Samsung L760 Oyun Yükleme Anlatımı !!

Sponsorlu Bağlantılar

SAMSUNG L 760 NASIL TELEFON?

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .

YILDIRIM86

Üye
arkadaşlar benim bilgisayarım telefonu algılamıyo bi yardım edebilirmisiniz:@

tülü09

Üye
ben programları indirdim telefona şifreyi yazıyorum. buraya kadar herşey tamam. USB kablosunu taktığım da yeni donanım bulundu demiyor LÜTFEN YARDIM arkadaşlar

lalakaka33

Üye
bende games in içi boş gamese tıklıyorum ''there are no items to show in this view'' yazıyor ne yapmam lazım bi yardımcı olun nolur bak konuyu açmışsın ama hiçbirimize yardımcı olmuyorsun pls yardım...

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Teşşekkürler Çok Güzel Anlatmışın.

cemates

Üye
Bluetooth ile bu programlar vasıtasıyle yükleme yapabiliyormuyuz?

ismail 06

Üye
saolasın artık bizde oyun oynayacağız

BLACKDREAM

BLACKDREAM

Üye
ben telefondan sildim tekrar games klasörünü nasıl olşturabilirim

mesut93

Üye
çok saol sonunda bende oynıyabilicem

tülü09

Üye
arkadaşım lütfen konuyla ilgilen qualcom driverları yükleyemiyorm birde yeni donanım bulundu demiyor lütfen yardım et

maplurtz

Üye
oyunlar ve daha fazlası silinde bende yardım ednn

--------------- Ekleme ---------------

ben telefondan sildim tekrar games klasörünü nasıl olşturabilirim
dosyalarım a gir yeni klasör oluştur de adını games koy gelir

çok güzel anlatmıssın eline sağlık rahatlıkla yapabilirsiniz dikkatli olun yeter

KingThingol

Üye
çok güzel anlatılmış herşey çok güzel, yalnız tekrar oyun yüklerken sorun oluyor, çalışan oyunlar bir dahaki oyun yüklediğimde bazıları çalışmıyor, yine aynı işlemleri yapıyorum update falan yapıyorum, eski oyunların bir kısmı çalışıyor bir kısmı çalışmıyor, zaten mesela yeni yaklasık 250 tane yüklüyorum l760ta çalışabilecek tarzda olanları, ortalama 20-30 tanesi anca çalışıyor, bunun üstüne çalışmayanları bitpimden siliyorum, başka oyun atıyorum bu sefer eskilerden bazıları çalışmıyo falan, kafayı yedim :) bu konuda yardımcı olabilecek varmı?

BLACKDREAM

BLACKDREAM

Üye
oyunlar ve daha fazlası silinde bende yardım ednn

dosyalarım a gir yeni klasör oluştur de adını games koy gelir

çok güzel anlatmıssın eline sağlık rahatlıkla yapabilirsiniz dikkatli olun yeter
çok teşekürler yardımın için Allah senden razı oolsun

l760 a sis programlarını ekliyorum ama telefonda görünmüyor ne yapcım_???

gggghhhh

Üye
*#6984125*# calismadi

mavimer

Üye
söylediğin herşeyi yaptım en son oyunlar ve diğerlerinde oyunlarıda gördüm ama 1 ikisi java logosunu gördükten sonra geri kapandı diğerlerindeyse şöyle bi yazı çıkıyo java.lang.noclassdeffaunderror:f:com/nokia/mid/ui/fullcanvas
bu nedir oyunu neden açamıyorum

BLACKDREAM

BLACKDREAM

Üye
söylediğin herşeyi yaptım en son oyunlar ve diğerlerinde oyunlarıda gördüm ama 1 ikisi java logosunu gördükten sonra geri kapandı diğerlerindeyse şöyle bi yazı çıkıyo java.lang.noclassdeffaunderror:f:com/nokia/mid/ui/fllcanvas
bu nedir oyunu neden açamıyorum
arkadaşım telefonumuz demeki o oyunu kabul etmiyor başka oyunlar koy olur?
mesela samsun -oyun-programlar menüsünde l760 a uyan oyunların ekledim pes2008.pes2009 canter gibi bir sürü oyun var yüzde yüz uyar

mc gokhan

Üye
kardeşim usb programı inmio link kırık

alalala3

Üye
yahu ben yaptım tamamda yeni donanım bulundu dedikten sonra qualcom drivers ı masaüntünde gözkmüo yani neyi seçicem ben ya aciiill cvp cok acil!

gggghhhh

Üye
*#6984125*# olmuyo bende arkadaşlar yok mu bi çözümü ?????

mertink

Üye
*#6984125*# bnde de master code ne ??

Üst Alt