tabi samsung kolay kolay batmaz bunu herkes biliyor ama Xiaomi gibi çinli şirketler yükselişe geçtikçe Samsung'un cep telefonları bölümü ister istemez iflas edecektirSamsung sadece telefon markasından ibaret değildir. SSD , monitör , işlemci silikonları , mobil işlemciler vs. Kimse öyle Nokia gibi bi çöküş beklemesin , beklerseniz de boşa beklemiş olursunuz.
şimdilik öyle ama bence bu durum 2- 3 sene sonra değişip bilirSamsung liderlik falan kaybetmez sokakta her 10 kisinin elinde en az 3 4 tanesinde samsung var
Huawei , Xiaomi , Asus vs. bu firmalar sadece Samsung'u değil diğer firmaları da etkileyecekler.tabi samsung kolay kolay batmaz bunu herkes biliyor ama Xiaomi gibi çinli şirketler yükselişe geçtikçe Samsung'un cep telefonları bölümü ister istemez iflas edecektir
şimdilik öyle ama bence bu durum 2- 3 sene sonra değişip bilir
işte yeni haber şimdi okudum Xiaomi bu sene 2015 ten itibaren Rusya'da ve Brezilya da kendi ürünlerini satacaklar.Huawei , Xiaomi , Asus vs. bu firmalar sadece Samsung'u değil diğer firmaları da etkileyecekler.
Bizim için daha iyi olacak.işte yeni haber şimdi okudum Xiaomi bu sene 2015 ten itibaren Rusya'da ve Brezilya da kendi ürünlerini satacaklar.
bundan önce Xiaomi şu anda Çin dışına, Tayvan, Singapur, Malezya, Hindistan ve Filipinler gibi ülkelerde kendi mallar sunmaktadır.
buda demek oluyor ki 2015 cep telefonları şirketleri daha rekabet içinde olucak![]()
kaynak: phonearena
Plastik yapmalarının sebebi ; plastik ısındıktan sonra en hızlı soğuyan materyal olduğu için.Samsung kadar telefonda arge çalışması yapan firma yok.Yazılımsal özellik bakımından da bu sekilde .Hali ile pahalı olması çok normal diye düşünüyorum birileri plastik olmasını eleştiriyor fakat plastik telefonlar isininca ısısını tamamen dışa vermiyor en azından veya ortam sıcak ise fazla etkilenmiyorlar.Zaten artik metale döndüler ve bence yeni seriler (A serisi Note 4 Alpha ) metal malzeme ile yapılıyor A serisi tamamen metal ve tasarımı çok hoş.Note 4 ise büyük ekranlı olmasına rağmen ince çerçevesi ile ele çok güzel oturuyor umarım S6 da bu tasarım daha da ilerler
Plastiğin isi iletkenliği daha düşüktür ve daha zor ısınır . Yani zor isinirPlastik yapmalarının sebebi ; plastik ısındıktan sonra en hızlı soğuyan materyal olduğu için.
Yani herkes kötülüyor ama avantajları da var bence. Mesela herhangi bir çizilme veya darbe sonucunda daha ucuz olacağı için masrafı da az olur. Ama kullanıcıların çoğu leğen plastiği diye dalga geçiyor. Kullanmadığım için yorum yapmam çok sağlıklı olmaz. Ancak Lumialardaki arka yekpare kasa benim için daha güzel. Samsung , radikal bir değişiklik yapmadığı sürece eleştiri almaya devam edecektir. Gerçi değişiklik yapsa da eleştiriler devam edecek.Plastiğin isi iletkenliği daha düşüktür ve daha zor ısınır . Yani zor isinir
Plastik olması benim acimdan hic sorun olmadı
Radikal diyorsun ama en fazla ne yapabilir Samsung ? Leğen plastiği diyenleri es geç hayatında leğen görmemiş nesilin uydurduğu lafYani herkes kötülüyor ama avantajları da var bence. Mesela herhangi bir çizilme veya darbe sonucunda daha ucuz olacağı için masrafı da az olur. Ama kullanıcıların çoğu leğen plastiği diye dalga geçiyor. Kullanmadığım için yorum yapmam çok sağlıklı olmaz. Ancak Lumialardaki arka yekpare kasa benim için daha güzel. Samsung , radikal bir değişiklik yapmadığı sürece eleştiri almaya devam edecektir. Gerçi değişiklik yapsa da eleştiriler devam edecek.

İlk olarak tasarım değişikliği yapabilir. Eminim ki Samsung daha iyi tasarım üretecek potansiyele sahip bir firma.Radikal diyorsun ama en fazla ne yapabilir Samsung ? Leğen plastiği diyenleri es geç hayatında leğen görmemiş nesilin uydurduğu laf
Samsung Note Edgeyi begeniyorum dun inceleme şansım oldu fiyatı hariç gayet güzel![]()
İlk olarak tasarım değişikliği ile başlayabilirler. Samsung'da çok daha iyi tasarım yapacak potansiyel var bence.Radikal diyorsun ama en fazla ne yapabilir Samsung ? Leğen plastiği diyenleri es geç hayatında leğen görmemiş nesilin uydurduğu laf
Samsung Note Edgeyi begeniyorum dun inceleme şansım oldu fiyatı hariç gayet güzel![]()
Napsin yuvarlak mi üçgen miİlk olarak tasarım değişikliği yapabilir. Eminim ki Samsung daha iyi tasarım üretecek potansiyele sahip bir firma.
hayat olmuş dik dörtgen
Bir şeyler yapacak sonra biri diyecek vay arkadaş bu falanca tele benziyor
Lumialar da hep benzer M7 M8 M9 da benzer G2 G3 de benzer Sony Z serisini dahil etmiyorum bile
arabalarda dahi bu durum öyle radikal bir değişiklik yıllar sonra oluyorTasarım deyince aklına üçgen falan mı geliyor ? Birçok adı duyulmamış firmanın bile tasarımları göz kamaştırıyor. Çoğu kişi de tasarım için telefon alıyor. Ben tasarım değiştirsin derken üçgen yapsın veya çok farklı bir şey yapsın demiyorum zaten. En azından yapacakları farklı tasarım , mevcut tasarımdan daha iyi olacaktır bence.Napsin yuvarlak mi üçgen mihayat olmuş dik dörtgen
Bir şeyler yapacak sonra biri diyecek vay arkadaş bu falanca tele benziyor
Lumialar da hep benzer M7 M8 M9 da benzer G2 G3 de benzer Sony Z serisini dahil etmiyorum bile
arabalarda dahi bu durum öyle radikal bir değişiklik yıllar sonra oluyor
Bütün üst firmalar LG Sony HTC Microsoft Samsung kendi tasarım izlerinden gidiyor onlar dikkat çekmez iken bu firma niye dikkat çekiyor ? Samsung arka kapağı cam yapsa suna buna benziyor diye alay konusu olacak Adamlar napsin onu söyle senTasarım deyince aklına üçgen falan mı geliyor ? Birçok adı duyulmamış firmanın bile tasarımları göz kamaştırıyor. Çoğu kişi de tasarım için telefon alıyor. Ben tasarım değiştirsin derken üçgen yapsın veya çok farklı bir şey yapsın demiyorum zaten. En azından yapacakları farklı tasarım , mevcut tasarımdan daha iyi olacaktır bence.