xxxxaaaa
Üye
Samsung L760 Dahil Msn Yükle.
İlk öncelikle Selamın Aleyküm arkadaşlar
pek forumlarda konu açmayı sevmem daha çok dolaşarım ama size yardımcı olmak isterim bazı sorunlarınız gördüm arkadaşlar forumda en önemlisi samsung l760 ve bir çok modele kablosuz msn yükleme hemen açıklıyım arkadaşlar ben yaptım ve 10 dk msn de durdum 4-5 kontor gitti yani bu ne kadar yazıştığınızıda bağlı nese ne yapacaz diyenlere hemen söyliyim arkadaşlar ama gprs wap ayarlarınız yapılı olsn samsunglarda internet tarayacısından url gir bölümüne
Saygılarımla.
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaşlar adres yerine ebuddy.com başına www. koymayı unutmayın sistem link olarak algılıyor onun için böyle yazdım.
pek forumlarda konu açmayı sevmem daha çok dolaşarım ama size yardımcı olmak isterim bazı sorunlarınız gördüm arkadaşlar forumda en önemlisi samsung l760 ve bir çok modele kablosuz msn yükleme hemen açıklıyım arkadaşlar ben yaptım ve 10 dk msn de durdum 4-5 kontor gitti yani bu ne kadar yazıştığınızıda bağlı nese ne yapacaz diyenlere hemen söyliyim arkadaşlar ama gprs wap ayarlarınız yapılı olsn samsunglarda internet tarayacısından url gir bölümüne
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
veya cep telefonunuzdan google a girin ebuddy yazın sonra çıkar zaten sonra girince siteye en başlarda go to phone mobile gibi yazı yazar tam hatırlamıyorum sonra ona tıklayın arkadaşlar sonra sizin telefonunuzun modelini görür sonra indirirsiniz bu işlemde 6-8 kontorünüz gider ama dosyayı hemen indirir arkadaşlar şu an kontorum olmadğından ekran görüntüsü yayınlayamadım en kısa zamanda onu koycam.yazıyla idare edecez artık anlamadığınız en ufak bir şey olrsanız lütfen sormaktan kaçınmayın.Saygılarımla.
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaşlar adres yerine ebuddy.com başına www. koymayı unutmayın sistem link olarak algılıyor onun için böyle yazdım.