Samsung L760 Oyun Yükleme Anlatımı !!

Sponsorlu Bağlantılar

SAMSUNG L 760 NASIL TELEFON?

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .

white_onur

Üye
hocam hepsını yaptım fakat 2 kısımda klasore tıkladıgımda hata verıyo nasıl yapabılırım yardımcı olurmusun

tülü09

Üye
aradaşım bende yeni donanım bulundu demiyor yardım edersen sevinirim

uyuss59

Üye
çok şükür telefona oyun yükledik paylaşım için teşekkürler bi sorum olucak sonradan oyun ilave etmek istediğimde neler yapacağım yardımcı olur musunuz

EqoKraL

EqoKraL

Üye
yaptım güncelledim falan oyun yüklen medi ..........

ince_memed

Üye
linklerin tümünü rapidden versen keşke

kobe6

Üye
jad ve jar yq : S

bolbela

Üye
olmuyooooooooooooor beeee:@

--------------- Ekleme ---------------

usta ben oyn ve diyerlerini sildimde bi zamet nası geri getircemi anlatırısın ayrıntılı

osaka123

osaka123

Üye
teşekkürler

qwerty313131

Üye
arkadaslar bence yapmayın oyunlar klasörü tamamen silindi bu ney yaw *********

king_emre06

Üye
ya arkadaşım o dosyalar yüklenmio ki işlemleri yapalım rapid hata werio

lmb33

Üye
telefon bekleme moduna nasıl alınıyor acil yrdım

muho553

Üye
arkadaşlar ben denedim bir ara kameram bozuldu. kapattım açtım düzeldi.tel bi oyun sildim biptimde klasör kalmadı sonra telefondada oyunlar klasörü gitti.deneyin ama birdaha sakın silmeyin simdide biptim hata veriyor şöyle diyor:BitPim couldn't open the device. There could be many reasons for this, such as it being in use by another program, or you not having permission to use it.

sonyw200i

Üye
Ben yanlışlıkla telefonumdan bir dosyayı sildim ve bitpimde games klasörü çıkmıoyr tarayıcılarım falan da gitti baştan yapmam gerek nasıl games klasörü oluşturacağım

--------------- Ekleme ---------------

ben sgh l760 telefonuma NEED FOR SPEED SHIFT,PES 10 gibi oyunları yükledim gayet süper çalışıyor ama bir oyunu dizinden sildim..klasörü yeniden oluşturup yine aynı oyunları attım,3 tane gameloft vardı onlar çalışmadı..Ben de onları bitpimden kaldırdım yerine yeni oyunlar yükledim..Öncekiler çalışıyor..Ama bugün birkaç tane daha oyunu games klasörünün üstüne attım ve ikonları sildim..BitPim de oyunlar gözüküyor ama sanırım 3 tanesini gameloftların üstüne yazdı,çalışmıyorlar..Birçok oyun da telefonda gözükmüyor..Ama bitpimde var..Deep Freeze olmasa klasörü yeniden oluşturacağım ama şimdi elimdeki oyunları bulmak zor..Sonradan yüklediğim oyunları nasıl çalıştırabilirm

Sinan139

Üye
arkadaşlar aynısını yaptım oyunları yükledim tesekkürler yalnız birsey daha buldun sizinle paylasıyım dedim
BİMBİTTEN GAME KILOSÖRÜNÜ SİLİN AAYNEN ONAYLAYIN KOTLARI GİRİN TELEFON AYARLARINDAN USB AYARLARINA GELİN ORTAM YÜRÜTÜCÜYÜ SECİN VE PC DEKİ OYUNLARI KARTA ATIN HAFIZA KARTINA ARTIK PC İLE İŞİNİZ KALADI KARTTAKİ OYUNLARI TELE KOPYALAYIN KOPYALAMA İŞLEMİNDE YENİ KILASÖR OLUSTURUN ADINI GAMES YAPIN VE JAR VE JAD DOSYALARI BİR ARADA OLSUN SECENEKLERDEN İSİMLİ SIRALAM İLE YANYANA GELİR
SONRA KOTLARI AYNEN BİMBİT TEKİ GİBİ GİRİN VE OYUNLARA BASLAYIN CANINIZ SIKILINCA SILIN YENİDEN TEKRARLAYIN HER TEKRARLAMADA KOTLARI GİRİN HAFIZA KARTI GÖRÜNMÜYO İSE CIKAR TAK

wanted_FY255

Üye
saolun

mmo_k

mmo_k

Üye
Usta harbi işe yarıyo demi bu:hmmm

ömerbabaaaa

Üye
link kırık:hmmm

galip44

Üye