Haber Samsung liderlik pozisyonunu kaybedebilir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bütün üst firmalar LG Sony HTC Microsoft Samsung kendi tasarım izlerinden gidiyor onlar dikkat çekmez iken bu firma niye dikkat çekiyor ? Samsung arka kapağı cam yapsa suna buna benziyor diye alay konusu olacak Adamlar napsin onu söyle sen:D
Adamların "Aaaa tasarımımız buna çok benziyor yapmayalım , dalga geçecekler" şeklinde düşündüklerini sanmıyorum. Bunun birçok örneği var.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve Nextman

andezitt

andezitt

Üye
Samsungun tasarımının dikkat çekmesinin en büyük nedeni aynı tasarımdan aynı sene içinde 10-20 Telefon çıkarması.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Diger firmalar da ayni tasarimla devam ediyo serilere ama adamlar tasarimi oturttu.S5 bir Z2 bir M8 bir G3 tasariminda olabilir mi?
S2 den sonra oval tasarimlara gectiler oval tasarim tehkikelidir herkes beceremez.Isin kolayina kacan herkes keskin hatlara yonelir bundan sebep cinli cihazlarin cogu keskin hatlidir.Acikcasi cok da hos duruyolar ama oval tasarimlar her zaman daha ergonomiktir bir de en kucuk amirak cihazin bile 5'' oldugunu dusunursek.

Emre

Üye
    Konu Sahibi
işlemci olarak samsung yıllardır var örnek N95,
Yalnız Şuan Sony, Samsung, Kullanan çoğu kişi eski Nokiacı, bu markalarda eski nokia kalitesini hiç biri vermiyor, 2016'da N9 Tasarımlı androidler çıkacak kalite+android+harita+güven şuan elimde Samsung var telefonu tutuyorum sanki içi boş Nokia tutuyor telefon bu diyorum.
gidin bir elinize samsungu bir elinize lumia 930 alın beni çok iyi anlayacaksınız.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
işlemci olarak samsung yıllardır var örnek N95,
Yalnız Şuan Sony, Samsung, Kullanan çoğu kişi eski Nokiacı, bu markalarda eski nokia kalitesini hiç biri vermiyor, 2016'da N9 Tasarımlı androidler çıkacak kalite+android+harita+güven şuan elimde Samsung var telefonu tutuyorum sanki içi boş Nokia tutuyor telefon bu diyorum.
gidin bir elinize samsungu bir elinize lumia 930 alın beni çok iyi anlayacaksınız.
Sana sadece 2 soru sormak istiyorum.
1. Sorum : Niçin yazdığın her mesajda Nokia'dan bahsediyorsun ?

2. Sorum ise niçin her harfi büyük yazıyorsun ?

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Samsung kadar telefonda arge çalışması yapan firma yok.Yazılımsal özellik bakımından da bu sekilde .Hali ile pahalı olması çok normal diye düşünüyorum birileri plastik olmasını eleştiriyor fakat plastik telefonlar isininca ısısını tamamen dışa vermiyor en azından veya ortam sıcak ise fazla etkilenmiyorlar.Zaten artik metale döndüler ve bence yeni seriler (A serisi Note 4 Alpha ) metal malzeme ile yapılıyor A serisi tamamen metal ve tasarımı çok hoş.Note 4 ise büyük ekranlı olmasına rağmen ince çerçevesi ile ele çok güzel oturuyor umarım S6 da bu tasarım daha da ilerler
Bende senin gibi düşünüyorum. Çok doğru bir yerden yakalamışsın. S3 ile en iğrenç malzemeyi satarak başarılı oldu firma resmen(!) Baktı S4 te tutmadı Note 3 te "dokulu plastik" denedi onunsa bir yere varamayacagi anlaşılınca en son beklenen metal kasayı test edicekler şimdi :) En iğrencini dene tutarsa devam et tutmazsa daha iyisini dene neden birden en iyisine geçmediler? Çünkü büyük imaj var ve para geliyor para gitmeye başladiginda bunu zaten yapacaklardı yani satmaya devam etseydi hayatta metal kasaya geçilmez.

Koradam

Üye
Bende senin gibi düşünüyorum. Çok doğru bir yerden yakalamışsın. S3 ile en iğrenç malzemeyi satarak başarılı oldu firma resmen(!) Baktı S4 te tutmadı Note 3 te "dokulu plastik" denedi onunsa bir yere varamayacagi anlaşılınca en son beklenen metal kasayı test edicekler şimdi :) En iğrencini dene tutarsa devam et tutmazsa daha iyisini dene neden birden en iyisine geçmediler? Çünkü büyük imaj var ve para geliyor para gitmeye başladiginda bunu zaten yapacaklardı yani satmaya devam etseydi hayatta metal kasaya geçilmez.
Bahse girerim Samsung istese şuan bükülür telefon dahi çıkarır :D

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Samsung şuan batsa bile herkes ona muhtac mobil harici evimde elektronik herşey samsung ben alıyorsam bildigim birşey vardır ;)
mobil tasarım veya donanım olsun hata yapabilir herkes hata yapar ama bu samsung icin düşüş olmaz
herkes kendine göre uyanık tır ;) ben bu işe nabız yoklama derim.

Günümüz %68 mtk işlemcilere döndü ve cok büyük bir hata var işe buradan başlamak gerek :)
işin aslı ortaya çıkar.

• Beğen
Tepkiler: RetaXter ve B.A.R.O.N
bidost06

bidost06

Üye
Samsung kolay kolay batmaz çin markalar jiayu lenovo xiaomi gibi sağlam markalar Türkiyede telefon getirmeye başladıklarında fiyat olarak düşmek zorunda kalır ama yine aynı fiyata satmaya çalışırlarsa Samsungun telefon kanadı zayıflamaya başlar

Rainesto

Rainesto

Üye
Kalitesiz malı sacma sapan fiyatlarla satan herkes gitsin piyasadan.Cinliler gosterdi ucuz ve kalite ayni anda olabiliyormus.Samsung ise yaramaz telefonlarina bile 1000 tl fiyat biciyor.

Harfi harfine katılıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
erko merko

erko merko

Üye
şuan çogu android kullanıcı eski nokiaçı
zor olmaz sadece güçlü n9 tasarımlı telefona bakar yok satar

Bende eski bir nokia'cıyım hatta koyu bir nokiacıydım ama duygusal olmaya gerek yok bitti Nokia devri

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
şuan çogu android kullanıcı eski nokiaçı
zor olmaz sadece güçlü n9 tasarımlı telefona bakar yok satar

Böyle bir sey çıkaracaklarsa hiç zahmet etmesinler bence.
Üstteki bi nebze Z2 usulu olmus da alttaki bildigin Xperia Z gibi full cerceve ve Z tasarımı çok elestiri almıstı donanım ve arayüz bakımından iyi olmasına ragmen.Böyle çıkarırsa bunun yatacak yeri yok.

Emre

Üye
    Konu Sahibi
Böyle bir sey çıkaracaklarsa hiç zahmet etmesinler bence.
Üstteki bi nebze Z2 usulu olmus da alttaki bildigin Xperia Z gibi fu ll cerceve ve Z tasarımı çok elestiri almıstı donanım ve arayüz bakımından iyi olmasına ragmen.Böyle çıkarırsa bunun yatacak yeri yok.
fin malı ile malını karıştırma nokia asla kopya çekmez fin kafası.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bu kadar iğrenç bir tasarım olmasını istemezdim.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Kasasına birşey demedim tasarımı çok kötü bana göre değil. Birde 920 gibi 10mm falan yaparlarsa...

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Nokia düşüş göstermeyi bırak komple battı adamlar :D zamanında android'e geçseydiler şuan hala 1 numara olabilirdiler bence
meego'yu çok güzel adam ederdi Android'i bile silebilirdi. Hiç sailfish os'u inceledin mi bilmem, resmen mobil işletim sistemlerinde yepyeni bir çağ. Çok büyük taktiksel hatalar yaptı ve ne yazık ki bile bile microsoft'a sattırıldı.

Emre

Üye
    Konu Sahibi
meego'yu çok güzel adam ederdi Android'i bile silebilirdi. Hiç sailfish os'u inceledin mi bilmem, resmen mobil işletim sistemlerinde yepyeni bir çağ. Çok büyük taktiksel hatalar yaptı ve ne yazık ki bile bile microsoft'a sattırıldı.
18 Kasım 2014 tarihinde Nokia Microsoft'tan bağımsız ilk tableti olan Nokia N1'i tanıttı.
Nokia Microsoft ile anlaşma gereği 2016 yılınına kadar kendi akıllı telefonunu yapamayacak olması nedeniyle tablet pazarında etkili olacak.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bayada etkili olacak tabi olur daha 1 cihazı dahi Türk pazarına giremedi :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt