmaz ama kendin bişeyler denemeye falan kalkarsan yada yanlış bişeyi yüklersen telefonun servislik olabilir.....
iyi akşamlar
Bilgilere çok teşekkürler.bu ürünü internetten satın aldım. teslimatını bekliyorum. Ben bir gemiadamıyım. haftasonuna sefer bekliyorum, yani zamanım çok kısıtlı. telefonum gelince neyine bakayım, burdaki terimlerden hiçbirşey anlamıyorum biraz cahilim bu konuda. bu makinenin yazılımı iyimidir, yükseltmekmi gerekir. bir sıkıntım olmasın dünyanın bir ucunda.bi yardım lütfen
büyük ihtimalle bir sorun olmaz(garantiliyse)
sadece yeni yazılım yüklü olmayabilir yeni yazılımda qwerty klavye var sadece + olarak yazılımınızı *#1234# yaparak öğrenebilirsiniz
cihazın kutusundan çıkması gerekenler
1 adet s5620 monte
1 adet batarya
1 adet şarz aleti
1 adet usb kablosu
1 adet kulaklık(kulak içi)
2 tane kies CD si
1 adet kullanım kılavuzu
1 adet garanti belgesi
telefonunuza internet için opera mini-msn ve facebookta aynı anda chat vb için ebuddy gibi programlar yüklemenizde fayda var
bikaç yarrlı program - ve bikaç güzel oyun linki
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hmm yeni yükledimde ondan olabilir ama çoğu arkadaş 4shared den dosya indirmiyor :SGerçekten çoook teşekkür ediyorum. hazıra konmak gibi olmasın diye o kadar çok yazı okudum. ama pek birşey anlayamadım. SAĞOLUN...
Link çalışmadı
hmm yeni yükledimde ondan olabilir ama çoğu arkadaş 4shared den dosya indirmiyor :S
hotfile a yükledim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Link çalıştı, ilginize çok çok teşekkür ediyorum. Henüz telefon elime geçmemiş olsada, bu programları telefona nasıl yükleyeceğimi kısaca özetlemeniz de mümkün olabilir mi acaba?
Her halukarda çok çook TEŞEKKÜRler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?