Haber Samsung liderlik pozisyonunu kaybedebilir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SonyXperia

SonyXperia

Üye
18 Kasım 2014 tarihinde Nokia Microsoft'tan bağımsız ilk tableti olan Nokia N1'i tanıttı.
Nokia Microsoft ile anlaşma gereği 2016 yılınına kadar kendi akıllı telefonunu yapamayacak olması nedeniyle tablet pazarında etkili olacak.

Nokia mobil cihazlar bölümünü komple sattı diye biliyorum. Artık çıkan telefonlar Microsoft ismiyle çıkacaktı. Değil miydi?
18 Kasım 2014 tarihinde Nokia Microsoft'tan bağımsız ilk tableti olan Nokia N1'i tanıttı.
Nokia Microsoft ile anlaşma gereği 2016 yılınına kadar kendi akıllı telefonunu yapamayacak olması nedeniyle tablet pazarında etkili olacak.

Nokia mobil cihazlar bölümünü komple sattı diye biliyorum. Artık çıkan telefonlar Microsoft ismiyle çıkacaktı. Değil miydi?

0MG90

0MG90

Üye
Konu Nokia değil Samsung. Başka konu açın.

Emre

Üye
    Konu Sahibi
satmış olabilir fabrika açması lazım dediğim gibi 2016 kadar tablet üretecek

Haber - Jolla Nokia Consept tasarım J-A - MaxiCep

Koradam

Üye
Arkadaşlar konu Samsung rahmetli Nokia değil

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~ ve B.A.R.O.N
PriZm

PriZm

Üye
Samsung haber konusunda Nokia konsept tasarım resimleri gezinmesi ilginç bir şekilde komik olmuş.

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
Invoke

Invoke

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~ ve 0MG90
ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
adam belliki kendini tutamıyor nokia hakkında konuşmak hoşuna gidiyor ki bir arkadaşı kazanmak dışlamak degildir derim
saygısını bozdugu olmadı gördügüm kadarı ile ve insanları dogru bir şekilde yönlendirmek lazım :)
tabi forumda nerdeyse herkes hoş cevaplar vermiş
cevap vermezseniz 3 mesaj gelmez ;)

@Emre aktaş bana yaz dostum tatlı tatlı dertleşiriz, konuşuruz sohbet ederiz tabi forumda degil ;)

• Beğen
Tepkiler: RetaXter

BlackhoviX

Üye
Samsunga bişey olmaz kolay kolay.

erko merko

erko merko

Üye
  • Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
0MG90

0MG90

Üye
Sizdeki Nokia ümidi kimsede yok cidden

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Konu amacından yeterince saptığı için :locked:

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt