samsung jet s8003

Sponsorlu Bağlantılar

sudeayse

Üye
samsung s8003 jet e nasıl msn yükele bilirim.kankamsn yidenedim giriş yapamadım.yardımcı olursanız sevinirim.

sivasspor154

Üye
arkadaşlar samsung s8003 için birazdaha detaylı bilgi veirseniz sevinirim msn yükleyemiyorum

--------------- Ekleme ---------------

şimdiden yardıcı olduğunuz için tşkr

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
geçen hafta samsung jet satın aldım 1 hafta içerisinde menülerini ve kullanılmı öğrendim anca. fakat şimdi ayarları yapmam lazım bilgisi olan arkadaşların yardım etmesi rica olunur.

- jet ile cepten internette dolaşırken, internet videolarını izleyemiyorum...
- internetten hiç bir şekilde download yapamıyorum...
- sybian s60 v.5 oldugunu öğrendim doğrumudur, nerden oyun bulabilirim...

yanıtlarınız için teşekkürler...

jette flash yok
internetten download yapılabilir yani yapılıyor
s60 yok java işletim sistemi var ama android yüklenebiliyor

bigbox78

bigbox78

Üye
bende jet kullanıyorum şekil ve tasarım bakımından güzel bi telefon özellikleride güzel 2-3 yıl zevkle kullanılabilir bi telefon
eğer çok oyun düşkünü iseniz ıphone alın ama ona vericeğiniz para ile jet+psp alın daha iyi olur derim.. hem fazladanda paranız cebinizde kalır.

reaurora

reaurora

Üye
nokia yı tek geçerim

--------------- Ekleme ---------------

başkasını tanımam etmem

BRaVeLEoN

BRaVeLEoN

Üye
Arkadaşlar önemli duyuru s8003 biraz geç oldu ama firmware nizi günceleyin netten youtubeden ve ziddijatt uygulaması yada sitesinden biskero.org adresinden vucli mobile java uygulamaları kullanarakda video izleyebilirsiniz opera 4 kullanarak erşimi hızlandırabilirsiniz ebuddy den facede anlık ileti ile msjlaşabilirsiniz ayrıca son sürüm firmwire ile sorunsuz java oyun ve uygulama indire bilirsiniz bi kaç samsungun uygulamaları için googleye innovator samsung yazıp ordaki mediaplayer vs uygulamalarıda kullanabilirsiniz... umarım bu bilgiler işinize yarar iyi günler

aykuttunahan

Üye
Ben telden gryorum bi bk yapamadm oyun tema hç bsey yok bu nasl telefon amq yardm edin

GHOST_O.R.J

GHOST_O.R.J

Üye
ses cıkmıyo mp3 te oyunda ama bırı senı arayınca calyo sorun ne bılen varmı

Takipçi Satın Al

Üst Alt