samsung jet s8003

Sponsorlu Bağlantılar

lionokan

Üye
hareket sensörü ne ya bilen varmi

gül zehra

Üye
teşekkürler

fatihh41

Üye
bende 10 gün önce aldım mükemmel bi alet işletim sistemi sybian fln diil samasungun touch die bi işletim sistemi war oyuna gelince her türlü java oyunları destekliyo

omercan81

Üye
Hareket sensörü olayını bende çözemedim bilen varsa bilgi versin lütfen.
Bir de gelen mesajın sesini değiştirme imkanımız var mı ? Ben öyle bir seçenek bulamadım da

kardeş zil sesi ayarlarına gir yukarda köşede zil sesi yazıyor ona tıkla mesaj sesi gelicek tıklayım ordan değiştirebilirsin.:aha:

--------------- Ekleme ---------------

telefonun yan kısmında ki kamera tusunun ust kısmındada (bitişiginde) hareket sensoru tusu.
bu tusa basılı tutman lazım tus iki sekilde isliyor cunku.
basili tutup actiktan sonra kamera ve muzik secenekleri cikiyor.
muzigi seciyorsn telefonu hareket ettirerek.
daha sonra 2 kez vurdugunda muzik caliyor. ve salladgnda sarkı degisiyor.

kardeş cok teşekkür ederim yardım ettiğin için bide bnm jet navigasyona tıklayınca kapanıyor neden acaba bı bılgın varmı benı aydınlatırsan sevinirim. (::evet:

armana

Üye
millet hani linkler nerde knadırmayın insanlarıbe kardeşim

cevizms

Üye
video izleme olayını ne yazık ki bende bir türlü çözemedim:( opera ile izleniyor dediler olmadı. firmwire yükle olacak dediler olmadı. cidden izlediğini idda eden arkadaşlar, bir program ile mi izliyor yoksa başka bir yol mu buldular paylaşmaları mümkün mü acaba?

iler1

Üye
ilk basta bendede olmustu. Ama sonra kendiliginden duzeldi. Simdi normal aliyorum maillerimi. Sifre ve e-mailini kontrol et istersen. Bir kac kere denedigimde oldu bende.

ozgur3333

Üye
video izleyebiliyorsunuz arkadaşlar.inş youtube türkiyede açılırsa sizlerde göreceksiniz ben yurtdışındayım telefonun içindeki wigedlarda youtube ikonu var ona basarak direk youtube dan izleyebiliyorsunuz.tek sorunu çok uzun videoları ve facebook videolarını açmıyor.o da ön bellek probleminden kaynaklansa gerek.ama biraz karıştırın youtube haricindeki video paylaşım sitelerini deneyin.Bu arada jetin işletim sistemi bir çok samsung modelinde olduğu gibi java tabanlı ve sadece java uygulamaları desteklemekte.

romanali33

Üye
Youtube opera veya bolt browserlar ile aciliyor ve ya pc'de oldugu gibi tarayıcı profilinden dns girmek lazım. Fakat sanırım doğrudan giremediğimiz için flash player sorunu cıkıyor bu da sanırım ileride yeni bir firmware ile çözülecek. Yani pc studio ile yeni firmware var mı yok mu yoklayın sürekli :) Bunun dışında sizlere vtap programını öneririm bir araştırıp yükleyin.

Hareket sensörü davasını kullanmak için telefonun sağındaki deklanşör düğmesinin bitişiğindeki motion gate tuşunu basılı tutun. Zaten sensör için iki uygulama seçeneği var bunları ayarlayabiliyorsunuz ama orjinal ayarında solda müzik sağda kamera bulunuyor. Telefonu sola yatırırsanız müzik çalar açılır. Telefonun tepesine iki kere hızlıca dokunursanız müzik başlar, sağa sola sallayıp çekince değişir parçalar. Telefonu hızlıca 3 kere sallarsanız da program kapanır.

Hotmail davası için forumda bir arkadas çok güzel bir konu açmış s8003 jet mail ayarları diye.

zormen1453

Üye
8003 jet için oyun yada uygulamalar nasıl bulabilirim?

06ltf06

Üye
ya arkadaşlar samsung jet ile izlesene.com a giriorum videoyu acıorum tek sorun flash player bu tel e uygun yada java destekli bir flash player prgramı bilen warsa paylaşsın

cezmic

Üye
merhaba bende yurtdışında aldım. en son güncellemeyi kendim yükledim. google maps kayıp oldu. sadece route 66 navigasyon çalışıyor. diğer navigasyo programları bedava dowland yapabiliyorsun. bunu para ile alman gerekiyor. samsung servis yardımcı olmuyor. geçiştirmelik cevaplar veriyor. başka navigasyon programı çalışıyor mu. bilen arkadaşlardan yardım bekliyoruz. google maps nasıl yüklenir

ali paşa geniş

Üye
s8003 jete türrkiye haritasinı nasıl yüklerim.

hpcompag

hpcompag

Üye
flash get programı yükle

inceturgay

Üye
arkadaslar s8003 için msn yada skype programı olan varmı? varsa lınklerı atarmısınız? bırde nasıl kuracagız, bılgılendırırsenız sevınırım.. saygılar

dr.md

Üye
arkadaşlar jetten resim face 'e atamıyorum.bağlantı başarısız diyor.3G veya wifi den .dedilerki proxi ayarlarını değiştirmek gerekiyormuş.nedir bu bilen varmı yardım lütfen

--------------- Ekleme ---------------

video ları nasıl oynatırım

Mekselina___

Mekselina___

Üye
slm millet tlfnu alalı 2 gün oldu elimden düşürmüyorum yalnız bi sorun msn yükleyemiorum ya .. Link yollayabilirseniz minnettar olurum msn e ihtiyaç var ebudyden girmek istemiorum ..:scooter::scooter:

byfenomen1

Üye
arkadaşlar bana 8003 ün orjinal firemware si lazım çooook lazım şimdiden teşekkür ederim ilgilendiğiniz için

somut

Üye
ben de üstünde gelen route66 yı beğenmedim, başka uyumlu gps yazılımı var mı diye soracaktım. (umarım buda diğer sorular gibi cevapsız kalmaz). şimdiden teşekkürler.

mematnuri

Üye
posemoon kardes yapamadım basılı tutunca direk oyuna girio bide telefonu hareket ettirerek nasıl deişecez yhaw :S

Takipçi Satın Al

Üst Alt