Haber Samsung liderlik pozisyonunu kaybedebilir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emre

Üye
    Konu Sahibi
Samsung liderlik pozisyonunu kaybedebilir

Motorola COO: Samsung liderlik pozisyonunu kaybedebilir - MaxiCep
Motorola’dan Samsung’un liderliğini kaybedeceğine dair yorumlar geldi…

ABD kökenli akıllı telefon üreticilerinden bir tanesi olan Motorola, son dönemde düşüş eğilimi ile gelmiş ve her sene pazar kayıpları yaşamıştı. Arama motoru devi Google tarafından satın alınan firma, ne yazık ki gerilemekten kurtulamamıştı.

Geçtiğimiz sene Motorola, Çin merkezli donanım devi Lenovo tarafından satın alındı. Lenovo sebebi ile özellikle Asya’da faaliyetlerini arttıran firma, iki önemli pazar Çin ve Hindistan’a daha fazla önem veriyor.

Motorola 2014 son çeyrekte 10 milyon akıllı telefon satışı gerçekleştirdi. Baktığımızda 2013 senesi aynı döneme göre %118 oranında daha fazla artış göze çarpıyor.

Şu anda pazarın lideri Samsung, ancak son dönemde pek başarılı olamamıştı. Motorola COO, bu konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, her 7 senede bir pazarın başında yer alan şirketin düşüş yaşadığını kaydetti.

Geçmişte de Nokia ve Blackberry benzer şekilde yükselişlerinin ardından pazar kaybı yaşamış ve düşüş göstermişlerdi.

erko merko

erko merko

Üye
Nokia düşüş göstermeyi bırak komple battı adamlar :D zamanında android'e geçseydiler şuan hala 1 numara olabilirdiler bence

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall, ___kaptan___ ve key43

Emre

Üye
    Konu Sahibi
Nokia düşüş göstermeyi bırak komple battı adamlar :D zamanında android'e geçseydiler şuan hala 1 numara olabilirdiler bence
yakındır

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Dualarimiz kabul oluyoru galiba :)

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve ___kaptan___
98farom98

98farom98

Üye
Çok zarar etti samsung

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Hindistan'da liderlik gitti bile:D

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

Emre

Üye
    Konu Sahibi
her gün telefon üretirse olacağı bu

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
mrzstyl

mrzstyl

Üye
galaxy yaz boşluk bırak a' dan z' ye bir harf yaz hiç gömediğin telefon karşına çıksın :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı, B.A.R.O.N, Aybin.Kilic ve 3 diğerleri
Kingmortall

Kingmortall

Üye
Vay be bi zamanlar nokia liderdi özellikle n serisi baya hava yakalamistı

lazye

lazye

Üye
Samsung zarar etmesini nedense çok istiyorum bende haketmiyorlar

• Beğen
Tepkiler: dragonmhmt, BLasTeaR ve Aybin.Kilic
erko merko

erko merko

Üye
Çok zarar etti samsung
Samsung çok büyük bir şirket öyle nokia'ya falan benzemez iphone'un kullandığı işlemciyi,exynos işlemciler,amoled ekranları falan kendi üretiyor hatta beyaz eşyadan televizyondan tut inşaat makinesine tank'a kadar herşey üretiyor bu firma ve daha sayamadığım çok şey üretiyorlar
yakındır
Geçti o tren nokia eski günlerini mumla arar artık dönemez o günlere

• Beğen
Tepkiler: Dede, B.A.R.O.N, AHKE ve 1 kişi daha

Emre

Üye
    Konu Sahibi
Samsung çok büyük bir şirket öyle nokia'ya falan benzemez iphone'un kullandığı işlemciyi,exynos işlemciler,amoled ekranları falan kendi üretiyor hatta beyaz eşyadan televizyondan tut inşaat makinesine tank'a kadar herşey üretiyor bu firma ve daha sayamadığım çok şey üretiyorlar

Geçti o tren nokia eski günlerini mumla arar artık dönemez o günlere
şuan çogu android kullanıcı eski nokiaçı
zor olmaz sadece güçlü n9 tasarımlı telefona bakar yok satar

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu

MaxipmaN

Üye
paşa paşa nasıl verdiler güncellemeleri, her şeyin bir sonu vardır..

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Kalitesiz malı sacma sapan fiyatlarla satan herkes gitsin piyasadan.Cinliler gosterdi ucuz ve kalite ayni anda olabiliyormus.Samsung ise yaramaz telefonlarina bile 1000 tl fiyat biciyor.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve BLasTeaR
ykpknl

ykpknl

Üye
nokia bi geri gelse pazar alt üst olacak da iştee geldiği günleri göreblicezmi acaba :D samsung belki telefon pazarnda düşüş yaşar ama batması gbi bişe söz konusu olamaz bnce adamlar geniş bi üretim firması herşeyden üretiyolar yaw geçen bi yerde okumuştum applenin a9 işlemcisinimi ne samsung üretecekmiş ölee bi haber vardı yanii illaki bi yerden kazanır parayı bişee bliyolardır belkii bölee gdiyolardır ondan :D

MaxipmaN

Üye
nokia bi geri gelse pazar alt üst olacak da iştee geldiği günleri göreblicezmi acaba :D samsung belki telefon pazarnda düşüş yaşar ama batması gbi bişe söz konusu olamaz bnce adamlar geniş bi üretim firması herşeyden üretiyolar yaw geçen bi yerde okumuştum applenin a9 işlemcisinimi ne samsung üretecekmiş ölee bi haber vardı yanii illaki bi yerden kazanır parayı bişee bliyolardır belkii bölee gdiyolardır ondan :D
aynan yolları ayrılacaktı ama işlemciyi gene samsung üretecek sanırım, s ve note serisini bozmadan(s5te bozdu biraz tabi) devam ederse güncellemeleri de düzgün verirse birşey olmaz

PriZm

PriZm

Üye
Daha bekleyin siz. Samsungun düşmesine büyük neden olan Xiaomi gibi şirketler yükseldikçe Samsung kan kaybetmeye devam edecektir.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve lazye
ykpknl

ykpknl

Üye
En fazla samsung telefon uretmezz geri kalan uretimleri onu ayakta tutmaya yeter yeniden telefon yapmaya blee gder

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Samsung sözde artık sık telefon çıkarmayacağını duyurmuştu. Ama bakıyorum E7, J1 falan gene birsürü gereksiz model çıkarttılar bile. Önce buna dur demeliler ki zaten Galaxy Note, S, A serisi yeter işte neyini zorluyorlar anlamıyorum. Ben de liderlik pozisyonunu kaybedeceğini düşünüyorum.

MaxipmaN

Üye
Samsung sözde artık sık telefon çıkarmayacağını duyurmuştu. Ama bakıyorum E7, J1 falan gene birsürü gereksiz model çıkarttılar bile. Önce buna dur demeliler ki zaten Galaxy Note, S, A serisi yeter işte neyini zorluyorlar anlamıyorum. Ben de liderlik pozisyonunu kaybedeceğini düşünüyorum.
alphanın üretimi durmuş, kullanıcıları için küfür gibi bişey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt